Millet, sabahları ağzınız kokuyor mu? Çaresi nedir. Ben sevgilimi öpmeye korkuyorum mesela kokudan dolayı beni istemez zannediyorum...
Cevabın nedir?
Sorun dişlerde mi yoksa midede mi? Önce bunu araştır.. Ağzım kokmamasına rağmen bazen asitli bir şey yediğimde ya da en azından bir şey gastiriti tetiklediğin de ağzım biraz kokabiliyor.. Maydonoz yiyebilirsin ya da karanfil çiğneyebilirsin kokuyu engeller.. Düzenli fırçala unutma diş ipi kullan.. Eğer apse veya çürük varsa o da koku yapabilir..
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMidede sorunum dişçiye gittim 😔
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım insallah tedavi olurda bir an önce geçer 😔
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldişin cürükse koku yapabilir, dişini fırcala günde 2 defa ve ağız bakım suyu kulan.
01 Yorumla
Soran+1 yıldişerde problem yok çürük yok diştaşı yok boğazdan kaynaklanan bir koku var galiba
ne yapmalıyımdan ziyade ağız kokusu çoğu zaman sindirim sistemi probleminin sinyali olarak ortaya çıkan bir durum. naneli diş macunu kullan. yatmadan önce dişlerini fırçalıyorsan bu problemde hastalık habercisi değilse çözülür. yok devam ediyorsa doğru iç hastalıkları uzmanına gidiyorsun hanımefendi
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
dis bakimini yap diliini temizle koku felan filan olmaz..
bunun icin agiz calkalama seyleri var bunlardan alabilirsin
dis doktoruna git gerekli bilgileri alirsin..02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
112Cevap
+1 yılAynı sorun bendede var. Kronik bademcik rahatsızlığım vardı, aldırdım ateşlenmeler düzeldi ama sabahları yine boğaz acısıyla uyanmalar geçmedi. Ve o lanet ağız kokusuda geçmedi. Düzenli diş fırçalıyorum sorunun dişlerde olmadığı açık. İnanın 1 senedir haftada 3 kutu olips xs kullanmışımdır. Cebe verdiği zarar dışında bir zararı görünmüyor. Şekersiz olduğu için kiloda yapmıyor. Halimden memnun değilim tabiki ama cebimde olması beni rahatlatır. Kızlamı buluşucam, konuşucam at 1 tane yarım saat ferahlık 1 kutuda 30 tane var
00 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğız kokusunun birçok nedeni var.Bunlar incelenip ona göre davranılmalı.Birincisi dişlerde sorun var mı?Diş doktoru muaeyenesi bunları tespit eder.orda bir sorun yoksa kulak burun boğaza gidip sinüzit ya da benzer bir akıntı olup olmadığına bakılır.Orda d aproblem yoksa gastroentereloji bölümüne gidip mide ya da bağırsaklarından olup olmadığı araştırılır.Orda da sorun yoksa psikolojik olduğu düşünülür.
Ağız kokusunun nedenleri link10 Yorumla asıl nedeni ne ise ona odaklı çözümler nokta atışı yaptırır ama elma ye,mümkünse maydanoz suyu iç
bazı arkadaşlar vivident falan demiş ama mecbur kalmadıkça kullanma,dilin o sakızın içindeki bir sürü zararlı bileşeni emiyor çünkü/faydadan çok zararlı...
dişlerini düzenli fırçala,diş ipi mutlaka kullan,istersen alkolsüz bir ağız bakım suyu da kullanabilirsin
bana kalırsa bir de doktora görün
umarım işine yarar:)12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyeterince açıklayıcı olmuş,teşekkür ederim
+1 yılEtkiler veya etkilemez diyemem ama ağız kokusu diş fırçalamana rağmen geçmiyorsa muhtemelen bir sağlık problemidir, Bademcik taşı veya uzun süreli boğaz enfeksiyonları gibi. Bir doktora gidip (kbb tavsiye ederim) tedavi olursan hem sağlığın açısından hem de sosyal hayatın açısından bir problem yaşamazsın
00 Yorumlasevgilin konusunu bilmemde snin açından sorun bir hastalığın vardır.Özellikle sinüs ve akciğer kaynaklı enfeksiyonlarda Şeker hastalığı (aseton kokusu gibidir),
Böbrek yetmezliği (balık kokusu gibidir), Karaciğer yetmezliği,Metabolizma bozuklukları (teşhisi zor olabilir, zaman zaman ortaya çıkan kötü bir balık kokusu),Açlık, diyet, ağız kuruması, oruçlu olmak (Sıvı gıda eksikliklerinde vücuttaki yağ ve protein çözünmeye başlar, bu metabolizmanın yan ürünleri kötü ağız kokusu olarak yansır).03 Yorumla
Gizli SoranSorun yok ama koku var ama doktora gitmeyi düşünüyorum sadece fikir almak yinede teşk..
