3 ay

Burun estetiği ameliyatım sonrası acil okusun herkes?

Arkadaşlar ben bundan beş ay önce İstanbul'da Bahçelievler Meltem Hastanesi Dr g**** d****R ameliyat oldum burnum zor bir burun değildi içindeki kıkırdaklar da yeterliydi ben ameliyata 86.000 TL ödedim orada konaklama ulaşımım bunlar hepsi birlikte biletler dahil 150 160.000'i buldu kontrole gittiğimde de 40.000 TL param gitti yurt dışından gittim benim burnum ilk günlerden yamuktu ben bunu söyledim bana ödemdendir dediler ilk günler kontrole gittiğimde ön tarafını düzeltip kıkırdak ekleyeceğini söyledi yani anlayacağınız beni 2. ameliyat alacak fakat ödemelerim gittikçe burun kanatlarım da çökme delik eşitsizliği yamukluk ve nefes alıp verirken burnumun kapanıp açılması bu gibi SORUNLAR oldu bana ücretsiz yapacaklarını söylediler ama zaten ben oraya ulaşana kadar masraf yapıyorum yurt dışında olduğum için ben kararsızım aynı kişiye güvenip tekrar ameliyat olayım mı yoksa parayı gözden çıkarıp yeni bir doktor mu bulayım ikinci ameliyatta aşırı pahalı ama bana bu doktor yine yapamazsa ne olacak hiç memnun kalmadım siz olsanız ne yapardınız yorumlarınız neler? 2. ameliyat daha zordur 1. daha basitken yapamadı hakkında kötü yorumlar okudum ama çevremden üç kişiye de yaptı onlar memnun
Burun estetiği ameliyatım sonrası acil okusun herkes?