Kimisi evlen diyor , kimisi seviş geçer diyor hahahahhaha biberiye dene diyen oldu yaş ilerledikçe azalir diyen oldu yok yok yokkkk bıktım ilaçta fayda etmiyor arveles icmekten böbrekler iflas edecek doktor yasakladi ama dinleyen kim

Kimisi evlen diyor , kimisi seviş geçer diyor hahahahhaha biberiye dene diyen oldu yaş ilerledikçe azalir diyen oldu yok yok yokkkk bıktım ilaçta fayda etmiyor arveles icmekten böbrekler iflas edecek doktor yasakladi ama dinleyen kim

Onun için ağır bir hap veriyorlar ancak onunla biraz etkisi oluyor. O da başladığı an içeceksin yoksa yine etki etmiyor valla.. bende bıktım kullan kulan böbreklere zarar kaldı ki onun yüzünden vücut bağışıklık kazanıyor ağrı kesiciye başka şeyler için bile uyuşturucu etkisi kalmıyor maalesef.. sadece sıcak duş saçını iyi kurut karanlık sessiz ortam ve asla parfüm vs koku olmasın dikkat et dinlen.. bende kurtulamıyorum maalesef
Migren ağrısının zaten diğer baş ağrısından farklı olduğunu anlarsın. Hemen bir arveles içtin ama ağrı geçmiyor ve bu haftada 3 ayda 10 günü geçiyor ise bir nöroloji uzmanıyla görüş migren için kullanılan özel ilaçlardan reçete eder ancak çok sık ağrı kesici kullanmanın kendisi de başlı başına bir baş ağrısı yaşamana sebebiyet veriyor olabilirr böyle bir sorun da var. Dediğim gibi öncelikle kendine yapacağın en iyi şey nöroloji uzmanıyla görüşmek. Çok geçmiş olsunnn
Nasıl ya hiçbiri migren tedavisi başlamadı mı
Migren ilaçlarının aslında birkaç çeşidi var. Birinden fayda görmemişsen diğerleri de denenirdi. Yakın zamanda yeni bir formülasyonda geldi trye onu vs denemek amacıyla da gidebilirsin ama dediğim gibi sık ağrı kesici içmenin kendisi de bir süre sonra baş ağrısı yaşamana sebebiyet veriyor olabilir
Arveles çok zararlı efendim ayrıca yaş ilerledikçe metabolizma hızınız yavaşlıyor sentetik her kimyasalın vücuttan atılması zorlaşıyor böbreklere zararından bahsetmiyorum. Stres yorgunluk soğuktan uzak durmanız lazım. Saydığınız bikaç şey ve bunu sizinle konuşurken söylemekten utandığım durumlar ise abazan erkeklerin uydurmasıdır efendim
Rica ederim efendim, özel günlerinize denk gelirse zencefil çayı her iki ağrıya iyi gelir ama çok az tarçın ve ya karabiber ile karıştırmanız lazım. Onun haricinde ıhlamur , aslanpençesi gibi çaylar da iyi gelir. Saç deriniz haricinde kalan bi yer için kas gevşetici kullanabilirsiniz. İlla ağrı kesici alayım derseniz de buscopan daha iyi bi seçim olur efendim
Beyaz ışık, spot ışık, stres ve ses hassasiyetiniz fazladır uykunuz da önemli tabi efendim. Rica ederim benim görevim yardımcı olabilmekti efendim saygılarımla
Biraz ihmal etmişsiniz kendinizi efendim ben öyle anladım
Çok ekrana bakmak da zararlı efendim günlük ekran süreniz 6 saat üstündeyse bu da tetikler
Doğal yollarla migren gibi şiddetli baş ağrısını kısa sürede geçirmek pek mümkün değil. Bazı kadınlarda menopozdan sonra baş ağrılarının tamamen kaybolduğu saptanmıştır. Arveles, Apranax (Ford, Plus), DexFull gibi güçlü ağrı kesiciler içilebilir. (Ayda 6 taneden fazla içilmemelidir)
Cevap
31Cevap
Geçmiş olsun. doktora gitmek de fayda var bence
Sagol tekrar gidecem