Gizli SoranTamam gidicem saol ;)
- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılen korktuğum şeylerin başında gelir ağız kokusu ve çok dikkat ederim allah korusun.. Canım ağız kokusu karacigerden geliyor olabilir ilk olarak diş hekimine görün eğer dişlerinde bir problem yoksa dahiliyeye görün geçmiş olsun.. Hemen önlem almaya çalış çünkü bir insan nekadar güzel olursa olsun ne kadar bakımlı olursa olsun erkek kız farketmiyor ağzı kokunca tüm cazibe gidiyor geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılDişlerini günde 2 sefer fırçala. Dilini fırçalamayı ihmal etme
Günlük 2 litre su iç
Öğlen ve akşam mutlaka yoğurt ye
Öğlen mutlaka yeşillik ye
Maden suyu iç günde 1 tane
1 tane elma ye günde
1 tane limon ye
Baharattan uzakdur
Beslenmene dikkatet bunları yap hepsi dişlerinde biriken bakterilerin yok olmasına ve bu bakterilerin koku yaymasına engel olacak.10 Yorumladiş muayeni yaptır...midende helikobakteri olabilir.bol su içmen gerekiyor böbreklerin susuz kalmış olabilir..uzun süreli açlık ,şeker hastalığı,sinüzit hep ağız kokusu sebebleridir...tüm bunlar neticesinde de bişeyin yoksa karanflil kurusunu ağzından eksik etmyeceksin demektir...
00 YorumlaAğızda koku yapan belli başlı iki etken vardır.
1.Dişler dişlerini temiz tutarsan bir nebze azalır.
2.Ciğerler eğer sigara ve türevleri şeklinde bir keyif bitkisi kullanıyorsan kokar.
Yediğin yemeklerle pek alakası olduğunu sanmıyorum belki sarımsak ve soğan gibi şeyler geçici koku yapar ama fazla kalmaz kısa sürede gider.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle birebir ayni durumdayim bire bir ! Doktora gittim agzimi kontrol etti valla senin gibi hasta zor bulunur dislerinde ne curuk ne plak hic bise yok dedi sorun agzinla alakali degil dedi
Bende su ilaci alip deneyim merak ettim insallah ise yarar01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBirader sana şunu söyleyim bak dene buda iyi oluyor 1-2 saatlik çözüm . Önce 2-3 bardak su iç sonra dişlerini karbonat ile fırçala ondan sonra güzel bir diş macunuyla fırçala en sonda dişini fırçala diş fırçanı al dilinin arka kısımlarındaki yeşil gibi olan renkli pislikleri temizle dilin baştan sona kırmızı olsun buda etkili çözüm .
+1 yılkahvaltı yap,dişlerini fırçala ve hatta duş al. sonra sevişin.
27 Yorumla- +1 yıl
aynen.
beni eksileyen kim?
Soran+1 yıluyanınca direk öpmek ayrı bir güzel oluyo onları yaptıktan sonra kokunun geçtiğini bende biliyorum :D geceden yapılacak birşey yokmu? :D
- +1 yıl
first koy başucuna,uyanınca çiğne 2 dk sonra öp
Soran+1 yılgüzel fikir :D
- +1 yıl
bence de
- +1 yıl
boşuna mi diyor şebnem
"günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi?
kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?"
Çinko pastil kullanabilirsin. ama onun öncesinde bunun nedenini öğrenmelisin. ya diş çürüğü, bakımsızlık, günde enaz 2 kez fırcalamalısın. belki de miden dedir. bu kokunun nedenini öğrenip ona göre hareket et..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabah uzun süre aç kalındığı için ağız kokusu olması normal.Eğer yemekten sonra da oluyorsa bazı önlemler alabilirsin.Dişlerine baktırabilirsin ilk önce gerisi var tabi.
