Ufak bir çürük dişim vardı ağzımda doktor diğer çürüklerime dolgu yapıp çok çürük bir çürük diyerek bu dişimi yapmadı. 10 ay falan geçti bu olayın üzerinden bu zamana kadar çürük hep aynıydı bu akşam dişlerimi fırçaladıktan sonra o çürüğün büyüdüğünü fark ettim hem de tuhaf bir şekilde birden kara bi çizgi çıkmış üstünde nasıl oldu anlamadım. Dişlerimi düzenli de fırçalıyorum sadece dün gece yatmadan önce dişlerimi fırçaladıktan sonra tatlı yiyip öyle yattım dişimi tekrar fırçalamadım ondan mı oldu bilmiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çürük ufacık başlar sonra çürür fark etmeyebilirsin, hatta içten içe çürür sonra dişin dış tarafı aniden kırılır çürük kabak gibi meydana çıkar
Bu doktor niye o zaman dolgu yapmadı benim bu dişime o zaman tekrar gidip tedavi görücem bir çürük diş için
Bilmem orasını
Çok fazla şeker
Bir gecede nasıl bu hale geldi onu bilmiyorum
Hijyen çok önemli yetersiz hijyen dişler çürür
Yaaa bir gecede olur mu kız o kadar fırçalıyor çürük çok kötü ağrısı kokusu
Her bakımı yapıp yine de dişleri çürüyen var ona ne diyorsun
Evet koca bebek gol oldu hadi açıkla vücud yapmaya benzemez
@Rabişş1905 ufak ufak büyüse anlayacağım birden bi çizgi çıkmış orada
İstisnai ler kaideye bozmaz ama eksik işlem var hijyen yeterli değil hijyen çok önemli salya ağız kokusu diş teli diş fırçası macun kalitesi yetersiz hijyen ve temizlik olmuş
Diş teliyle şimdi ağız hijyeninin ne ilgisi var ayrıca kullandığım macun da gayet makul Sensodyne kullanıyorum macunun içinde florür olması önemli sadece çürük üzerinde o çalışır
şu an nasılsınız çürüme nasıl
Dövesim geldi bu oğlanı 😂👊
@Rabişş1905 sorsak bi temiz bunlar saçma sapan yargılama modundalar
Yaaa ne alaka sizi kırdıysam özür dilerim
Çook geçmiş olsun canım benim istek atsana bana
Yaa hiç sorma nasıl uyuz oldum bu oğlana ağzına uyku hapı tepip uyutasım geldi vallahi
@Rabişş1905 yaaa kızlar yapmayın böyle
Aşkım şunu dövelim
Yıkamıyorsun
Bencede