Yedirememek mi?

6 senedir bir birlikteliğim vardı herseyime koşar hastalanırım felen birikim yapalım dedi nerden baksanız 3milyara yakın attım karta Oda ay sonunda maaş alıyor üstüne koyacaktı bin tlsi yanlışlıkla dolandırıldı benım paramla gerilerinide borç verdi birilerine Nisan başında maaşımla birlikte halledicem dedi ama biz buna kalmadan ayrıldık güven sorunundan şimdi ise para gitti bunun abisi var yeni sevgili yaptı ablası ayarladı onun arkadaşı ayarladı kızında kardeşi var bu iki kız bunlara girip çıkıyor sürekli intagram hesabında bütün kızları takipten çıkmış sadece o kız abisinin sevgilisi abisi ablası var ben diyorum ki şüphe bilmiyorum o kızıda ailesi ona ayarladı ablası fleen ama emin de olamıyorum ablası beni sever anneside kendi kızından ayrı görmez ayrıldım sevgilim kaç senedir ne olursa olsun resimlerimizi duvardan kaldırmaz yatağın altına koymuş geçenlerde bi mevzu oldu beni kıskandın mı felen dedi başka konuydu bende beni ilgilendirmez dedim Oda ben ne yapıyorum sen napıyosun dedi dünde beni bişey sormak için yazdı sonra bende o konuyu sordum artistlık yapıyodun seni ilgilendirir mi dedi ama sonra açıklamada yaptı muhattap olmayalım dedi emojı attı şaka yapıyo sandım sonra seninle konuşcak bişeyim yok dedi yazma lütfen dedi engelledi şok oldum ailesi beni bile bile kaç senedir böyle bişey yaparmı düşüncesi beni yiyor ve enayı gibi kendimi kullandırmışım para yedirmişim gibi of bilmiyorum annesi hayla yazıyor ediyor hattı benim üzerimeydi sinirle gittim bugün hattıda kapattırdım Kandil gecesi onuda çok seviyorum sürekli dua ediyorum
Yedirememek mi?