10 Yorumla
+1 yılhiçbirimizde olmuyor... buradaki arkadaşlarla daha önce de konuştuk bi sende koku var özellikle sabahları fena kokuyor. dişlerini falan fırçala, 2 lokma bişeyler ye. bunaldık hepimiz :)) burnumuzun direği kırıldı...
05 Yorumlaacı gerçekler insanı agresif yapıyor ;)
ooooo çok sert :))) hakaret yok şekerim hakaret yok... ben sana hakaret ettim mi? çok ayıp... bak koca kız olmuşsun ama bence ağzının kokusu kalbinin kötülüğü ve ağzının pis kelimeler üretmesinden oluyor. içini temizle bişeyin kalmaz. hadi bakalım uslu bi kız ol...
orman kaçkını terörist dedi sana
sanattan anlamıyorteşekkür ederim canım... böyle tiplerden böyle hakaret almak beni onore ediyor :)) yanlış insanların yorumlarıyla doğru yolda olduğumu anlayabiliyorum. ;)
Öncelikle yemeği iştahlı ve doyarak yemen gerekiyor midende açlık olmaması lazım. Bunun dışında günde 3 kez dişini fırçalayıp ağız bakım suları ile gargara yaparsan koku kalmaz. Ancak dişinde bir problem varsa o ayrı bir konu diş de çok koku yapar. Bİ hekime sormalısın
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyatağa yatmadan ve yataktan kalkmadan önce dişlerini fırçala. 2. ciyi nasıl yapacaksın bilmiyorum gerçi :)
10 Yorumla pharmol kullan.ağzı açık uyuma burnundan nefes alıp ver.sabah kokusu normaldir.
10 Yorumlaama sabahları insan aç olur bu oruç tutarkende böledir açlıktan insanın nefesi kokar.arkadaşlarında dediği gibi diş çüürğü sigagra filan varsa bundanda olabilir
10 Yorumlaağız kokusu dişlerle alakalı bir durum değil satece boğazında oluşan iltihaplanma ciğerlerinde oluşan sorunlar vb. şeylerde sebep olabilir.Artı çok açsan ağızında kokar...
10 Yorumla
+1 yılEğer dediğin şeylerle geçmiyorsa ..Midenle ilgili bir durumdur..Bir doktora görün genel cerrahi..endoskopi gerekebilir tespit için...
20 Yorumla
+1 yılSorunun kaynağını bulmalısın. Diş ipi kullan. Dişlerinin arası sıkı ise o bile koku yapabilir. Ayrıca alkolsüz ağız gargarası kullan. 24 saat etkili olanlar var.
00 YorumlaUyanır uyanmaz ilk yapılması gereke iş diş fırçalamak. Genelde yanlış yaparız ve önce kahvaltı yapıp sonra dişleri fırçalarız. Bütün gece ağızda biriken bakterileri yutmuş oluruz bu şekilde. Zaten her türlü kokuyu yapan da bakterilerdir.
00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bendede var kardeşim fırçalıyorum günde 3 kere 5 dakika sonra koku başlıyo kız arkadaşımın yanına çok fena rezil oluyorum. sürekli ağzımda sakız
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSakıza verdiğim parayı biriktirsem zengin olmuştum valla 😌 doktora gittiniz mi hiç hocam
- +1 yıl
Aynen :) yok gitmedim ama gitmeyi düşünüyodum sen gidersen banada haber et raporu :)
Gizli Soran+1 yılDaha fazla uzatmamalı bence özgüven eksikliği yapıyor hiç bir ortama giremiyorsun bikaç kere gittim dişçilere başından sağmak için diş macunu verdi pek ilgilenmediler bu yaz kesin gidip kurtulcam öyle is
- +1 yıl
Kendimi gördüm vallahi moruk. Rahat rahat gülmeyi geç arkadaşım yanıma yaklaştığında kibarca uzaklaşıyorum çok iğrenç birşeyde küçük görüyorlar. Galiba pazar günü bende hastane sırasındayım
Bu arada dişçiye gitme bence karaciğerimizde felan sıkıntıda olabilir oradan koku geliyorsa eğer aile doktoruna bir görün derim.
