Güncellemeler
5 ay
Ya işte formda yanımda ailem olur ondan diyorum hayırı işaretlersem bir şey olur mu
Güncellemeler
5 ay
Ayrıyetten içmediğim süre 2 hafta olucak muayene olduğumda ameliyatada 1-2 hafta sonraya atar yüksek ihtimalle ya da daha geçe o zamana kadar içmeyeceğim için hayırı işaretlesem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sigara içtiğin belli olur da , olsa ne olur olmasa ne olur 🤷bunun konuyla alakası yok bunun da et varsa bu senin yaşam kaliteli fena halde olumsuz etkiler ameliyat olursan oh be dünya varmış dersin
Hayır yani ailem bilmiyor ben il dışında okuyorum o yüzden haberleri yok söylesem kızarlar ortaya çıkar mı ondan sordum
hayır canım doktora muayene sırasında falan doktor bey doktor hanım neyse sigara içtiğimi ailem bilmiyor dersen o zaten Söylemez de gene söylemez
Bana falan sormaz dimi
sorsa da içiyorum desen de bunu kalkıp üçüncü kişilere a bu kız sigara içiyormuş haberiniz var mı diyecek hali yok. çünkü ameliyattan önce sorulanan bazı sorular var içlerinde bu da var formda
Ya işte formda yanımda ailem olur ondan diyorum hayırı işaretlersem bir şey olur mu
Ayrıyetten içmediğim süre 2 hafta olucak muayene olduğumda ameliyatada 1-2 hafta sonraya atar yüksek ihtimalle ya da daha geçe o zamana kadar içmeyeceğim için hayırı işaretlesem
heee olmaz olmaz👍
Ya niye umursamadın
Soru soruyorum 1 bucuk ayı geçmiş olucak içmiyorum çünkü
Hayırı işaretlesem sorun olur mu
olmaz. okadarda ciddiye alma o formu
Nasıl ciddiye alma
Doktorlar o forma göre narkoz vermiyor mu
çokta önemli değil içmiyorum yazarsan yani
Tamam
narkoza tahlil yapıyolar falan. o narkozcunun işi. o başka uzman. narkozda sölersin ameliyathane de
Of söylemek istemiyorum işteeee anlasana
Korkuyorum o yüzden
😀 sen burnunu düşün. ameliyatran diil sigaradanmı korkuyon😀
Evet
🤷
Şey dicem burnumun şekli bozulmaz dimi doğal burnum zarar gelmesin ve et için nerden kesiyorlar bunu
Burnu
o burnun varya demlik ağzı kadar açıyolar ameliyatta,😀kesip biçip dikiyolar. formuna bişii olmaz korkma. ama morarır, sızısı olur
Nerden kesiyorlar
Burun deliklerin yan kısmını mı
Yoksa direk burnun yan tarafındaki kıvrımdan diğer yam taraftaki kıvrıma kadar burnun üstünden mi kesiyorlar
yok. burnunun içini açıp, içten et met ne varsa kesip dikip
Burnumun içini nasıl açıyorlar
dıştan bişii yok
Allah Allah öyle nasıl kesiliyor
alet var, aynı vijna içi açar gibi. bırın deliğin kahve fincanı ağzı kadar açılıyo
Benim burun deliklerim küçük açılmaz ki
Ve bunları sen nerden biliyorsun
açarlar açılabldği kadar. sonra iş bitince fitil gibi tampon sokıyolar. onu alırlarken fena.10 santim tampon
Hahahahahaha abi senin anlatış çok komik kahkaha fırlattım
Peki sen nerden biliyorsun
😀aç bak internetten vardır resim vb
Bakayım abi
Ama benim mide kaldırmaz sen bak bana söyle
biliyom işte🤷genel kültür😀
sende amma çıtkırıldımsın beee.. aç bak başına geleceklere. tabii ruhun duymıcak. bi uyanıcan burnun sarılı
cis cibil soyunucan. don bile çıkarıcan. yeşil elbise giyicen tersten. mal ortada😀doktorlar hemşire hastabakıcı görecek😀temiz git ameliyata
Neyi görücekler
Burnuma bakmıyorlar mı bunlar benim
8 saat önceden bşii yiyip içmicen. ameliyat öncesi senden kan alıp tahlil yapacaklar narkozcu için.
Nasıl görüyorlar ya
mncığını, mmlerini, gçını görecekler.. öyle ama ben aldırsan bile çırılçıplak ters önlük şart ameliyathane şartı
Burnumla ilgilenmiyorlar mı sadece
E üstüm kapalı oluyor
Nasıl görüyorlar
burnun tabii ama. şart öyle. erlek kadın farketmez çıplak olucan sadece ameliyat elbisesi ve bone
Eee sonuçta diz kapağıma kadar geliyor o elbise nasıl görüyorlar
yaw görünür 🤷temiz git traş et.
Ya temiz zaten Allah Allah lazere gidiyorum
Hem altımızda çamaşırlarımız olmuyor mu
he iyi... çünkü sedyeden seyyeye falan sıyrılır. doktorları hemşireleri geçtik, hastabakıcı görmesin😀
Hasta bakıcı ne alaka onun özelliği ne
erkekse , görürse kaldırır aleti. sen çünkü uarı baygınsındır
lazerli bide
Kadınların hasta bakıcısı kadın değil mi
belli olmaz valla.
odandan alıp ameliyathaneye, ordan alıp odaya taşıyan erkek olabilir