+1 yıl11 yasindaydim. Okul alisverisine cikmistik annem babam ben, kabine etek denemek icin girdim aglaya aglaya annemi cagirdim sonra. Doktorum 13-14 gibi baslar, erken yasta kafasini karistirmayin demis sagolsun o yuzden ne oldugunu da bilmiyordum. Anne olecek miyim diye bagirmistim :D Adetmis o zaman ogrendim, slap diye bir tokat yedim annemden daha ne oldugunu anlamadan, babam da gitti ben agliyorum diye o zamanlar dijital saatler modaydi kebap yedirip saat almisti :D Anneme surekli "ekmek yersem bisey olur mu kola icersem bisey olur mu bacagimi soyle uzatsam bisey olur mu banyoya girsem bisey olur mu" diye sacma sacma seyler soruyordum. Illallah etti kadincagiz benden :D
21 Yorumla
Soran+1 yılBende ölecegimi sanıp hastaneye götürtmüstüm :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yasımda oldum 22 nisandı iste annem fark etti ben banyoya atmistim sıctım heralde diye :DDDzd sonra annem dedi adet olmussun diye pc de oyun oynuyordum adet olmussun dedi bende ne olacak simdi dedim buyumussun dedi :DDDad pcye gittim oyun oynamaya devam ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende tuvaletten döndükten sonra pcde oyun oynuyordum:D Aslinda anlamıştım olduğunu ama emin olamadıgım için doktora gittik:D çocukluk iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok küçüktüm hatırlamayacak kadar zevk aldığımın farkındaydım ama sıvı filan akmıyodu öyle bir an bir kaç saniyelik bir zevk ve her uyumak istediğimde bunu yapıp uyuyodum ergenliğe girince zevk sıvısı dediğimiz şey gelince çok tuhaf bir mutluluk oldu ondan sonra da başladı işte şimdi durdurumaıyoruz nalet olası pis şey :D
015 Yorumla
Soran+1 yılLanet olası pis zencij asdf
Cevap sahibi+1 yılzenci değilim bhen. s. s
Soran+1 yılAa ben seni zenci sanmıstım:((
Cevap sahibi+1 yılbak sana vururum zenci şeyiyle :@
Soran+1 yılFurma bana ağbii:((
Cevap sahibi+1 yılzenci didin bana hakaret ettin ama :/
Soran+1 yılNiye hakaret olsun:(
Cevap sahibi+1 yılonlar çok itici geliyolar bana.
Soran+1 yılOha ciddimisin
Cevap sahibi+1 yıltabi canım kadınları seks kölesi olarak görüyoolarmış gibi geliyo bana
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılhiç prono izlememişsin belli ki :)
Soran+1 yılEvet izlemem pek:D
Cevap sahibi+1 yılbelli :D
Soran+1 yıl:DD
Regl
020 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu ilk?:D
Soran+1 yılNereye el sallıyorum? :))
Soran+1 yıl21 yaşına gelmişsin bilmemen imkansız
Soran+1 yılGogula yaz öğren
Soran+1 yılAnlatamam ki sende biliyorsun
Soran+1 yılTamam bak işte
Soran+1 yılAnlatamam ogrenmeyiver
Soran+1 yılOff gayet iyi biliyorsun
Soran+1 yılÖgrenmeeee
Soran+1 yılKal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılBende ilk mastürbasyon ile 7. sınıfta tanıştım. Tüm arkadaşlar ballandira ballandira anlatıyordu. Evde baya bir demedim bosalamadim galiba kisirim ben dedim 2 ay sonrasind bosalinca bendeki mutluluk kimsede yoktu :)
011 Yorumla
Soran+1 yılKısır mıı:DD Bende ölücem diye hastaneye gitmiştim. Cok safmışız:D
- +1 yıl
Hemde ne saf :) bir keresinde de anneme yakalanmistim :) yaz günüydü battaniye üstümde mastürbasyon yapiyorum odamda tak annem geldi ne oldu oğlum dedi hasta misin dedi evet dedim ama şüphelendi bir kaldirdi battaniyeyi aman Allahim :) çok utanmistim gitmiş babama söylemiş :) o günden sonra bir daha evde tek kalmadikca mastürbasyon yapmadim :)
Soran+1 yılAsdf yazık sana:D benimde hastanede babamla amcam öğrendiler:D idrar, kan testi yaptırdım bişey çıkmamıştı çok şaşırmıştım
- +1 yıl
Ortaokulda da bir kız pes vermişti bana lazım olur diye hala bende hatıra kaldı :D
