Merhabalar 30 Ocak Cuma günü ayağımı buz pateni de burktum içe dogru yaklaşık 2 hafta olucak hala basamıyorum ayağım acıyor şiş ve ödem hala var çok az azaldı şişlik ama yinede var ayağın yanında olan o çıkık bölge şişik ve direkt olarak mor renkte bir morarma olmadı ama sarı renkli mor oluştu bi anda şuanda sarı renkli morarma var 3 marta kadar yürür müyüm okula gitmem gerekiyor üniversite olduğu için devamsızlık sorunu var hakkım doluyor ayağıma yük bindirebiliyorum ama yürüyemiyorum acıyo ve ayağım kendini korumaya alıyor parmak uçlarım yerdeyken topuğum havada kalıyor kendini kitliyor veya ayağımı düz taban yere koydugumda bacağım bükülüyor ayağımın tamamında bi yanma acı hissi var doktor veya fizyoterapist olan yardımcı olabilir mi nasıl geçer nasıl yürüyebilirim verdiğim tarihte basar mıyım tahmini MR 25 şubatta daha var Bassam da adım atamıyorum yürüyemiyorum acıyor zaten basınca da açıyor normal dururken de acıyo
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
50 kere sordun soruyu. doktora gitsene burdan kim sana nasıl yardımcı olur.
Sanane be buranın amacı bu tabi senin amacın burada sapıklık millete yazmak falandır ayrıca doktora gittim bir bok demiyorlar mr verdi 25 şubatta
Sen kimsin beni zan altında bırakıyorsın. kime sapıklık yapmışm! Buranın amacı nedir? Düzgün konuş benimle
Konuşmuyorum kardeşim sen düzgün konus önce çoğunuz burayı bu amaçla kullanıyorsunuz buranın amacı birilerine soru sormak yardım almak
Beni zan altında bırakamazsın! Suclayamazsın
Tamam kanka
Kes ya ne kankası !! Kendine gel haddini bil
Tamam abi niye sinirlendin ki
Eskiden nenem zeytini cekirdegiyle dövüp oraya sarmişti ve sişligi inmişti
Şiş biraz indi ilk güne göre ama hala var ödem de var 20 gün oldu hala basamıyorum
maalesef burkulma kötü oluyor yatip dinleneceksin artik doktor krem felan vwriyor
Verdi de 20 gündür aynı yürüyemiyorum okula gitmek zorundayım devamsızlık hakkım bitiyor üniversite rapor geçmiyor devamsızlıkta 3 martta okula gitmem gerek 2 haftam kaldı
Bence toplarsin ya moralini yüksek tut lütfen
Valla tutamıyorum 20 gün olmuş hala basamıyorum o tarihe kadar yürümem lazım
Zeytin ve cekirdek işini bi arastirsana
Tamam bakarım
Gecmiş olsun drrtlesmek istersen yazabilirsin her zaman
Tamam
Yürüsün inşallah
Bilmiyorum ya 20 gündür yürüyemiyorum 3 martta okula gitmem lazım
E kırmış olamaz misin?
Acilde o gün röntgen ve tomografı çekildi kırık yoktu daha sonra ben normal doktora da gittim o da baktı zaten görüntülere ama başka bisey demedi yani ayağıma acıptw bakmadı direkt MR verdi 25 şubata
çıkık mıkık olabili
Röntgen ve tomografi çekildi acilde kırık yok MR verdi doktor 25 şubata bir şey demedi başka
çıkık röntgende belli olmuyor sanırım işi bilen birine gidip baktırmakta fayda var
Çıkık röntgende belli olmuyorsa başka nerde belli olcak tomografi de çektirdim zaten çıkık olsa daha çok morarmaz mı veya üstüne hiç basamam basıyorum ama acıyo tabi ayakta duruyorum ama adım atamıyorum sadece 3 martta okula gitmem lazım hakkım bitiyo