doğuştan gelen özellikler herkeste çok farklı olabiliyor, bazıları bedensel engelli, bazıları zihinsel engelli, bazıları eksik, özelliklerle bazıları fazla özelliklerle, bazıları da toplumdan çok farklı özelliklerle dünyaya gelebiliyor erkek bedenindeki kadın veya kadın bedenindeki erkek gibi. bazıları üstün zekalı bazıları alt zekalı olabiliyor, toplumun çoğunluğu genel olarak aşağı yukarı birbirine yakın özellikler gösterse de bazıları farklı olabilir.
İnsan bedenini kendi bozar, bilimsel dediğin şeylerin kaynağı güvenilir olmalı, dünya sağlık örgütünün kime hizmet ettiği ortada, küreselcilerin oyuncağı olmuş.
İnsan bedenini kendi nasıl bozar? DSÖ dışında çok kaynak var bunlar önemli kısımları, DSM 5 var The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Bütün psikiyatrik tanılar buraya dayalı. Aksi ispatın varsa delil getir
@KingAsgar, kendi bedenimi kendim nasıl bozucam. Zaten çocukluktan gelen bir şey ve çoğu şeyden anlaşılıyor, en ufak bi konuşma tarzından bile. Kanıtın varsa dinliyoruz
Hormonlar cinsel yönelimin başlıca sebebidir, erkekte testesteron hormonu hakimken kadında östrojen hormonu hakimdir bunun aksinide birisi iddia edemez, eğer bir erkekte östrojen hormonu hakim olmaya başlarsa o zaman kadınsal elektrilenmeler kadınsı haller daha ağır basmaya başlar, bu durum kadın içinde geçerli bunu ispatlamak için bilimsel makale bulurdum ama uğraşmama değecek bir durum değil.
Transların çoğu hormonlarına baktırıyor ama her şey olması gerektiği gibi çıkıyor, bende baktırdım ve her şey normal di. Ters olan bişey yok. Hormonal olmadığının kanıtı Ama daha fazla anlatmaya çalışmicam, anlamayanlara değmez!
İddianın altını dolduramıyorsun, kimlik, beden algısı çok daha farklı ve karmaşıktır, beyindeki insula, ACC bölgesinde işlenir. Yönelimler testosteron verilerek değiştirilmeye çalışıldı defalarca fakat hastalarda travma, duygusal disinhibition, agresyon, irritabilite olasılıkla artma eğiliminde. Trans bireylerde, kendi benlik hissinin ve kimliğinin değiştirilme girişiminde kişide ters teper. Altını dolduramazsın. Çünkü ben çoktan senin dediklerine baktım. Ve analizler bunları gösteriyor. Ben kimseyi İkna etmeye çalışmıyorum. Bilim ne derse o
Haşa, böyle bişey yok. Bunu söylemen bile gerçekten korkunç Genetik faktörler veya beyin çekirdeğindeki olgudan kaynaklandığını düşünüyorum Bunda eksik yaratma diye bişey yok
Aslında kaldırılabilicek bi yük ama bunu kaldırılayamayacak hale getiren insanlar Onlar olmasa belki bu kadar stres ve üzüntü yaşamazdık Allah'ın hiçbir eksikliği noksanlığı yoktur. İstediği için vermiştir ve bununla imtihan ediyordur, imtihanı aşabilirsen zaten cennetle mühdelenirsin Lütfen haşa Allah'ı böyle kötülemeyi kes! Zira gerçekten büyük günaha giriyorsun