Güncellemeler
4 ay
Diş kırık sadece kök kalmış acıtır mı çekerken
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
acıtmaz
Diş hekimiyim kök çekimi ile normal diş çekimi arasında hasta için pek fark yoktur anestezi iyi yapıldıktan sonra herhangi bir şey hissetmezsiniz
Bir sorum olacaktı ilk gittiğimde çekelim iltihap yok demişlerdi ama 2 ay önce şişlik olduğu için korktum o yüzden antibiyotik verdi onun tamamen bitmesi mi gerekir çekildikten sonra içme diyebilir mi
Bir antibiyotige başlandiysa bitirilmelidir o yüzden bitirene kadar iç. dis çekimi sen ilaca başladıktan sonra herhangi bir zamanda yapılabilir çekimden sonra antibiyotiğin kullanmaya devam edersin ya da antibiyotik bittikten sonra da cektirebilirsin
Kusura bakmayın böyle soru soruyorum ama bir iltihap varsa röntgende gözükmeme gibi bir durum olur mu
Estağfurullah sorabilirsiniz aklınızda ne takiliyorsa. iltihap varsa genelde rontgende gözükür emin olmadığımız da periapikal dediğimiz filmden cekeriz
Bide 5 gündür antibiyotik içiyorum sabah akşam faydası vardır değil mi iltihap varsa diye
Tabi vardır 12 saatte bir olmasına dikkat edin ve bitene kadar kullanin
Peki kullandığım antibiyotiği şurup halini istesem yazar mı doktor
Zaten beş gündür kullanıyormuşsunuz bunu bitirin tekrar gerekise hekiminizden şurup şeklinde istersiniz
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim son bir şey sorucam dişimin üst kısmı yok kök var ve çürük ama tutunacak yeri var derinde değil demişti doktor zor bir işlem mi acaba
Kök çekimleri sanıldığı kadar zorlayan işlemler değil genelde siz içinizi ferah tutun kolay bir çekim olacaktır merak etmeyin
Tekrardan teşekkür ederim
Rica ederim aklınıza takılan bir seu olursa çekinmeden sorabilirsiniz
Diş hekimiymiş sahte diş hekimi kolpadan diş hekimi seni sjjsjsjs inanma kız buna yapay zekaya sorup cevap vermiştir sana
@Yeşil_GözlüKız neyim kolpa gibi gözüktü acaba size
Komple sen
@Yeşil_GözlüKız sizi inandırmak zorunda değilim ama siz inanmak istiyorsanız yazın bana diplomanın resmini atarim
Yapay zekadan bulursun yazsam nolcak
@Yeşil_GözlüKız yapay zekadan diploma mi bulacağım o nasıl olacak
Şimdi neler yapıyorlar bana diploma çıkart dersin ismini söylersin aynısının tıpkısı olur bilgilerini verdin mi tamam yapay zekaya
Arkadaşlar bu arkadaş cidden has diş hekimidir gördüm onaylıyorum
@Yeşil_GözlüKız teşekkürlerrr:)
Çekildi mi dişin?
Evet çok oldu canım acımadı çekilirken çekildikten sonra acır dedi ama benim çekildikten sonra da acımadı
Sevindim.
İki hafta kendine gelmez ağzın
Gecmis olsun
Teşekkür ederim
İnanılmaz acıtır
Çektim niye
Çok acıyor mu
Benim acımadı hiç doktordan doktora değişir