Hastane ile ilgili bir sorum olacak lütfen gerçekten doktor olan varsa yanıtlasın önemli çünkü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nedir sorun?
Paxera 30 mg kullanıyorum bugün gittim doktora 10 dk geç kaldım son randevuymuş doktorum beklemeden direk gitmiş. Diğer doktora yazdırmak istedim o da meşgulüm dedi yazmadı, acil yazar belki dediler sadece yatan hastalara yazdılar,10 dk geciktim diye randevuma da 15 gün ceza geldi, acil bana bu arada ilacı parayla al yarın doktora git reçeteni ver paranı alırsan dedi ama ceza var nasıl randevu alacağım, bir çıkış yolu gösterir misiniz rica etsem
Öncelikle paxera gibi ilaçların birden kesilmemesi gerektiğini bildiğin için bu çaban çok kıymetli öncelikle randevu cezası genellikle mhrs üzerinden online alımlarda geçerli olur ancak hastaneye sabah erkenden gidip sekreterlikten veya doğrudan doktorun kapısından rica ederek ayaktan giriş yaptırma şansın her zaman vardır doktorlar randevulu hastalar bitince veya arada insiyatif kullanarak giriş açabilirler eğer bağlı olduğun aile hekimi sistemde uzman doktorun daha önce bu ilacı yazdığını görürse belirli şartlar altında reçete edebilir aile hekimine gidip durumu anlatman en hızlı çözümlerden biri olur eczaneden ilacı parasıyla alman konusuna gelince ilacı bugün alıp faturasını ve fişini saklarsan daha sonra reçete yazıldığında eczane o reçeteyi sisteme girip senin ödediğin tutarı iade edebilir ancak bunun için reçetenin çok eski olmaması gerekir bir diğer yolsa şehir hastaneleri veya büyük devlet hastanelerindeki psikiyatri polikliniklerine sabah çok erken gidip sıra numarası kovalamaktır mhrs cezası olsa bile fiziki olarak orada bulunup durumu paylaştığında yardımcı olacak bir sağlık personeli mutlaka çıkacaktır ayrıca bazı özel tıp merkezleri daha uygun muayene ücretleriyle gün içinde hemen yardımcı olabilirler senin için en mantıklı olan yarın sabah erkenden aile hekimine danışmak veya hastaneye gidip sekreterlik üzerinden durumun aciliyetini belirtmek olacaktır geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sağolun, sizin branşınız nedir?
Bu arada 2 gün kullanmadım ce yoksunluk çektim bu ilaç içince güzel kullanmayınca kötü
paxera gibi paroksetin etken maddeli ilaçlar vücuttan hızlı atıldığı için doz atlandığında beyindeki serotonin dengesi aniden değişir ve bu da senin yaşadığın o tatsız yoksunluk belirtilerine yol açar bu ilaçlar sinapslardaki iletimi düzenlediği için sistem bir anda yakıtsız kalmış gibi tepki verir o yüzden ilacı parayla olsa bile bir an önce temin edip dengeyi kurman çok önemli yarın sabah erkenden aile hekimine gidip ilacın bittiğini ve yoksunluk çektiğini söylersen sistemde geçmiş reçetelerin göründüğü için sana yardımcı olma ihtimali yüksektir mhrs cezası sadece internetten randevu almanı engeller ama hastaneye gidip ayaktan giriş denemene engel değildir eğer aile hekimi yazamazsa hastanede başka bir doktora durumu çok kısa ve net şekilde ilacım bitti yoksunluk yaşıyorum diyerek anlatman kapıdan geri dönmeni engeller ilacı aldığında vücudun kısa sürede tekrar stabil hale gelecektir
Hocam, ben 7 aydır falan paralı alıyorum ilacı bir türlü gidemedim aile hekimine gitsem raporum bittiğinden ilacı vermeyebilir sanırım. Sizce dediğiniz gibi yarın sabah erkenden gitsem araya alırlar mı beni?
doktorların ekranında araya hasta ekleme opsiyonu her zaman mevcuttur özellikle durumu acil olan veya ilacı biten hastalar için bu yetkiyi kullanırlar sabah poliklinik sekreterine gidip sistemde eski kayıtlarının olduğunu ama şu an ilacının bittiğini söylersen seni bir şekilde uygun bir boşlukta içeri alacaklardır mhrs cezan olması hastaneye giriş yapmana engel teşkil etmez sadece online randevu alamazsın dolayısıyla sabah erkenden orada olursan işini çözmen ziyadesiyle muhtemel
Kaç gibi gideyim hocam sizce? Bir de dediğim gibi 7 aydır doktora gidip ilaç yazdırmadım özel aldım
sabah en geç 8 veya 8 buçuk gibi hastanede olman en doğrusudur çünkü poliklinik mesaisi başladığında ilk hastalar girmeden veya randevu aralarındaki boşluklar dolmadan sekreterlikle görüşüp durumunu anlatman şansını artırır 7 aydır da ilacı kendi imkanlarınla alıyor olman aslında tedaviyi kendi başına sürdürdüğünü ve ilaca bağımlı kalmak yerine iyileşme iradesi gösterdiğini kanıtlar doktora gittiğinde 7 aydır doktora gelemediğim için parayla almak zorunda kaldım ama artık hem yan etkiler hemde ekonomik olarak zorlanıyorum dersen durumu çok daha insani bir zemine oturtmuş olursun
Çok teşekkür ederim hocam branşınız nedir merak ettim
Rica ederim
Neden söylemediniz
Sadece soruna cevap vermekle mükellefim özel hayatımla ilgili bilgi vermekle değil