Sizce sonuç ne olur?
Bu hastalıklarla erişkin heyet engellilik raporu oranım tahminen yüzde kaç olur?
Sizce sonuç ne olur?
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben 2023 yılında heyete girmiştim tek bir hastalıktan %18 rapor vermişlerdi... Şu an Hipertansiyon + Taşikardi tanımlanmamış + Düşük ayak + Sınır zeka (zeka geriliği sonucum 70 - 79 sınır zeka) olarak sonuç verildi bana psikolog tarafından + 4 ay öncesinde de Depresif Manik Nöbet teşhisi kondu.
Bu saydığım hastalıklarımla ilgili tüm ilaç raporlarım ve ilaçları kullandığıma dair evraklarım mevcuttur. Yakında Erişkin Heyet Raporu almak için heyete girmeyi düşünüyorum.
Sizce bu sonuç ve hastalıklarıma göre % kaç rapor verirler bana?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Her hastalık kendi alanında puanlanıyor ve raporun toplamı olarak belirtiliyor. Örneğin toplam %70 ve bi hesampamada %10 -12 farla net oranla belli oluyor
Ki senin netin %55 in ğzerinde olabilir
Emin misiniz abi?
İnşallah %40'ı geçeyim de ne kadar verirlerse razıyım, engelli kadrosundan işe girmeyi düşünüyorum.
Bana göre bu durumda oranınız %40-45 arasında çıkabilir. Zihin yeterlik sınır zeka + depresif nöbet + hipertansiyon + taşikardi birlikte oldukça etkili oluyor. Tüm rapor ve ilaç takibini tam olarak götürdüğüne emin ol, heyet değerlendirmede çok önemli.
Cevap
5Cevap
Hepsinden ayrı ayrı alınca en yüksek olan sayılıyor diye biliyorum.
Nasıl yani?
Az önce saydıklarımla %40'ı geçebilecek miyim acaba?
Sadeece psikiyatriden alırsın zaten. Öyle sanıyorum
Daha önceden süresiz %18 raporum var (yürüme bozukluğuma verilmişti)
Peki saymış olduğum yeni hastalıklarımdan sizce eski ve yeni rapor oranlarım % kaç olabilir?
Çok geçmiş olsun kardeşim
Sağolun abi.
en yüksek derece hangisiyse o olur.
Çok geçmiş olsun genç kardeşim
Yapay zekaya sor bi
Aynı sorduğum soruyu yapay zekaya sordum cevap vermedi hayin beni cevapsız bıraktı 😔
Daha önceden de çok sormuştum yine sordum ve cevap yok kısacası hiçbir yapay zeka cevap vermiyor. Bu zeka geriliğimle bile ben onlardan daha akıllıyım. 😏
Karaktersiz olduklarını çok iyi bilirim kardeşim çünkü daha önce heyete girdim onlar da tam karaktersizlerdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?