Soran+1 yılPet mi:DD değişik bir hatıra
- +1 yıl
Kızda ne olduğunu bilmiyordu ki :) ben ona walkman verdim o bana pet :) bu ne deyince baktıkça beni hatırla demişti :)
Soran+1 yılbir pete kanıp walkmanı kaptırmışsın:DD
- +1 yıl
Çok saftım ben :) inekler nerden doğum yapar seçimlerinde poposundan derdim :)
Soran+1 yılBende saftım ama sen benden daha safmıssın:D
- +1 yıl
Evet :) bizim çocukluğumuzda internet yoktu evimizde :) öğrenmek için anlatmaları gerekiyordu :) cinsel tüm bilgileri netten öğrendim. Mesela ilk sevgilimle öpüştüğümde 19 yaşındaydım bana opmeyi bilmiyorsun demişti :)
Soran+1 yılAman her şey yavaş yavaş öğrenilir sıkıntı yok:D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5. Sınftaydımm 11-12 yaşnda işteee :) yaz tatilydi bahçede çizgi oynuyodk eve tuvalete gittm bir de baktmm ki nee :D ya sonra sanki her ay düzenli oluyomuşm gibi hiç şaşrmadm orkid takıp dışarı çiktmmm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kolay adapte olmuşsun olaya:)
Cevap sahibi+1 yılAynenn :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7. sınıfa giderken oldum. Okulda zaten bize anlatmışlardı neyin ne olduğunu. Okuldan bir gün eve geldim. Kilodumda kan vardı hemen anneme söyledim. Ped verdi takmayı falan öğretti.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende pet takmistim ama ne olur ne olmaz diye zorla hastaneye götürttüm kendimi:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yaşındaydım sanırım. Ilkögretim 5. sınıf öğrencisiydim. Okulda 23 Nisan kutlaması vardı bitmek uzereydi evim okula yakındı wc için eve gittim çok korktum ağladım annem geldi bir tokat attı yanaklarim güzellesirmis ben bir dha ağladım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılTokat atma olayı çok sacma:/ ne alakaysa
Cevap sahibi+1 yılBencede saçma ama yanaklarım güzel şimdi. Işe yaradı sanırım. Küçükken çok cirkindim şimdi çok güzelim sac bas makyaj yapmadan giderim var
+1 yıl10 sanırım hiç hatırlamıyorum :))))
ama berbat bir durum yaaa :) neyse :DDDDD026 Yorumla
Soran+1 yılNiye berbat bir durum:D
- +1 yıl
uzuuun hikaye :) konuşuruz daha :)))
özeli ifşa mı ettircen cümle aleme :D - +1 yıl
bir ara merak edersen takip edersin ya da mesaj atarsın :)
anlatırım :) cahilllik başa beli hemi :DDD
ahhahha :D
Soran+1 yılPeki ifşa olma:D
- +1 yıl
:) merakını geçmezse bir gülücük atarsın :D
Soran+1 yılPeki:P
- +1 yıl
ahhaha :D peki demiş :))))
ah siz kızlar :))))
Soran+1 yılBiz kızlar böyleyiz :D
- +1 yıl
he neylesiniz :)
cevap veriim die verdin dimi :)
Soran+1 yılOoo yeahhh:D
- +1 yıl
kızım noluyo hemi :D
- +1 yıl
ahhaha alemsin :). bir ara cidden tanışalım :D
- +1 yıl
bu kafanın aynısını yaşamak istiyorum :D geç kalma :D
Soran+1 yılHemi? :)
- +1 yıl
değil mi demek :)
- +1 yıl
kız kaybolma buralarda ol :)
en sonunda bir şekilde tanışmalıyız :)))
sen gülücüklü ben gülücüklü vakit muhteşem geçer :D
Soran+1 yılMagic mushroomla olabilirsin:))
- +1 yıl
:) yooo bilakis senle olmasını istiyorum sanane
- +1 yıl
sen de dayanamıyosun kabul et :)))
eveeeeet biliyoduuuuuum :D - +1 yıl
pişşşşt :)
Soran+1 yılViski iç rahatlarsın benim bu kafa kendiliğinden böyle olmadı
- +1 yıl
yiaaa :) nere kadar kaçcen böle :)))
Soran+1 yılSonsuza kadar:)) ( ben aslında yohummm)
- +1 yıl
o halde var oluşuna bir anlam katalım :)
Soran+1 yılNasıl olacak
- +1 yıl
bu dünyada bu zamana kadar vardın beni tanımıyodun :) şimdi de senle ilgileniyorum demek ki anlamlısın :) bu daha giriş :)
girizgah böyle... asıl melodi gelmeden en başta :))))