Gizli Soran+1 yılDüşman başına bir olay bu vallahi bende biraz araştırdım yemek borusunda kapakcık varya o taç kapanmıyor olabilir çünkü ağızla alakası yok şu an sağlık güvencem yok onu halletmeye çalışıyorum 1200 tl borcum çıktı
her gün fırçalarsan ve naneli sakız çiğnersen veya karanfil yersen geçer ama ramazanda normal diye düşünüyorum açlıktan agzımız kokuyor:D
10 YorumlaSağlık konusunda 364 cevap paylaştı. bı hap gıbı bısey var marketlerdede satılıo agız kokusu ıcın mıgdeye etkı edıo dırek mıdeden koku gelmesını engellıo dur adını bulursam atcam sana..
19 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen sigara alkol filan tüketmiyorum yani neden kaynaklanıyor bilemiyorum bu dediğini eczaneden alıcam deneyelim bakalım .
Gizli Soran+1 yılMigros yok yaşadığım yerde :D
Gizli Soran+1 yılHayır
Gizli Soran+1 yıleczanede filan varm ıdır
+1 yılKulak burun boğaza git boğazlarında sorun olabilir. Benim de vardı gittim kronik boğaz enfeksiyonu varmış şu an geçti.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGittim bişi çıkmadı 😔
- +1 yıl
Dişlerini fırcalıyormusun?
Gizli Soran+1 yılEvet dişçiyede gittim temizliğini de yaptırdım yok geçmiyor çok üzülüyorum artık 😔
- +1 yıl
Koktuğuna eminmisin? :D birimi söyledi yoksa kendine mi geliyor? Şeker veya sakız al naneli daha rahat edersin :)
Gizli Soran+1 yılKendime geliyor ya malesef kimseye soramıyorum unutancımdan
+1 yıloruç isen kokar normal yani , değilsen ağız kokusuna 3 öğün diş fırçalama genç. dahada ötesini bilmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDişlerinde çürük vardır, dişlerinde yoksa diş etlerinde bir problem vardır, diş eti problemleri kendini önce çok belli etmez bir diş doktoruna görün istersen. Hiç birinde sorun yoksa dişlerini fırçalarken dilinide fırçala, bu çok önemli.
00 YorumlaAğız kokusunun sebebi aağız değil bağirsaklarda yasayan parazitler tavsiyem havuc ve kabak cekirdegi yemen yeterli olur.
00 Yorumla
+1 yılMidene baktır , diş doktoruna görün , diş etlerinde de problem olabilir veya apse , cürük vardır ağzında .
01 Yorumla
Gizli SoranHerkez git diyor bencede gitmem gerek en doğusu olan budur.
Tükrük salgılamıyorsan nasıl duruyorsun tuhaf bir durum.Doktora neden gitmiyorsun.Dilini fırçala ve bol su iç.En çok bakteri dilde bulunur.
01 Yorumla
Gizli Soranaz salgılanıyor yani ağzım kuru oluyor
+1 yılListerine ile gargara yap mutlaka dişlerini fırçala ve diş ipi kullan. Asitli ve mayalı gıdalar kullanma. Birde ağız spreyi kullan
10 Yorumla
+1 yılsorun bademciklerin ya da septum deviasyonu olabilir. bu problemler dilde paslanmaya neden olur ve ağız kokusu yapar.
00 Yorumla
+1 yılDislerinden ve midenden kaynakli olabilir. Dislerini sik fircalamaa calis dilini de fircala. Gargara kullanmalisin.
10 Yorumladoktora git. hastalıktan dolayı da olabiliyormuş. burnunda et varsa da yapabiliyormuş ağız kokusu.
10 Yorumla
+1 yılAgiz kokusu ic hastaliklarindan ola bilir dis degildir birtek sorun en iyisi doktara gitmen uzun sure ac kalmakta koku yapa bilir.
00 YorumlaSorun ağzında değil midendedir o zaman doktora görün
00 YorumlaÇürük dişin olabilir ya da başka bir ağız sorunun. Dişçiye görün.
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çözümü 45 dakikanı ayırıp dişçide tartarlarını temizletmen...
