Özel bölge de kaşınma sarı akıntı var. Krem falan sürdüm travazol kullandım geçmiyor.
Özel bölge mecbur jilet alıyorum nasıl geçer çok su tüketmiyorum.
Özel bölge mecbur jilet alıyorum nasıl geçer çok su tüketmiyorum.
Bazı sarı akıntılar normal kabul edilse de, bazıları trikomoniyaz olarak bilinen ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonun belirtisi olabilir. Akıntıda kokunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Eğer sarı akıntınızda kötü bir koku da varsa doktora başvurmanız gerekir. Klamidya ve bel soğukluğu hastalarında nadiren de olsa sarı akıntı görülebilir.
Şu durumda doktora gidemem alttan bakar mı bekarım ilişki yaşamadım
@Luccᴀ yaaaa olmaz ultrason baksın
Bu süreçte nasıll gececek sağlıkçı mısın
Hayır sağlıkçı değilim fakat bende bir dönem bunu yaşadığım için bilgi sahibi olduğum bir konu. Tedavi için muhtemelen tetrakonazol veya mikonazol kullanılacaktır sağlıkçı olmadığım için günlük ped kullan ve olabildiğince temiz tutmaya çalış demekten başka bir şey gelmiyor maalesef elimden.
Teşekkür ederim kullanıyorum ama jilet alıyorum mecburen
Büyük ihtimalle mantar veya enfeksiyon var ben mantar olduğunu düşünüyorum kaşıntı olduğu için, ancak doktorun görmesi daha doğru olur ilaç verme konusunda. Gidemiyorsan eczaneye gitmeni öneririm.
Teşekkür ederim gidecem pazartesi
Eski kullandım ilaç gözüküyomus
Ordan bakıp tekrar kullanacam
Cevap
5Cevap
İdrarda yanma hissi de varsa doktor geniş spektrumlu antibiyotiği uygun gorebilir
O ne
Öncelikle geçmiş olsun özelden detaylı anlatır mısınız tam sorununuzu yardım etmek isterim size
Mantar enfeksiyonu veya bel soğukluğu vardır
Mantar demişti
Görmeden bişey diyemem sjsjsjsjnsj
Mantar mı var
Öleceksin yandın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?