4. sınıfa gidiyordum bir gün uyanırken yatağa sürtündüm bişey oldu ne olduğunu bilmiyordum çok hoşuma gitmişti :) meğer boşalıyormuşum :D sonra babam konuştuk benle yalnız o zaman öğrendim :D 1 hafta cenabet gezmişim bilmiyordum ama :D
015 Yorumla
Soran+1 yılHahah:D iyiymiş yalnız
Soran+1 yılAsdfh:D aynen çocukken dogaldık
Soran+1 yılO kadar mı:D bende hata yaptım, herkes yapıyor :p
Soran+1 yılOo naptın sen:D çok hızlısınn:))
Soran+1 yılŞimdi çıkacağım gece konuşuruz
Soran+1 yılNasıl yani begenmem
Soran+1 yılTamam atıcam şimdi yemeğe çıkıyorum. Gece atarım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7. Sinifa giderken 1 ocakta noeli kutlamistik okulda eve geldim tuvalete girdim kilodumda kan gördüm camasirimi degistirdim pamuk tıktım resmen :DDDD camasiri yikadim tam o sıra annem geldi agliyordum çok fena gülüp sarilmisti :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBende petece tıkmıstım:))
Cevap sahibi+1 yılHaahha :D
14 yaşında okuldan gelmiştim ilk olduğunda çok korkmuştum ama sonradan alıştım
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu peki?:D
Soran+1 yılHalıya mı sürtunuyordun iyiymis:Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 mü 16 miydim hatirlamiorum tam o gün okul yoktu evdeydim. Tuvalette fark ettim nasil aglamistim annemden saklamistim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende çok üzülmüstüm ilk
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 yaşında sperm geldi.
Lise 1 di.
Geç olgunlaştığımı düşünüyorum.
Aynı sene ilk deneyimimi yaşadım.016 Yorumla
Soran+1 yılGeç olmuş senin. Peki ilk deneyimin nasıldı
Cevap sahibi+1 yılValla lise 1 dim. O zaman hem fırlamaydım, hem de tipimiz uygundu bir ince.
Asılanlar oluyordu.
Yay burcu bir kız vardı sınıftan.
Benim ilkimdi, bende onun ilkiydim.
Azgın bir hatundu.
Herkes bedene gidiyordu bu sınıfın anahtarını alıyordu kilitliyordu bir yığın yiğişiyorduk.
Sürekli eve boynum mosmor gidiyordum.
Derste öpüyüroduk.
Okul, öğrenciler öğretmenler dahi biliyordu.
Hep o ayarktıyordu beni.
Hali ile bu serüven cinsel birleşmeye kadar gitti.
Şimdi baktım ikizleri olmuş maşallah.
Öyle başladı yani.
Soran+1 yılOha kız o yaşta çok hizliymis. Peki bakireligini verdi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet verdi ama kan gelmedi kız olduğundan eminim şüphem yok çünkü daha sonra başkaları ile de aynı durumla karşılaştım o yüzden esnek olduğunu düşünüyorum zarının.
Dediğin gibi çok azgındı.
Soran+1 yılO yaşta çok ilginç. Zarı esnektir o zaman dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılÖyle.
Sen bakiresin sanırım.
Soran+1 yılEvet bakireyim
Cevap sahibi+1 yılYaşında sanki 18 gibi belki daha küçük.
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAnladım çok meraklısın ondan ilgi duyuyorsun böyle konulara :)
Soran+1 yılEvet biraz meraklıyım:DD
Cevap sahibi+1 yılKapalı bir hatun musun?
Soran+1 yılKapalı değilim
Cevap sahibi+1 yılHımm öyle olduğunu düşündüm :)
Soran+1 yılPeki iyi geceler size:)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sana da.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yasindaydim sabah karin agrisiyla kalktim ve cok korkmustum..
07 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaşında mıı çok erken:/
Cevap sahibi+1 yılaynen. piskolojimi dusunsene o zaman
Soran+1 yılÇok kötü yazık sana. Ben bile 13 yaşımda depresyona girmiştim kabullenememistim bir türlü
Cevap sahibi+1 yılannem anneanneme soyledi diye haftalarca aglamistim :D
Soran+1 yılBenim babam, amcam, erkek kuzenim hepsi öğrendi seninki yine iyi:D
Cevap sahibi+1 yılofff naptin peki yani utandin mi bir donem?
