İlkokul zamanlarımdan beri ben de kıllanma sorunu var ve gittikçe artmaya başladı şu an hormon tedavisine verecek param yok evde nasıl hallederim zaten ağdayla alıyorum jiletle falan alsam iyice erkeğe dönerim nasıl halledicem ben limon falan sürüyorum ağdadan sonra ama bir hafta içinde çıkıyor ve hiçbir faydası yok o an faydası var😩😩 Bacak genital bölge kol koltuk altı göbek deliğini bölgesi meme ucu etrafı her yerde çıkıyor yüzümde de çok çıkıyor bir hafta içinde çıkıyor ben artık çok sıkıldım erkek gibi hissediyorum kendimi resmen diğer kızlara bakıyorum Görünmeyen tüylerini almak için uğraşıyorlar benim öyle olsa hiç almazdım çok şanslısınız 🥺
bu sadece hormon değil beslenme ile de ilgili olabiliyor nadiren olsa da 1 doktora görünmen mecburi burada o konuda bilgisi olan varsa da sorunu göremeyebilir ayrıca tüy dökücü kullansan daha iyi ağda canınıda çok yakar
benim de çok vardı (ama seninki gibi değildi daha az). usturayla alıyorum lazere gitmeden bir gün önce, 15 günde bir yaptırıyorum yüzüme buz lazer. artış olmadı aksine azalttı çok memnunum ben ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyo o yüzden sana kesin bir şey diyemicem
Öncellikle bi jinekoloğa görünmelisin. Polikistik over sendromu mu, hırsutizm mi yoksa insülin direnci mi ona bakılıp bi tedaviye başlanmalı. Dışardan uyguladığın hiçbir şey fayda göstermez yoksa
hirsutizm bu yani tedavi gerektiriyor, hormon tedavisi dediğiniz şey de zaten reçeteli ve ödeniyor. karınca yağıyla falan geçmez. endokrin ve kadın doğumun ayrı ayrı görmesi lazım pcos da olabilir böbreküstü kaynaklı da
Ağda ile aldırdım yıllarca, etkisi olmayınca çabuk çıkınca Bir de ağda pahalınınca dedim jilet de çabuk çıkartıyor ama dedi niye boşa para vereyim jilet yapmaya başladı