Ramazan İlk orucunuzu kaç yaşında tuttunuz? Ceyda3506 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlk orucunu kaç yaşınızdayken tuttunuz. Tekne orucu sayılmaz :D İlk orucunuzu kaç yaşında tuttunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lonelywarrior40 Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl 7. yaşında ilk orucumu tutmuş; tamamına ise 4. sınıfta yani; 19 yaşında başlamıştım.Allah kabul etsin. 1 0 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl 7 yaşında başladım şu an 31 im 23 yıldır fire vermeden tutuyorum çok sukur 1 0 Yorumla
yuksekmuhendis95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl 14 ya da 15 olması lazım o zamandan sonra hep tuttum 1 0 Yorumla
şeytanmeyvesi Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Hatırlamıyorum fakat muhtemelen ilk okul yıllarında tutmuştum 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Küçüktüm öğleye kadar tutardım 8-9 yaşında falan başlamıştım heralde. 0 0 Yorumla
Tolgaa41 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 10 yaşından sonra tuttum hiç çocuk orucu tutmadim başladiysam bitirdim tutmadigim olmuştur ama başlandığım günleri bitirdim😊 1 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl 9 yaşımda tam tuttum tekne mekme bilmem ben 😂😂 1 11 Yorumla Ceyda3506 +1 yıl adanalı cesareti O. o Yorumla aMMeister +1 yıl El kadar çocuk ne diye oruç tutuyon olum sen 😂 Yorumla Ceyda3506 +1 yıl @aMMeister adanalı cesareti Yorumla aMMeister +1 yıl Onun cesaretini ben ölçeceğim 😂 Yorumla Ceyda3506 +1 yıl @aMMeister güneşe sıkıyor bunlar canını tehlikeye atma Yorumla aMMeister +1 yıl @sonjin sıksa sıksa benim salatama limon sıkar. Dimi abisi 😏 Yorumla Sonjin +1 yıl @aMMeister abi ne bileyim işte herkes tutuyordu ben de beni yemek yemeye kaldırmıyorlar diye ağlıyordum 😂😂😂 Yorumla aMMeister +1 yıl Kıyamam sana sjsksjdk Yorumla Sonjin +1 yıl @aMMeister bol limonlu salata 🥗 :D Yorumla Sonjin +1 yıl @Ceyda3506 küçükken oruç kolaydı büyüdükçe zorlaştı 😂😂 Yorumla Ceyda3506 +1 yıl havalı geliyordu küçükken tabi Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl 10 yaşindan beri tutuyorum cok sukur. 1 0 Yorumla
aMMeister Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Herhalde 10 falandım. Net hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
7. yaşında ilk orucumu tutmuş; tamamına ise 4. sınıfta yani; 19 yaşında başlamıştım.
Allah kabul etsin.
7 yaşında başladım şu an 31 im 23 yıldır fire vermeden tutuyorum çok sukur
14 ya da 15 olması lazım o zamandan sonra hep tuttum
hiççç hatırlamıyorum ki
Hatırlamıyorum fakat muhtemelen ilk okul yıllarında tutmuştum
Küçüktüm öğleye kadar tutardım 8-9 yaşında falan başlamıştım heralde.
10 yaşından sonra tuttum hiç çocuk orucu tutmadim başladiysam bitirdim tutmadigim olmuştur ama başlandığım günleri bitirdim😊
9 yaşımda tam tuttum tekne mekme bilmem ben 😂😂
adanalı cesareti O. o
El kadar çocuk ne diye oruç tutuyon olum sen 😂
@aMMeister adanalı cesareti
Onun cesaretini ben ölçeceğim 😂
@aMMeister güneşe sıkıyor bunlar canını tehlikeye atma
@sonjin sıksa sıksa benim salatama limon sıkar. Dimi abisi 😏
@aMMeister abi ne bileyim işte herkes tutuyordu ben de beni yemek yemeye kaldırmıyorlar diye ağlıyordum 😂😂😂
Kıyamam sana sjsksjdk
@aMMeister bol limonlu salata 🥗 :D
@Ceyda3506 küçükken oruç kolaydı büyüdükçe zorlaştı 😂😂
havalı geliyordu küçükken tabi
12..
10 yaşindan beri tutuyorum cok sukur.
Herhalde 10 falandım. Net hatırlamıyorum.
Çocukken ilkokul ama tam hatırlamıyom
7 yaşımda..
12 yaşımdan beri bırakmadım :)
hatırlamıyorum ortaokul 7 falan heralde
10 yaşımdan beri tutuyorum
9 sanırım
9 yaş
Hatirlamiyorum
Kendimi bildim bileli belki 5 yaşında
12 galiba
16 yaşında
12 yaş