3 ay

Bel fıtığı için ilk manuel terapi sonrası kilitlenme ve oturamama normal mi, yaşayan var mı?

İlk seansı üzerinden 2,5 gün geçti ve ben siyatik sinirimin sıkışan bölümünde ağrı hissetmeye başladım, bayağı rahatsız edici bir ağrıydı ve daha sonra oraya sıcaklık uyguladım...

derken daha bir arttı ve ertesi sabah yataktan kalkarken çok zorlandım sağa sola dönemiyordum bile.

Neyse sonra baktım ki oturamıyorum da fizyoterapistimi aradım sekreteri çıktı ve bunun normal olduğunu söyledi herkes de ağrı olabiliyormuş kramp olabiliyormuş diyorum ki ben oturamıyorum normal diyor.. zaten biz bugün de kapalıyız size yardımcı olamayız dedi kantaron yağı sürün dedi sürünce biraz da vakit geçince oturup kalkmaya başladım ama tabii ağrı ve o kitlenme hissi vardı yine de..

bugün üzerinden tam bir hafta geçti çok daha iyiyim ama hala oturup kalkarken o hassasiyeti hissediyorum şimdi birkaç gün sonra 2. seansım var gitmeye korkuyorum ki böyle bir şey yaşadınız mı? normal mi?

Güncellemeler
3 ay
Guncelleme
Bel fıtığı için ilk manuel terapi sonrası kilitlenme ve oturamama normal mi, yaşayan var mı?