Soran+1 yılDepresyona girdim :D o ara babamdan çok utanmıstım
+1 yıl:) :) :)
12 yaşında müjde ar sayesinde koltuk delindi sanmıştım :)02 Yorumla
Soran+1 yılMüjde ar ne alaka?:D
- +1 yıl
O zamanlar çocuğum tabi gundi lik hat safa
Tv de müjde ar'ın filmi vardı çok etkilenmiştim tahrik olmuştum banyodan çıkamadım mastbyon yapmaktan :)
Unutmusum ya :D tarihi hatırlıyorum yıl yok 6şubat. 13 yaşındaydım evde oldum
05 Yorumla
Soran+1 yılYalnız tarihi hatırlıyosun yılı hatırlamıyosun:D benim 23 haziran 2009 du:D benimki çok değişik olmustu
Soran+1 yılSeninle yasıtız bende 13 yaşımda olmuştum. Yani seninde 2009:D
Soran+1 yılİlkler unutulmuyo bende daha bir sürü olay var :D
+1 yılvalla öyle bir oldum kı resmen becerıyodum ruyamda :D:D acımadan dur duraksız :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu rüyanda kadın filan mı gördün :D
- +1 yıl
aynen. denizde beceriyordum :) bota tutunmuşuz :D çaktırmadan veriyordum ayarı :D
Soran+1 yılDenizde bir de maşallah :D
- +1 yıl
aynen :) merak edysan mesaj at anlatym :)
Soran+1 yılYok kanki sağol öğrendim ben:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan ve sperm konulu bir soru. Igrenc ama bir o kadarda ilgi cekici iyi soru begendim cevaplari okumasi guzeldi bazilari guldurdu bile
011 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç değil olan şeyler
Cevap sahibi+1 yılOlan sey igrenc olamaz mi yani?
Soran+1 yılOlamaz yani ben iğrenmem
Cevap sahibi+1 yılNvm :)
Soran+1 yılNvm?:D
Cevap sahibi+1 yılNevermind :)
Soran+1 yılDegisik:)) senin böyle hikayen var mı peki?:D
Cevap sahibi+1 yılVar ama bu tur seyleri paylasmak biraz ergen isi gibi geliyor bana bende sakli kalsin :)
Soran+1 yılPeki sen bilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler :)
Soran+1 yılSanada iyi geceler:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yaşındaydım istemeden farkettim ne güzel köpüğümü suruyordum banyo yaparken elim bir anda ona değince birşey oldu derken o gün bu gün...
019 Yorumla
Soran+1 yılDevamını getirin ya beni deli mi ediceksiniz:D herkes yarım yazmış
Cevap sahibi+1 yılSende kaşınıyon ha pisleşmiyoruz işte
Soran+1 yılYoo kaşınmıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılİyi la aha devamı; elim değince tabi ilk kez böyle bir duygu titredim bir anda nan dedim ne oldu ! Dur hele bir git gel daha baktım süper birşey git gel git gel son titreme ve birşey geldi la dedim bune neyse sonradan anotomi kitaplarını araştıra araştıra 11 yaşımda olayı tamamiyle çözdüm o gün bu gündür bekarlığın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak devam ederim tabi ilk bir başkaydı sizin ki gibi ağrı sızı yok mis gibi :D daha da ne anlatayım bilmem
Soran+1 yılKendi kendini keşfetmişsin yani:D ben ilk farkına vardığımda 8-9 yasindaydim
Cevap sahibi+1 yılAynen hiçbirşey hatta işemekten başka bir işe yaradığını bilmiyordum kendiliğinden oldu :D hoş daha da işemek harici kullanmış değiliz :D
Soran+1 yılBende öyle sanıyordum ama değilmiş işte o zamanlar öğrendim :D
Cevap sahibi+1 yılBuna benzer bir soru vardı orda da demişti kızın biri çocuğun nasıl dünyaya geldiğini öğrenince erkeklerden korktum küçük bebekleri sevmedim tüm dünyam yıkıldı diye çok gülmüştüm :):) biride erkeklerin kide kızlar gibi sanıyırmuş küçükken çocuğun birini işerken görmüş şok olmuş o gün kşmseylen konuşamamış :):)
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen nasıl 8-9 yaşında farkına vardın?