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDişçi randevum var her ay. hicbisekilde çürük disim yok. discilik bir durum olsa adam yapardi
Gizli Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
karanfıl at:D ıyyy kızın agız kokusuda cekılmez kıı ya arkadass:D
00 YorumlaBir doktora git başka bir sebebten olabilir o sana ne yapacağını en ii şekilde gösterir
00 YorumlaHerkeste olur, bundan dolayı bir dardak su yada bir iki bişi atıştırmak lazım evden çıkmadan önce
00 Yorumla
+1 yıleger oruc yuzunden rahatsız oluyorsan olma Allah der kı ; dünyanın en güzel kokusu oruçlunun ağız kokusudur .:)
00 Yorumla
+1 yıldişlerının bkımını yaptır dolgularını yaptır taşlrını temızlet bunlar cok yarayacaktır . yedıklerıne dıkkat et
00 Yorumlasinüzitin olabilir çürüğün olabilir yada helikobakter pylorin olabilir...gastroyada görün...
01 Yorumla- +1 yıl
sinüzit niye?
Sağlık konusunda 725 cevap paylaştı. bol bol su iç ve elma ye o halde. özellikle yeşil elma ağız kokusu konusunda epey yardımcı oluyor.
00 YorumlaBak bende vardi hemde sabahlari cok rahatsiz ediyordu kendi agiz kokumdan igreniyordum, sigarayi biraktim gecti, agiz kokusu genellikler iç organlardan kaynaklaniyormus ciger bobler falan
00 Yorumlabilinen uygulamalar sonrasında koku halen devam ediyorsa, geriye üç seçenek kalıor
1- Mide ile ilgili sorunlar
2- Diş çürüklerinin diplerinde olan iltihap
3- En büyük sebebidir Bademcik taşı00 Yorumla
+1 yılacıktığın için de olabiliyo kahvaltıdan sonra kalmıyo bide dişleri fırçalayınca geçiyo. sabahki ağız kokusundan bahsediyorumdiğer zamanlarda da varsa diş veya dişeti problemin var demektir...
05 Yorumlaaynen ya oluyo herkeste
rica ederim..
+1 yılKaranfil çiğne birde ardıç yağını kesme şekere damlatıp ağzında gezdir
10 YorumlaSadece sabahları mı yoksa günün her saati mi kokuyor?
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBazen hiç bazen hep
Gizli Soran+1 yılEvet o varken iyiydi şu an yok
görünürde çürük olmaya bilir ama genelde ağız kokusunun nedeni tartar ve diş çürükleridir
00 Yorumla
+1 yılAğzında çürük varsa o da koku yapar ama yoksa sorun midende olabilir. Doktora git derim
04 Yorumla
Gizli SoranVar ama geride genellikle herkezde vardır
Çürüktendir o zaman bence git ve temizlet dişini daha kötüye gitmeden. Çekilmesindense kurtarılması daha iyi
Gizli SoranBencede en iyisi bakım yaptırmak
Aynen öyle
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle dişlerinde sorun varsa onları tedavi ettir.Kulak burun boğaza muayene ol sinüzitin filan varsa.onu tedavi ettir
00 Yorumla Bak ağız 2 nedenden kokar;
1)Diş çürüğü
2)Mideden geliyodur
Büyük bi ihtimal 1. seçenektir bi dişçiye muayene ol derim.00 YorumlaAğız kuruluğu bendede biraz var gibi. En iyi çözüm sürekli olarak az az su içmek. Şeker hastalıgının belirtisi olarak ta geçiyor bu ağız kuruluğu. Kan tahlili yaptırmanda fayda var.
00 YorumlaAgiz kokusu bazen ic hastaliklarinda belirleyicisi olabiliyormus bir doktora git istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende koku yapmayacak şeyler ye fasulye nohut gibi şeylerden Yeme çürük yoksa Büyük ihtimal mideden kaynaklanıyor internette ağız kokusunu geçirecek bazı karışımlar var onları deneyebilirsin
00 YorumlaKesinlikle kadınlarda çok iğrenç bir durum bu. Miğdeden kaynaklıda olabiliyor
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet çok iğrenç yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ağız kokusu oluyo sabahları maalesef ama şöyle bir şey farkettim suyu yeterince içersem ağzım kurumuyo ve sabah kokmuyo
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem