Güncellemeler
7 ay
Bu ilk değil daha önceden de yaptıkları var
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye şikayette bulunayım boşanmayı düşünmüyorum şu an nereye şikayette bulunabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şikayet edersem daha çok sorun olmaz mı boşanmak zor heleki iş yoksa birikim yoksa ama ciddi sorun lu biri eşiniz bazen insan katlanamıcak hale geliyor o duruma girmeden ayrıl ben dengemi huzurumu herşeyi kaybettim boşandım şu an etkileri var kendine yapma onu sevindirme kendi mutsuzluğunu ona göstererek
Ne demek boşanmayı düşünmüyorum o kablo bı gün nefesini kesince mi düşüneceksin
Böylelerini de anlamıyorum işte adam öldürecek ama hala boşanmayı düşünmüyorum diyor. Demek ki Allah’ta kimi kime vereceğini biliyor
@OrganikFilozof7 güncellemeye ilk değil demiş birde kardeşim daha neyi bekliyorsun canını almasını mi. Yoksa bu adamdan çocuk yapıp onun da mi hayatını riske atmayi. Anlamıyorum gercekten
Kadını erkeği kafayı yemiş millet huzurlu sakin eğlenceli bir yaşam dururken bu hallere düşmeye çok meraklılar. Sanırım evlilik öncesi de bu tarz şeyleri vardır
@OrganikFilozof7 ben başkası yerine endişelenirken bu hayatı yaşayanlar bundan zevk mi alıyor anlamlandiramiyorum.
Farklı fantezileri var sanırım anladığım kadarıyla ya da tımarhaneden kaçıp evlenmişler
@OrganikFilozof7 fantezi olduğunu düşündürmedi bana
Kimin nasıl ni hayat yaşadığını bilmediğiniz için mağdur olanın arkasından konuşmak kolay gelir tabi
Arkanızdan konuşmuyorum tam olarak size hitap ederek yazdım. Belliki hayatınız tehlikede ve boşanmayı düşünmüyorum demişsiniz. şu an bunları yapan adam siz şikayetçi olup bosanmadiginiz da size daha mı iyi bir tavırda olur saniyorsunuz?
Arkandan konuşmuyoruz kardeşim senin iyiliğini düşünüp sinirlenip konuşuyoruz seni düşünüp senin için yapılabilecek bir şey bulamadığımız için konuşuyoruz özür dilerim
Boşanmayı düşünüyor olsaydın bunun için elimden gelen yardımı yapardım gidecek yerin mi yok ailen işin mi yok hepsine bir çözüm bulmak için uğraşırdim. Resmi kurumlara başvurur gerekirse kütüğünü bile değiştirmen için elimden geleni yapabilirdim
Yapıcam şikayette bulunucam
Sonra sonrası ne olucak
aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne her il ve ilçede var
En yakım güvenkil güçlerine gitmen lazım ve durumu anlatman gerekiyor
Sırf trip attığın için sana bu şekilde mi davrandı mağara adamı
boşanma nasılsa mezarda boşanıyorsunuz sonra
Yasadigin siddete dair kanitlarin olursa cok iyi olur bosanma surecinde
Öyle düşünmeye devam et demek ki sende bu yaşadıklarına razısın
Boşanmayı düşünmüyorum diyorsan şikayette etme.
Niye
ya nereden buluyorsunuz böyle şerefsizleri
Boşanmayı düşünmüyor musun?
Allah onun b. lasını versin
bunun hakkı 1 ay eve almamak asla.
kesin boşan hic bekleme ben sana diyim
sikayette et
Bana edebilirsin gelip döverim 😀
Boşanmayı düşün
Karakol
İki dk yaz bana
Tkp at