Soran+1 yılBende küçükken erkeklerinkini kızlar gibi sanıyordum:D
Soran+1 yılBilmiyorum da elleyince dokununca zevk alıyordum
Cevap sahibi+1 yılA a bunu ilk defa duydum o yaşda oluyor he vay bea ben şok
Soran+1 yılOluyor ya benim zaten libidom yüksek. kücüklükten de oldu iste
Cevap sahibi+1 yıl:) birde nasılsa gizlisin bir soru soracam kızlar mast. I erkekler kadar sık yaparmı yani erkek minumum 2 günde bir yapar tabi libido ya göre değişir kızlara soruyorsun kim ben yok yapmam hayatta felan gibi tepkiler geliyor duyan sanki bu iş dünyada yok sanar
Soran+1 yılKızlar çok sık yapmaz. siz de sperm de atılıyor ya vücut o yüzden ihtiyaç duyuyor :D
Cevap sahibi+1 yılE yani ben 1 hafta yapmasam kendi gelir sıkıntı berbat bir uyanma şekli ama merak ediyorum bana bir sayı söyle haftada?
Soran+1 yılHaftada 2 3 tür sanırım en fazla
Cevap sahibi+1 yılTamam teşekkürler iyi geceler efenim
Soran+1 yılİyi geceler bayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yine iyi ben sadece bir kere oluyoruz sandım 13 yaşımda oldu benim de bir hafta felan sürdü kurtuldum dedim Ohh ne rahat bir ay sonra olunca dünya başıma yıkıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılTek seferle kalsa iyi😏
Cevap sahibi+1 yılAynen ya:)
12 yaşındaydım tatildeydik ilk anlamadim dönünce anneme söylemiştim birlikte bir hafta yas tutmuştuk
03 Yorumla
Soran+1 yılAsdf bende depresyona girdim nasıl boyle bisey oldu diye
Soran+1 yılAynen:/:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yaşımın son çeğreğinde eşşekten düştüm ilk korktum ama alışınca bağrıma bastım: D 20 yaşına kadar geldim öyle bakalım zaman neyi gösterecek.
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım:s
Cevap sahibi+1 yılergenliğin başlarında anne teyzelerin yengelerin dalga geçmek için eşşekten düştğn mü der. Yani rüyalandın mı demek oluyo. eşşek burada kadın demekmiş. ben bunu bilmiyodum o yaşlarda uff eşek ne deveden düştüm derdimçok gülerlerdi.
Soran+1 yılYeni şeyler öğreniyorum:D
Cevap sahibi+1 yılKızlar bilmez zaten erkeklere çok takılıyolar böyle. Küçüklük ya utanıyodum ya böyle yaptıklarında: )
Soran+1 yılKıyamam ya:D
Cevap sahibi+1 yılyaşım ilerledikçe kesildi o şakalaşmalar falan :D teyzem biraz geniştir o konuda hala anlatır güler. 13 yaşımın sonlarına doğru oldum yani.
Soran+1 yılBaşkalarının hatırlayıp dalga geçmesi çok igrenc:D
Cevap sahibi+1 yılEhehe evet senin durumunda böyle kadın kadına olduğunuzda anlatılır hep: D neden dillendirilirki bu şeyler?
Soran+1 yılBilmiyorum her kadın dalga gecmez:D yani ben olsam gecmem
Cevap sahibi+1 yıl: D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yasinda şok yaşamistim waaay be demistim cine 5 ilk 5 dk şifreye girmedigi yillardi. sonra pc de biz şifreyi cozmustuk zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yaşımdaydım yaz tatilindeydik çişe gittim:D goruncede aglıyarak içeri geldim:D anneme Allahtan kimseye soyleme dedim butun sulalem ogrenmıs:D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilsin benim de öyle oldu:D
Cevap sahibi+1 yılBabamada soylemıs cok utandım
Soran+1 yılBenim de öğrenmisti hiç hatırlamak bile istemiyorum:/
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yaşındaydım Dağa gitmiştim arkadaşlar el hareketleri falan yapıyordu bende merak ettim Yaptım yoğurt gibi bişey geldi korktum birden ama o gün 6 kez yapmıştım çok zevkli
06 Yorumla
Soran+1 yılYoğurt gibi bisey:DD
Cevap sahibi+1 yılO zamanlar bilmiyodum ama şimdi daha tecrübeliyim
Soran+1 yılYıllarca yapınca tabi tecrübeli olursun
Cevap sahibi+1 yılTabi sen ne kadar tecrübelisin
Soran+1 yılBenim tecrübeli olup olmamamın ne önemi var
Cevap sahibi+1 yılMast yapıyorsundur
Gizli Üye(30-35)+1 yılhıamnaa 13 yasındayken daha mast. ın adını bilmiyodum sonra prno açıp izledim o an anlamadım ama sonradan farkettim mk hksadhnsajkd :D. d:DD
01 Yorumla
Soran+1 yılBende 8-9 yaşımda elleyip zevk alıyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yaşındaydım okulun tuvaletine girince farketmiştim.
10 Yorumla35 yaşındayım daha olmadım, sorun mu var bende? :/
13 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken olman gerekiyordu :s
Soran+1 yılGit madem dahtıra.
8 yaşında topluca :D vuuu bir daha mı tövbe :D
09 Yorumla
Soran+1 yılOha:D topluca derken?
- +1 yıl
yaw arkadaşların evdeydik , bizim çocukluğumuzda atari vardı mario falan oynuyor takılıyorduk çocukça :D sonra aramızdan picin biri dedi ki l*n ben geçen böyle birşey yaptım çok zevkli sizde yapın olm dedi :D bizde toplamda 3 kişiydik hepimiz aynı odada farklı koltuklarda kim daha önce yapıcak diye merak içinde daha nolduğunu bile bilmeden ilk yaşamıştım :D garip , saçma , iğrenç , çocukluk :D
Soran+1 yılOhaaaa:D sesli güldüm ehasjsgjs
Soran+1 yılİyiymiş yalniz:D
Soran+1 yılOyyy:D
Soran+1 yılEhasjhsja:D (mesaj alındı)
14 yasimda olduydum evde rahat rahat :))
11 Yorumla
Soran+1 yılBen hastaneye bile gittim ölücem diye:D
+1 yılOzel bir soru erkekler agirlikta
Ben nötr :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl9. Sınıfın 2. döneminde olmuştum
13 Yorumla
Soran+1 yılBaya geç olmuşsun
Cevap sahibi+1 yılEvett ailede genetik annemde çok geç olmuş
Soran+1 yılOlabilir normal aslında
+1 yılne regl miş arkadaş... Allah düşmanıma vermesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalan yok 17nın sonunda
017 Yorumla
Soran+1 yılOo geç farkına varmışsın o zaman kendi bedeninin. Peki nasıl oldu?
Cevap sahibi+1 yılnasıl oldugunu sordugun ıcın gızlıye aldım gerı :) lıse 3 flandı ıkıncı donem cıvarları bı fılm dek geldı açtım oyle galba o ara cısımde vardı :)))) sonra ne oldu anlamadım bacagımın arasına sıkıstı flan bı garıp oldu bı anda bısey geldı tutamadım ılk kez boyle bısey oldu o an zaten aslında onceden nıye olmuyo dıyodum ama ugrasmıyodum da yanı o gece dusa gırdım ertesı gun aynı gunde uc kez yaptım sankı bısey bulmusum gıbı :D boyle oldu ılk yanı garıp :)
Soran+1 yılÇok ilginc:))
Cevap sahibi+1 yılaylardır yapmıyorum mesela zararlı
Soran+1 yılNeden zararlı olsun ki
Cevap sahibi+1 yılya vucudun rengı bır ıkı ton her yaptıgında koyulasıyor bı kac gune kendıne gelıyor anca dıkkat et mesela bı bak kendıne anlarsın bıde bız sureklı cek bırak cek bırak flan sunuyo ve penısın gelısımını olumsuz etkılıyor
Soran+1 yılYapınca kararma olduğunu bilmiyordum. Bende öyle bişey olmadı yalnız
Cevap sahibi+1 yılya kızlarda durum ne bıllmıyorum ama ınternete de yazarsan gorursun hem penıs rengınde kararma oluyor hemde vucut rengı bı ıkı ton atıyor ama vucut rengı kendıne gelıyor 3 gune kadar yavas yavas. bıde sunme olayı var bızde sızde nasıl oluyor bılmıyorum.
Soran+1 yılBizde sünecek bişey yok zaten ama bunları ilk defa duydum
Cevap sahibi+1 yıloyle ya orta okula kadar mor renklıdır mesela :) sonra yaptıkca kahverengını alır bıraz garıp :))
Soran+1 yılGerçekten mor mu oluyor küçükken 😞
Cevap sahibi+1 yılsunnette olcan ama sonra ıste orta okuldan sonra oluyor bı mor donemı oluyor herkesın :)))
Soran+1 yılÇok ilginç senden duydum bunları ilk:D
Cevap sahibi+1 yılögrenmıs oldun bak ee senınde boyle ılgınc bılgılerın yok mu hıc bılmıyorum ben ya :D
Soran+1 yılValla değişik şeyler biliyorum bende ama aciklayamam burada zamanı gelince:D
Cevap sahibi+1 yılaaa ama yaaa :D
Soran+1 yıl😎😎
+1 yılBen hala olmadim yoksa anormalmiyim? :s
01 Yorumla
Soran+1 yılSende anormallik var. Cogu erkek 12- 13 yaşında olmuş
13 yaşında kazara oldu :D
014 Yorumla
SoranKazara nasıl oldu:P
Soran+1 yılBanyoda mı yaptın yani:D
Soran+1 yılAnlattığım gibi iste:D tuvalete gittim bir baktım kan olmuş sonra hastaneye gittik amcam, babam kuzenim filan herkes öğrendi tabi:D
Soran+1 yılSen ne diyorsun ya o günden sonra depresyona girdim ben:(
Soran+1 yılKüçükken çok fazla farkında değildim ama babam da öğrendi ondan utandım biraz
Soran+1 yılYok geçmedi :D ama unutmamislardir
Soran+1 yılYok alıştım zaten o zaman da çok utanmamistim küçük oldugumdan
13 yaşında sıcak bir mayıs aksamıydı..
013 Yorumla
Soran+1 yılEe anlat:D
Soran+1 yılAa çok değişik
Soran+1 yılÇok kötüydü ya:D o gün erkek kuzenimle yanyana yatacaktık ben seninle yatmam gece üstüme işersin dedi:D
Soran+1 yılBen çok üzüldüm ya:( hastaneye amcam götürdü sonra babam geldi. Depresyona girdim sonra :P
Soran+1 yılÖyle oldu alıştım zaten ilk zamanlar kaldıramamıstim:D
Soran+1 yılNe senaryosu bekleyebilir bundan daha igrenc:D
Soran+1 yılYok kötü gelmiyor artık:P
+1 yılgaliba 14 bir kış gecesinde :(
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi:P
- +1 yıl
he :)
Soran+1 yılAnladım ben:D
- +1 yıl
ben daha bakir bir ergegim )):((((
Soran+1 yılBende bakireyim:DD
- +1 yıl
o zaman belki bir aşk başlar ;)
Soran+1 yılBakire olduğum için mi:p
- +1 yıl
Hayır sadece yakın geldin bana Özslden mesaj at ;)
Soran+1 yılYok özele gelemem:D
- +1 yıl
o zaman sen kaybedersin :)
+1 yıl12 yaşında halamlardayken oldum.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde ne regli varmış la :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa bilmiyor musun :D
- +1 yıl
ben regl olmuyom hamile miyim ki anam kara leke sürüldü alnıma :D
Soran+1 yılTüh hamile olabilirsin :/
+1 yıl12 yaşındayken okula gitmeden önce :(
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu anlat:D
- +1 yıl
sjdkasfasad rüyalandık kızım işte ahahaa külotlu dönemlerim işte mavili bir şey bir baktım uçuşlardayım zaa dedim neler oluyor :D arkadaşlara anlattıydım heyecanla hakjsdsaöas :D
Soran+1 yılNirvanaya çıkmışsın:D
- +1 yıl
serviste gülüyorum herkese hahaha D
Soran+1 yılAshdj
Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. hala olmadım niye gecikti ki bu kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok gecikmiş reglin doktora git sen
+1 yıl13 yaşında ömrücegin gözüne çaktım:)
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu öyle :D
- +1 yıl
sabunun başarısı
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
sabunla çektim yani
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
hele şükür yav az daha canlı anlatıma geçcek tim
Soran+1 yıl-_-
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler reglmi oluyodu la ben niye olmadım
21 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kendine göre cevaplasın yazdım altına
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala kanama olmadı bendemi sorun var acaba
121 Yorumla
Soran+1 yılSende sorun var😞
- +1 yıl
jinekologa görün dostum :-)=
Cevap sahibi+1 yıljinekoloğamı gitcez yoksa veterinere mi :D
Soran+1 yılEhasjs:D
Cevap sahibi+1 yılöküz oldugumuz için :D
Soran+1 yılJinekologa gideceksiniz bayım:))
Cevap sahibi+1 yılOlmaz acmam ben
