Sağlık Ertesi gün hapı 10. saatte alınca hala korur mu, geç mi kalmış olurum? Brideblog Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler4 ay Adetim 4 gündür gecikti. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu illet hap ne kadar geciktirir Güncellemeler4 ay 8 günlük gecikmeden sonra regli oldum Ertesi gün hapı 10. saatte alınca hala korur mu, geç mi kalmış olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. garanti değil 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 348 cevap paylaştı. Korur. Belli olmaz büyeye göre değişir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 4 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. korur bişi olmaz ama ne kadar erken alırsan o kadar iyi 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 4 ay Adı üstünde ertesi gün hapı hep ertesi günde kalır 0 2 Yorumla Renalzey 4 ay Sakaydi Yorumla Brideblog 4 ay Çok komil şakaymış Yorumla
kuebram Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Ne kadar geç kalırsa o kadar etkisi azalır 0 1 Yorumla Brideblog 4 ay 10. Saatte aldım Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Evlimisin de yoksa ilişki icinmi 0 2 Yorumla Brideblog 4 ay Evliyim 8 aylık bebeğim var Yorumla 58_Esmer_58 4 ay Bir gün öncesi aldinsa sorun çıkmaz yani hamileliğe dönüşmez Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Sağlık konusunda 942 cevap paylaştı. Geç değil 72 saate kadar yolu var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Bu yüzden kondom şart 0 3 Yorumla Brideblog 4 ay Zaten kondom yırtıldı Yorumla Cevap sahibi 4 ay Enişte de ne mal varmış ya hshd ya da xok mu zıpladij Yorumla Cevap sahibi 4 ay Merak ettim seni ama Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 4 ay Sağlık konusunda 487 cevap paylaştı. İçine boşaldığına emin misin? 0 1 Yorumla by_kowboy 4 ay Yani belirtiler geleceğini gösteriyor zaten. Yaşadığın stres gelmesini geciktiriyor. Artık bu işlerde uzman oldum. ☺️ Kazara içine boşaldığım da bile hiç endişelen miyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Korur canım 0 4 Yorumla Brideblog 4 ay İlişkiden sonra 16. Gün beta verdim negatifti ama adet olmamak geriyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Adet olabilirsin , kim dedi olmaman gerektiğini Yorumla Brideblog 4 ay Çok geciktiriyormuş 2 ay bile diyen var korkutmak için mi böyle söylüyorlar bilmiyorum Yorumla Brideblog 4 ay Tamam olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
garanti değil
Korur.
Belli olmaz büyeye göre değişir
korur bişi olmaz ama ne kadar erken alırsan o kadar iyi
Hap geciktiriyor merak etme. 1 hafta falan geciktirir
Sorun olmaz 24 saat içinde kullanınca etkisi olur
Adı üstünde ertesi gün hapı hep ertesi günde kalır
Sakaydi
Çok komil şakaymış
Ne kadar geç kalırsa o kadar etkisi azalır
10. Saatte aldım
Evlimisin de yoksa ilişki icinmi
Evliyim 8 aylık bebeğim var
Bir gün öncesi aldinsa sorun çıkmaz yani hamileliğe dönüşmez
Geç değil 72 saate kadar yolu var
Git gide düşüyor oranı
Sorun yok değilsindir korkma
Ella 72 saat içinde alınmalı
Bu yüzden kondom şart
Zaten kondom yırtıldı
Enişte de ne mal varmış ya hshd ya da xok mu zıpladij
Merak ettim seni ama
İçine boşaldığına emin misin?
Yani belirtiler geleceğini gösteriyor zaten. Yaşadığın stres gelmesini geciktiriyor. Artık bu işlerde uzman oldum. ☺️ Kazara içine boşaldığım da bile hiç endişelen miyorum
hiç bi fikrim yok
Eyvahlar olsun..
Kullanmamaya calis onu
Korur canım
İlişkiden sonra 16. Gün beta verdim negatifti ama adet olmamak geriyor
Adet olabilirsin , kim dedi olmaman gerektiğini
Çok geciktiriyormuş 2 ay bile diyen var korkutmak için mi böyle söylüyorlar bilmiyorum
Tamam olur