Sağlık 3 ay Diş fırçalamazsak kabul olmazmı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sahurdan sonra bazen dişimi fırçalamıyorum, orucum kabul olmaz mı Diş fırçalamazsak kabul olmazmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 3 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nohut tanesinden küçük bir sey kalirsa ziyan olmuyor fircalamasanda en azindan suyla çalkalamak iyi 0 1 Yorumla Soran 3 ay Taamm teşekkür ederim Yorumla
benkısacabaye Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 3 ay abowww , olmaz tabiiiii🙄macuna iman fırçaya iman ikiside yok.. olmaz senin iş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Niye olmasın olur da temizlemek daha iyi sonuçta gün boyu öyle duracak 0 0 Yorumla
As_liiiii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Orucun şartında diş fırçalamak mı var? 0 4 Yorumla Soran 3 ay Yok Yorumla As_liiiii 3 ay Ee o zaman, sorun yok Yorumla Soran 3 ay Tamm teşekkür ederim Yorumla As_liiiii 3 ay Ama yine de temiz olsun macun kullanma fırçala ki kalanlar çıksın Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 3 ay Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. En azından bi kaç kere su çalkala ağzına 0 4 Yorumla Soran 3 ay Su içtim bi bardak Yorumla Olmadıolduramadık 3 ay Ağzının içinde çalkalayıp iç.. dişlerinin arasında kalan yemekler çıksın Yorumla Soran 3 ay Tamm teşekkür ederim Yorumla Olmadıolduramadık 3 ay Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nohut tanesinden küçük bir sey kalirsa ziyan olmuyor fircalamasanda en azindan suyla çalkalamak iyi
Taamm teşekkür ederim
abowww , olmaz tabiiiii🙄
macuna iman
fırçaya iman
ikiside yok.. olmaz senin iş
Niye olmasın olur da temizlemek daha iyi sonuçta gün boyu öyle duracak
Orucun şartında diş fırçalamak mı var?
Yok
Ee o zaman, sorun yok
Tamm teşekkür ederim
Ama yine de temiz olsun macun kullanma fırçala ki kalanlar çıksın
En azından bi kaç kere su çalkala ağzına