Soran+1 yılAa niye:D Eskişehir'de yasıyormuşsun bildiğim doktorlar var burada önerebilecegim:)) :D
Cevap sahibi+1 yılSendemi burdasin :)
Soran+1 yılEvet burdayım:))
Cevap sahibi+1 yılniye tanımıyom seni o zaman sen götür elimden tut :)
Soran+1 yılWuuu:D tamam götürcem ben seni:D
Cevap sahibi+1 yılseni tanıyommu ben acaba merak ettim :D
Soran+1 yılYok tanımıyorsun:))
Cevap sahibi+1 yılniye tanımıyom niye hemşerim yok benim burada :))
Soran+1 yılTanısırız :D
Cevap sahibi+1 yıltanısalım o zaman :)
Soran+1 yılMesaj mı atayım?:):D asdj
Cevap sahibi+1 yılat olmazmı :D
Soran+1 yılEhasj :D
Cevap sahibi+1 yılnoldu :)) at işte :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yaşında asılıyodum geldi :) gözüöe fışkırdı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha:D niye asılıyosun ki:D bide gözüne fıskırmıs asjdj
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunum muhabbetini yapmaya gerek varmıı
11 Yorumla
SoranSoruyorum işte
+1 yılBu yaşa geldim tık yok
00 Yorumla12.5 falandım
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın?:)
Soran+1 yılÇok ilginçmis :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasur oldum g. tüm kanadı
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :(
Cevap sahibi+1 yılGeçirenler sağolsun.:((
Soran+1 yılAaa tüh çok geçmiş olsun:(( ne oldu diye sormuyorum
12 yasinda:)
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında :/
113 Yorumla
Soran+1 yılBiraz gec olmuş sanki:) anlatır mısın biraz:D
- +1 yıl
bir baktım ne göreyim şeyimden kan geliyor ogün bugündür her ay oluyorum midem bulandı ıyyyh :/
Soran+1 yılAlısmışsındır artık neden miden bulanıyor ki kandan:D
- +1 yıl
kırmızı olduğu için heralde sarı ya da mavi olsa o kadar midem bulanmazdı :D
Soran+1 yılSeninki beyaz olmasın?:D
- +1 yıl
beyaz da rengini sevmiyorum ben :))
senin ki hangi renk :DD
Soran+1 yılBenim kırmızı:D ne renk olabilir baska:P
- +1 yıl
midem bulandı benim kanka ben gidiyim kussyım :D
Soran+1 yılKus kanka:D benim de midemi bulandırdı:P
- +1 yıl
kanka sen iyi ki varsın bak ben gideyim :))
Soran+1 yılSende iyiki varsin knki:)) kus gel rahatlarsin:D
- +1 yıl
tamam kanka görüşürüz :))
Soran+1 yılGörüşürüz kankim:))
+1 yıl14 yaşındaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhenüz tecrube etmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşındasın?
+1 yıl12.5 falandım
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk ne hissettin olunca ya da nasıl oldu
- +1 yıl
Kan geldi. Büyüdüğümü hissettim.
Soran+1 yılKan mı😱
- +1 yıl
Abv hdhhdjsjf
12:(
01 Yorumla
Soran+1 yılbende 13:((
8 :D
07 Yorumla
Soran+1 yılHmm anlatır mısınız biraz?:)
Soran+1 yılArkadaşların ne söyledi:D
Soran+1 yılAnlat erkeklerin arasında ne geçiyor bilmiyorum
Soran+1 yılHmm anladım
+1 yıl13 falandır
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. 7-8 yaşlarında
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farkına vardın?
Soran+1 yılAnladım :p
Soran+1 yılÖyle evet
+1 yıl12 . d
00 YorumlaSağlık konusunda 811 cevap paylaştı. 11-12
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın
Soran+1 yılİstemiyorsan yazma:p
+1 yıl13 Yaşında anlatamam
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yıl12, çeyrek yaşımda
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu ilk
- +1 yıl
güzel oldu... heycanlandım biraz ilk olunca
Soran+1 yılHmm anladım
- +1 yıl
anladığını sanıyorsun neyse
Soran+1 yılAnlat o zaman:D tam acıklamadın
- +1 yıl
neyse anladığına göre anlatacak bir şey yoktur... tatmin olma amacın neden ilk sperm gelişi ya da kan gelişi oluyor...
yani bunun cevapları ile nasıl bir tatmin yaşıyorsun en ince ayrıntısına kadar öğrenme çaban neden?
Soran+1 yılAmacım tatmin olmak değil. Böyle bir şey yapacak olsam zaten bulurum. Acıklamak istemiyorsan soruyu cevaplama bu kadar basit
- +1 yıl
sorumun cevabı bu değildi iyi günler
Soran+1 yılSizede iyi günler
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım