Yazsam roman olur hayatım?

Kanser sürecimin ta en başında 3 yıllık harika giden destek gördüğüm ilişkimde aile tanışması sonrası aileminde onaylamadığı bir ilişkiydi ve anlaşmazlık sonucu ayrılık kararı aldık ayrılık sonrası öğrendim ki meğerse aile tanışma sürecinde aldatılmaya başlamışım ve beni aldattığı insanla nişanlanmış,,,
3 yıllık ilişkim sonrası 1 yıl aradan sonra yeni bir ilişkim oldu en başta anlattım kanser sürecimi destek olacağını vazgeçmek istemediğini vs söyledi vazgeçeceksen hiç başlamasın dediğim halde zamanla beni kendine alıştırdı inandırdı. 9 ay sonrası kemo aldığım gün ailesine anlattı benim hastalığımı ailesi ondan olacak çocukta hastalıklı olur deyip o da bana bunu söylediği gün ayrıldık bitti çok zor atlattığım bir süreç oldu... Bu süreçte en canım dediğim kuzenimin bana yaptığı ihanet de bir yana,,, ne zaman düze gelecek hayatım bilmiyorum bir yandan kanserle savaşım bir yandan da böylesi sınavlarla üst üste yaşamış olmam hayat çok tuhaf kaderim daha da tuhaf
Güncellemeler
5 ay
Ne zaman kaderim yüzümü güldürecek merak ediyorum her hususta sinaniyorum resmen
Yazsam roman olur hayatım?