3 ay

2 haftadır geçmeyen ayak bileği burkulması, şişlik ve sarı morluk normal mi, 3 Marta kadar yürüyebilir miyim?

Merhabalar 30 Ocak Cuma günü ayağımı buz pateni de burktum içe dogru yaklaşık 2 hafta olucak hala basamıyorum ayağım acıyor şiş ve ödem hala var çok az azaldı şişlik ama yinede var ayağın yanında olan o çıkık bölge şişik ve direkt olarak mor renkte bir morarma olmadı ama sarı renkli mor oluştu bi anda şuanda sarı renkli morarma var 3 marta kadar yürür müyüm okula gitmem gerekiyor üniversite olduğu için devamsızlık sorunu var hakkım doluyor ayağıma yük bindirebiliyorum ama yürüyemiyorum acıyo ve ayağım kendini korumaya alıyor parmak uçlarım yerdeyken topuğum havada kalıyor kendini kitliyor veya ayağımı düz taban yere koydugumda bacağım bükülüyor ayağımın tamamında bi yanma acı hissi var doktor veya fizyoterapist olan yardımcı olabilir mi nasıl geçer nasıl yürüyebilirim verdiğim tarihte basar mıyım tahmini MR 25 şubatta daha var Bassam da adım atamıyorum yürüyemiyorum acıyor zaten basınca da açıyor normal dururken de acıyo

2 haftadır geçmeyen ayak bileği burkulması, şişlik ve sarı morluk normal mi, 3 Marta kadar yürüyebilir miyim?