AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal ya ben de o yaştayken antidepresan kullanıyordum bide biz erkeklerde ergenlikten yetişkinliğe geçiş daima sancılı olur
antidepresan kullansam kötümü sence ben espor deniyorum o yüzden odaklanmam gereken bir iş var izleyip öğrenmem gereken hani mutluluk hormonu lazım mı bilmiyorum
Antidepresan şu an reçetesiz satılmıyor doktor önerirse kullanabiliyorsun
doktora gidip kullanmalımıyım peki önümde odaklanmam gerekne birşeyler var
Antidepresan çok bir şey vaad etmiyor sadece rahat uyku uyumanı sağlıyor ve biraz da kafan güzelleşiyor 😊
Magnezyum hapı alıyorsan oda yorgunluk sersemlik vücut ağrısı yapabilir bende öyle yapmıştı bıraktım
yok b12 demir d vitamini kullanıyorum tek
Pskolojik olabilir mi
bilmiyorum 1.5 sene önce birisinden ayrıldım boş bir bahane ile benle küstü çabaladım uğraştım ama kabul etmedi 1.5 sene sonra tekrar konuştuk özür diledi ama gecen 1.5 senede cok fazla stres üzüntü yaptım o hayatına devam ediyor ben mal gibi oldum düzeltemiyorum
Ne güzel dedin "Mal" gibi çabuk toparlan
nasıl toparlanıyımki yapamıyorum
Bende bilmiyorum bosverelim olmadı
Doktora git kardeşim en iyisi.
abi psikayatrimi yoksa psikolog mu ondan mı bahsediyorsun ve odaklanmam gereken bir iş var etkilermi korkuyorum mutluluk hormonu alsam vs
Psikolog’a git, psikiyatri ilaç yazar gönderir üstüne deli muamelesi yapar. Bir de bir kız arkadaş edin saygı çerçevesinde, ille sevgili değil. İnan bana eğer güçlü bir kız arkadaşın varsa bu tür sorunları onun da vereceği destek ile atlatabilirsin sohbet ederek bağ kurarak.
Psikoloji sorunlarin olabilir kardesim
bunu nasıl düzelticem psikologamı gitmem lazım psikiyatriyemi esporcu olmaya çalışıyorum ama düzeltemiyorum durumu hep yorgunum hep sıkıntılıyım psikoloji sorun derken bide nasıl bir şey açıklıyabilir misin
Senin kafanda neler dönüyor acaba bilmiyorum ki örneğin ailenle sorunlarin var mı ya da iş sıkıntın var mı ya da para sıkıntın var mı
abi cok sevdigim birisi gitti 1.5 yıl önce küstük ama boş bir yere 1.5 sene sonra tekrar karşılaştık ve özür diledi ama o 1.5 senede cok fazla stres üzüntü yaptım kendi yoluna baktı ben ise depresyondan 1.5 senedir cıkamıyorum odaklanamıyorum hiçbirşeye oyunuma vs ya da hayata hep mutsuzum cözemiyorum ne yapmamı
Kardeşim kaç yaşındasin sen
21
Gençsin kardesim daha simdi kendine yol çizmen lazim sen üzülüyorsun diye hayatta sana üzülmez sabir et dua et canin bedenin sağ inşallah öyle biri karsina çıkar seni senden alirda musmutlu olursun gidene üzülme geri gelirse sen gitme bi yapan bi daha yapar daha sonra daha cok üzülürsün
haklısın abide saçlarım inceldi stresten beyazlar cıktı daha bu yaşta gür gibi saçım varken şu andan itibaren ne yapıcam bilmiyorum bende psikayatri gidip ilacmı alsam psikologamı gitsem bilmiyorum cok boş bir bahane ile gitti tekrar geldi özür diledi ama 1.5 senem çöp oldu hiçbir şey olmamıs gibi
Psikolojik bir az zor düzelir.
bilmiyorum aşırı depresifim mesela 1.5 yıldır böyle mutsuz şarkılardan mutsuz dizilerden dram romantik şeyleri izliyorum sürekli depresifim odaklanamıyorum hep üzgün ilerliyor düzeltemiyorum
Seker yemeyi kesersen duzelceksin
Allahsizlarin agzindan allah dusmez
şeker tüketmiyorum uzun zamandır
Pardon yanlis soruya yorum yazmisim.
git doktora derdini anlat her şey düzelir
ama işte sorun şu psikolog mu psikiyatrimi psikayriden korkuyorum ilaclardan
ilaçlar çok kötü ama var ya uyuşturucu etkisi
psikologa git derdini anlat sadece