www.google.com.tr/search
Türbanlılar neden böyle bozdu?
www.google.com.tr/search
Gerçekten "giyinik çıplaklar" tabiri çok doğru. Tesettürün tam manasını bir türlü idrak edemeyen kızlarımız var malesef..
Dikkat çekmemekti bizim tek amacımız. Oysa şu an giyim mağazalarında dahi tesettüre uygun şeyler bulmak zor.. Adamların bana söylediği şey şu " talep yok üretmiyoruz napalım yani " ...
Allah sonumuzu hayr etsin. Giyinik çıplaklara hidayet versin inşallah en kısa zamanda yanlışlarının farkına varırlar... Dua etmekten başka çare yok onla için günümüz gençleri için..
Ben açığım yeminle bazılarından daha bol daha kapalı giyiniyorum. Bide altına diz üstü etek giyip kafalarını kapatanlar var kısa kollu giyip kafalarını kapatanlar. Kadın olarak kadınlığımdan utandıranlar!
Onlar var ya, mini etek giyenlerden daha günahkardır. Dine ihanet edenler, tesettürü aşağılayanlar. Lanet olsun onlara!
Giyim firmalarının bunun en başında geliyor.
Ve sonra nefis ihtiyaçları.
Son olarakda o , ondan gördü , o ondan gördü.
Aktı gitti..
Lafa gelince tesettür , icarata gelince "sadece göz kalemi ama sadece azıcık dar pantolon ama vs vs.
Bu konuda susmam ben , en iyisi kısa kesiyim.
Onlar aile baskısı ile kapanan kızlarımız.
Asıl türbanlı kızlarımızı sokakta gezerken göremezsin zaten.
Cevap
9Cevap
Sosyal medyanin da o kadar cok etkisi, payı var ki bu duruma. Herseyi o kadar basite indirdiler, o kadar normal bir kaliba soktular ki. Hersey normal geliyo artik. Burdan bir kullaniciya, bir bayana cinsel icerikli bir soru sor. Bak bakalim sana nasil karsilik veriyo.%75 cinsel olatak karsilik vericek. Ki bu durum ben türbanli olmasam bile beni rahatsiz ediyo, artik bazi bayanlar sirf 'seksi'görunmek icin turban takiyor
gerçekten dinine, inancına büyük bir ihanet, seksi görünmek için türban takması. cehennemin en alt katında yanar böyleleri. müslüman bir ülkede başörtüsüne özgürlük için geçmiş yıllarda ne kadar mücadele verildi. eğer o mücadeleyi verenler, bu günleri görselerdi, kesinlikle hareket etmezlerdi.
Kesinlikle katiliyorum. Onlarin bizim. gazilerimizin sehitlerimizin onlarca verilen canın karsiligi bu olmamali. Maun suresine bakalim;"Yaziklar olsun onlara ki onlar ibadetlerini gösteriş icin yaparlar, hayra da engel. olurlar"Ne kadar hakli ama degil mi? Durumumuza suanki devire uyan bir sure resmen, onlar o 'turbanli'dedigimiz varliklar kendilerini o kadar tiksinç gosterdiler ki her turbanliya onyargiyla bakmadan duramiyorum kendi adima
Islam sadece bir Modadir, özentiden türbana giriyorlar, egolari artiyor.
AKPnin yetistirdigi Dindar genclik iste.
yanlışın var, ak aprti'den biraz önce yozlaşma başladı. ilk "tesettür" defilesi 2000 yılındaydı yanılmıyorsam. ondan sonra her şey bozuldu.
sözde müslümanlar bide. genelleme yapmamak lazim ama istanbulun bazi semtlerinde gercekten gözlerime inanamadim. artik din diye bisey de kalmadi...
yeterli manevi ahlaki şuurun olmamasından malesef. kapalı olmayan kardeşlerimize üzülüyorum kapalı olup hakkını veremeyen ne demek niye kapanması gerek bilmeyen kardeşlerimize daha çok üzülüyorum. Allah doğrudan doğru yoldan ayırmasın cümlemizi
Aslında bunu onlar akıl etmedi moda akımları ve onları da yonlendirenin illuminati olduğunu düşünüyorum. Önceden bilekte pardesü vardı sonra dopyesler çıktı sonra tunik sonra gömlek vs.
Tesettür yok başörtüsü var köylerde tesettür denen çıfıt ülkeyi karıştırdı
Hadislerde bunlar anlatılıyordu. Efendimiz sav. Bizleri bu konu hakkinda uyarmisti. Bunlar ; ahir zamaninda oldugumuzun gostergesidir. Tabi Allah daha iyi bilir.
Kendini modaya kaptırma ve beğenilme içgüdüsü. Bir kadın beğenilmek ister , parlamak ve kendini göstermek ister. Ancak bu müslümanlığa ters. Bu öğrenilebilirse sorun ortadan kalkar gibi düşünüyorum
çagımızın sorunu malasef Allah ıslah etsin
Hz. Fatıma annemize sormuşlar kadınların en hayırlısı kim diye
Hz. Fatıma eşinden başka hiç kimsenin hayalinde olmayan kişi
Kıyamet alametlerinden birisi giysi giyinip çok açık saçık giyinmek...
Tüm bunlar kıyamet alameti kardeşim
Begenılme durtusu, modaya uyma anlayısı vs vs
devir değişti ondan
moda oldu türban
ben de merak ediyorum
Zoraki kapanandan ne bekliyordu
Bizler din polisi değiliz, bizlere düşmez...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar