Diş fırçalama ve gargara işe yarıyor ama tamamen geçmiyor. Sizin kesin çözümünüz ne?

Diş fırçalama ve gargara işe yarıyor ama tamamen geçmiyor. Sizin kesin çözümünüz ne?

Dişçiye gidecek diş taşı temizliği yaptıracaksın. Eğer diş taşların varsa ne yaparsan yap koku geçmez.
İkinci konuda mide ve bağırsak temizliği. Eğer buralar temiz değilse mideden koku gelir. Çare ayda 3 gün su orucu tutmaktır.
Özel anlarda ise soğan sarımsak gibi kokulu besinleri tüketme bol su iç çay kahvede içme dişini fırçala ağzını ağız çalkalama suyuyla çalkala ve riske girme ağzına aşırı keskin bir naneli şeker al.
Doktor hanım siz bizden daha iyi bilirsin ama dişinizde çürük varsa ya da dişlerinizin arasında yemek kalıntıları varsada koku yapar aynı zamanda B12 eksikliği de koku yapabilir
Çok doğru noktalara parmak bastınız
Cevap
8Cevap
Ağız kokusunun sebebi sadece ağız içinde olmayabilir. Sindirim sisteminizdeki rahatsızlıklar da kokuya sebep olabilir. Bir baktırın mutlaka.
Doğru bir noktaya parmak bastınız kutluyorum sizi benim öyle bir sorunum yok ama kaç kişi bunu diyecek merak ettiğim için sordum
dişte sorun yoksa, Mide veya kbb sorunu olabilir
Kesinlikle çok doğru
Sabah ve akşam diş fırçalama gargara
Yeme düzenini değiştir bir de şekerine baktır
Nane yiyorum ben.
Güzel çözüm
Sabahları normaldir ya
Yani evet normal ama bazen sıkıcı olabiliyor hele ki benim gibi diş sağlığına çok önem veren biriyseniz
Siz diş hekimi misiniz
Hayır Cerrahpaşa tıp fakültesi öğrencisiyim
Ne mutlu : )
Bende geçiyor, kahvltı et
Mide rahatsızlığı var mi
Var bazı cozumleri
Cerrahpaşa tıp fakültesi öğrencisiyim
Çok bilgim yok ama karanfil kullanılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?