Berbat bir sey bir ilac vardi rossman da migrenle ilgili denk gelirsem atarim.
altapharma Muskel‑Wärme‑Balsam · 3,99 €
Buna bak kesin
Migren atağı yaşandığında ışık ve sesten uzaklaşmak, başa ve boyuna sıcak veya soğuk kompres uygulamak, masaj yapmak, kafein migreni tetiklemiyorsa kafein almak, doktor onaylı parasetamol, aspirin veya ibuprofen gibi ilaçlar migren ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur.
Geçmiş olsun benim de çok ağrırdı dr amcam dedi çok derin nefes al 5 dakika 1 bardak su iç ilaç tan daha iyi gelecek herhangi bir sinir sıkışması ve tümör yoksa onlar varsa zaten sorun farklı dedi son 20 yıldır ben öyle yaparım kesilir hemen
Bir şey değil umarım size de etkisi olur denemeniz halinde
ben dideral koruyucu olarak kullanıyorum. koruyucu ilaçlara dönmek gerekli gerekirse depakin başlanabiliyor. tabii bunların hiçbiri tavsiyem değil (çünkü sadece doktor karar verir risklidir çünkü)
Migreni tetikleyen şeyleri not almak ve tetikleyicilerden uzak durmak çok işe yarayabilir. Soğuk kompres, karanlık sessiz ortam ve nefes egzersizleri de atakları hafifletebilir.
Gecmiş olsun. Yaşam şekliniz nasıl bilmiyorum ama baştan aşağı değiştirmek gerekiyor. En çok da stresten uzak durmak. Kafaya pek bir şeyi takmamak lazım... İlaçlar tedaviler geçici çözüm.
Çok geçmis olsun. İlaç çözüm değil önemli olan doğru bir tedaviyi almak. Oğlumda aynı senin gibi hep başı ağrıyordu doktora götürdük migren çıktı bir iğne tedavisi verdi korktu yaptırmadı
Ben kahve içiyorum sonrada karanlık odada uyuyorum sessiz ortam bir tık Migren ağrısı azalıyor
Geçmiş olsun arkadaşım rahat olmaya bak başarmak ve işaret parmağı arasına baskı yaparakta hafifletebilirsin
Papatya mı ne kaynatıyorlar onun buharını bir süre içine çekmen gerekiyormuş. Hastane personelinden duymuştum.
Evlen ve seviş geçer diyen kısmında koptum 😂😂😂 ne dersek yalan olur en doğrusunu doktor söyler bence bi doktora git abla😂
Ilık duş sirkeli su genelde iyi gelir boyuna soğuk kompes uygulamak iyi gelir genelde çok çok geçmiş olsun
Çok sık baş ağrısı çekiyordum. Günde 2 kez bi sabah, bi öğleden sonra olmak üzere düzenli Tütk kahvesi içtiğimde sıkıntı yaşamadığımı fark ettim.
Bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi koy burnuna çek genize kadar 15 dk sonra yavaş yavaş kesilir
Sen hemen dene
Sen dediğimi yap
Migrenin sadece baş ağrısı olmadığını anlaman çok önemli, genellikle stres, uyku düzeninin bozulması ve besin alışkanlıklarıyla ilgili oluyor. Bana öyle geliyor ki sadece ilaçla değil, yaşam tarzında küçük değişikliklerle de iyileşme şansın var. Önce alerjik bir neden var mı diye bir test yaptırırsın, sonra günde 2-3 litre su ve dengeli beslenme alışkanlığı edinmek faydalı olabilir.
Ağrı kesici için dicem ama pek fayda etmiyor artık Ağrı kesicilerde
Bende de var acilde iğne kesiyor 🤦🏻 o seviyeye getirmeden ağrı kesici almak lazım
Türk kahvesi iyi geliyormuş sonrasında alınan migren ilacı ile güzel bir uyku lazım
Migren botoksu diye bir şey varmış ama güvenilirliği hakkında bir fikrim yok.
Ayy canım benim
Allah sifa versin 🙏🍀
@Gri3480 geçmiş olsun da evlenmene engel ne var ki. Evliliğin yaşı değil uyumu olur
Dex forte iç
Ayrıca bitter çikolata iyi geliyor
Geçmiş olsun. Bi bilgim yok ne desem bilemedim.
Sagol
Sana kesin çözüm söyleyeceğim hacamat yaptir düzenli olarak
Haha öneriler iyi ama 🥳😅 sanırım migren için özel küçük haplar var doktara gitmelisin.
Ben buz tutuyorum iyi geliyor bide migren taşı var mentollü ondan almjstim ferahlatıcı güzel Bi dene
Migren ve arveles
Senin ki migren değil
Sinizüt
Migren başlar ise offf offf
Ben ne çekiyom ondan
Özel ilacım var
Mide bulantısı ve ağrı için
Bildiğim kadarıyla karanlık bir oda da sessiz sakin bir biçimde uyuman.
Kesinlikle her derde deva 😊
Sende sagol
Migren atağı yaşandığımda ışık ve sesten uzaklaşmak, başa ve boyuna soğuk kompres uygulamak, americano sert kafein almak,
patatesi ortadan kes şakaklar abağla bekle rahatlatır
Migreout denedin mi?
Migren için bana çok iyi geldi. Arveles 3 tane içiyorsun faydası yok.
Kesinlikle dene. Bende arvelesi 3lü atmaya başladım fayda etmiyordu. Eczanedeki adam önerdi bunu dene bence diye. Almanyaya dönerken stok yaptım yanımda😁 2 gün önce yine çok şiddetli geldi. Gözlerimi açamıyordum içtim 20 dk sonra hiç bir şey kalmadı. Kullanmadıysan tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Doğada vakit geçirmeniz tavsiye ederim temiz hava çok iyi gelecek
Bence tansiyondur o farkinda değilsinizdir
Geçmiş olsun, seviş bence🙄
Deli djfjfj
Geçmiş olsun..
Dizlerim şifalıdır benim? Dünden beri fkfks
Geçmiş olsun, ılık banyo iyi gelir 😊⚡️
Olur ha.)
karanfil ve lavanta buharı kokla
🙂
Bunun bir çaresi yok galiba ya
Çok geçmiş olsun