Selam. Ben şeker hastasıyım ve burnumu estetik yaptırmak istiyorum. Anestezi korkum var ama doktorum izin verdi (şekeri düzende tutarsam ola bilirmişim). Aranızda şeker olup ameliyata giren var mı ve ya etrafında olan? Baya yaptırmak istiyorum😬😬
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ameliyattan önce teste giriyorsun ona göre yapıyorlar eğer sağlıklı temiz bir yer istiyorsan Ali Murat Akkuş var estetik doktoru baya iyi
Hiçbir sorun çıkmaz, tansiyonda biraz sıkıntı çıkıyor ama ameliyatta onu da dengeliyoruz ilaçlarla
Tip 1 diyabet benimki , yine sorun olmaz dimi
Diyabet tipleri risklerine göre değil de senin yaşına göre isimlendirilir, sorun çıkmaz ama ameliyata girmeden önce şekere dikkat et zaten yüksek ise almazlar
1 ay sonra olacağım , şu an normalde 250-300 falan ama ara sıra tabi düşüyor
Biraz yüksek insülinle ve dikkat ederek düşür
Tamam teşekkürler
Riske girmeye değer mi
Büyük değil sadece biraz kemikli ama daha küçük olsun istiyorum estetik açıdan
Bende olucam yakında ama tırsıyorum. Benim ki aslında mecburi nefes alamadığım için. Ama senin ki keyfi bırak kemikli olsun bence hiç oynama ayarlarla sonra ameliyat olursun bir terslik olur Allah korusun. Bana kalırsa hiç ama hiç bulaşma. Bir yeri yaprırken bir yeri bozma. Kemik düzelir bu sefer nefes almakta zorluk çekersin. Bence kal hiç karıştırma
Şeker misin sen de? Ya ama çok heveslendim uzun zamandır araştırıyorum ama tabi biraz korkum var narkozun etkisinden dolayı
Yok ben kronik böbrek hastasıyım. Hevesini kırdığsam özür dilerim lakin bizim gibi kronik hastalık taşıyan kişiler düşünerek adım atmalı. Ben seni tanımıyorum ama her insanı severim insan olduğu için o yüzden herhangi kötü bir durumla karşılaşmanı istemediğim için kendimce bir uyarı yaptım 😊
Çok üzüldüm gerçekten , şifa diliyorum 🙏🏻. Tabi anliyorum söylediklerini ama napim işte inatçıyım biraz (son anda vazgeçe bilirim hatta😬😂) Hayırlısı olur ne diyimm
Teşekkürler sanada en kalbi duygularımla şifa diliyorum bende. Bu arada burun fotoğrafını atabilirsen at merak ettim. Estetikçi değilim ama yine de gerçekten estetik gerektiyor mu merak ettim.