Salı günü burnumu kırdım şimdi hiç ağrı yok ama kırıldı dışarıdan gözüküyor ama acayip kan geliyor başka bildiğiniz iyi bir doktor var mı hastane tazeyken düzeltsin?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hasan hoca plastik cerrahi
Etimesgut Devlet Hastanesi orada iyi bir doktor var ama bir yıldan önce işlem uygulamıyor
Şu anda yerine getirilmesi lazım yeni kırıldı taze daha sesler geliyor
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi aciline gitmelisin oradan tetkikler yapılır sabahın ilk saatlerinde ameliyatın gerçekleşir
Ben Polatlıdayim lanet olsun bı halt anlamadılar normal git polikliniğe kendin dediler dişim de sallandı Ankara üniversitesine gittim hemen yerine sabitlediler tomografi çektiler diş üzerine olduğu için geri arayıp kırık olduğunu söylediler bende hastaneye alamıyorum dedim onlarda biz bir şey yapamayız sen git dedi oraya burayada gel dedi Ankara diş
Çok yanlış yapmışsın direkt Bilkent Şehir Hastanesi aciline gitmem lazım Oradan giriş yapıp bütün tetkiklerin yapıldıktan sonra kan tahlillerin onaylandıktan sonra eminim sabaha hemen ameliyata alırlardı
Biz akşam aradık kaza geçirdim akşamı bilemedim sonra dediki bütün randevu 15 gün dolu bizde ne yapacağımızı şaşırdık dişim öncelikliydi olduğu yerden aşşagi inmiş ve sallanıyordu dolgum düşmüştü hemen gititm sabitlediler şimdi kanal vs olucam ön dişlerime Zarar verirler mi burnumu yaparken bilemedim offf
Diş için Etimesgut hava hastanesi var Oraya gitmeliydin orada işini hemen çözerlerdi ve gerçekten çok iyiler tecrübeliler sonrasında şehir hastanesine burun için gidersen onlar da hızlıca ameliyat işine çözüm bulurlardı diye düşünüyorum sana geçmiş olsun şifalar diliyorum
Ankara üniversitesi diş çok iyi ilgilendi zaten bir apart var ağzımda sallanmasını engellyor Zamanla yerine gelecekmiş burnum i arada umrumda değildi dişim için çok uğraştım cuma günü Kanal tedavisi olucam bakalım keşke dün Sabahtan gidseydim direk alırlar mı hala gitsem taze ve sesler geliyor üst kısmı sararmış
Burunla ilgili hiçbir hastaneye giriş yapmadıysan direkt alma ihtimalleri var Eğer Polatlı Devlet hastanesine giriş yaptıysan oradan bilken Şehir Hastanesi Plastik Cerrah kbb'ye sevk iste sonra da acil ile giriş yap işini çözülmesinler
https://hizliresim.com/aktfej6
Çok geçmiş olsun burnundaki kıkırdak ve karton kemikler oynamış Belli oluyor zaten acil hem plastik cerrahi müdahale hem de düzeltme konusunda giriş yaptırmalısın çok bekletmezler hemen alırlar
Polatlı acillinden sevk ederler mi bilmiyorum çünkü burnum kırılmış hicbrisye yapmadı bir doktor bile bakmadı normal polikliniğe git dedi gitmedim hemen yarın git demişti Çarşamba günü için
Gitmediğin daha iyi olmuş Şimdi sevkini istersin daha rahat yaparlar internetten Hasan hocanın randevusuna bak ona göre talepte bulun
Gaziye gititm şiş burnumdu daha yeni indi o zaman dediki dişim için gittim ordanda gaziye gidince ödemin inmesini bekle dedi bende anlamadım 3 4 gün geçsin dedi
Hasan kim soyadı? Ankara üniversitesi iyi diyorlar bilemedim gaziye aldım birde ama salı günü?
Gazi'nin aciline gittim bu arada kayıt oluşturmadı direk şişken bakamaz bekle dedi
Şimdi Az bir işim var bitireyim gece yazarsan Hasan Hoca'nın diğer detaylarını sana veririm Bir de Etimesgut Devlet Hastanesinde var Ankara 'da bunların üzerine tanımam
Şimdi burnum kırıktı zaten 13 yaşında kirmiştım şu an ikinci oluyor ve estetik doktoru deli gibi araştırıyordum o yüzden estetik sağlam doktor bulamadım burnumu daha iyi yapsın diye takıntım var birde bu olunca bileemdim sadece kemiği yerine koysalar olmuyor mu estetik için doktor iyi mi bilemedim?
Etimesgut Devlet Hastanesi'ndeki doktor bir sene öncesine randevu vermiyor ama adam bu işin uzmanı aynı zamanda Bilkent şehir Hastanesi'ndeki Plastik Cerrah Hasan hoca istediğin şekli burnuna verebiliyor ve kesinlikle işinin duayeni
Tamam akşam konuşuruz
Billent şehir hastanesi
Hasan murat Ereğli
Etimesgut Devlet hastanesi
Enes Güngör
Bunlar işin ehli doktorlar
Kbb yapsa sonuçta burun kemiği içerden yamulmuş estetik dışarıdan görüntüye bakar ondan dedim benim üniversite sınavım var şu an deli gibi çalışıyorlar 3,4 gündür dershaneye gidemiyorum orada düştüm zaten eğer yapacaklarsa canlı kırsalar olmuyor mu ben razıyım sınavım var ameliyatın sırası değil
O kadarını bilemem!
Geçmiş olsun.
Bu uzmanlarla görüş, talep bulun.
Kararları onlar verir.
Ve buradan öğrendiğini söyleme 🤗
Sen nereden biliyorsun Doktorlaı?
Her şey burada açık açık yazmak sence mantıklı mı...
Neyse iyi günler
Neyse tamam ben canlı kirdiiricam gibi
Etlik şehir hastanesi.
Nerde oturuyorsun
Ankara
Tamam neresi
Merkez işte gazide aldım randevu babam iyi değil orası şikayet var diyor Ankara üniversitesine alamıyorum dolu kafayı yicem bilkentte dolu en az 15 gün
Mamakta NATO MED HASTANESİ VAR
İyi mi hangi doktor
Ulaş bana öğrenirim