Merhaba arkadaşlar selülit daha önce hiç olmazdı, bu sene selülit oluştu bunu nasıl yok edebilirim ? bildiğiniz yöntemler var mı? İnternet ortamında selülozik tiner, selülit kremlerinden bahsediyor bunlar işe yarıyor mu?selülit nasıl gider?
Cildinizin altındaki, genellikle uyluklarınızda ve kıçınızda bulunan yağ dokusuna selülit diyoruz. Genellikle kadınlar muzdarip oluyor selülitlerden. Bunun nedeni de kadınların cildinin daha ince olması. :( Selülit Sebepleri: *Hormonlar *Genetik yatkınlık *Sağlıksız yaşam tarzı
selülit nasıl giderilir?
Selülit Nasıl Giderilir?
1-) Bol bol sıvı tüketmelisin: su ve şekersiz çaylar tüketebilirsin. (yeşil çay, ısırgan çayı) 2-) Bol potasyumlu gıdalar tüketin: Kayısı, muz, patates, zencefil ve enginar gibi gıdalar bol potasyumludur. 3-) Düşük sodyumlu beslenin: tuzsuz yiyecekler tüketmek şart. 4-) C Vitamini bol bol tüketin: Dolmalık biber, limon, turunçgiller, kiviler vücudunuzdaki kollajen üretimini teşvik eden C Vitamini bakımından zengindir. Kolajen, pürüzsüz ve pürüzsüz ciltten sorumludur.
selülit nasıl yok edilir?
5-) Selüliti Yok Etmek veya Azaltmak için Bol Bol Egzersiz Yapın Popo ve kalça kaslarına yönelik egzersizler yapmalısınız. Squat bu iş için en ideal spordur. Ayrıca bu egzersizler metobalizmanızı da hızlandıracağı için zayıflayacaksınız. *Tabata eğitimi yapın. *Aralıklı olarak koşun. *Tepe antremanı yapın. *Düzenli olarak ip atlayın.
Öncelikle kahveyi bırakman lazım, kahve selülit oluşumundaki en büyük etken.
Sert bir fırçayla her gün 5 dakika selülitli bölgeleri fırçalaman gerekiyor. Başta biraz üşeneceksin ama zaman geçtikçe ve o selülitlerin geçtiğini gördükçe yapma isteği gelecek.
Turunçgillerden bolca tüketmen gerekiyor, C vitamini de selüliti önlüyor.
Çok klasik ama su içmen lazım bolca.
Basit egzersizlerle selülitli bölgeyi sıkılaştırarak o görüntüyü yok etmek de mümkün.
sadece meyve bitki caylari ve coooook su ic. bir ay kadar zaman sonra farkedebilirsin ise yaradigini. iki litre sade su kesinlikle icmelisin günde. en önemlisi de ögleden önce baslamalisin. aksama dogru cok su icmek degil de sabahtan ögleye kadar cok su icmelisin. yapabildigin kadar spor yap. haftada sadece bir saat olsa bile. krem ilac falan kesinlikle ise yaramaz. yani o yöntemleri düsünme bile. cok su icmeye dikkat et
Spor; ben kadınlar için yüzme ve voleybol öneririm. Selülit için haftada 1 gün-1 saat aktif voleybol oyna. Kolay yöntemler peşindeysen vücuduna alışmaya başla. Spor yapmadığın sürece, yaşın ilerledikçe daha fazlasıyla karşılaşman kaçınılmaz.
Haklısınız direkt kiloyla alakalı değil ama deri altı yağ tabakasının vücuda dağılımıyla ilgili.Kişi gerçekten zayıftır ama bacak yada kalça bölgesi deri altı yağ tabakası fazladır.Yürüyüş ve yüzme çok iyi geliyormuş ama
selülit kadınlık hormonundan oluyo olmasa sorun vardr asıl falan falan demicem neyse kendmi rahatlatyorumda böle :) bol su iç yürüyüş yap ve bacaklarını aşadan yukarı doğru soğuk suyla yıka daha diri gözükücektir ama demesi kolay bunları... he bide yorumlara takma 20 yaşında olur mu falan diye herkezde oluyo ;)
selülit kremlerinin falan ekstra bir faydası yok selülite en iyi gelen sey masaj. hergün 10dak ayırıp normal bir nemlendiriciyle bile aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparsan kısa sürede etkisini görürsün
Bunun için tedavi merkezleri onlarla görüşürsen belki yardımcı olabilirler ama irşi bir şeyde olabilir veya harketsizlik, yanlış gıda.Kremlerle tedavi yöntemleride var.
mümkünse her gün kese yap ama gerçek kese kullan kelebek markasının keselerini öneririm sana çok iyiler..sıcak keseden sonra bacaklarına soğuk su gezdir şok etkisi diri tutar
Pahalı kremler var tabi bunun için ama çok tavsiye etmem etkileri çok değişken olabiliyor onların. Kız kardeşim Türk kahvesini çok az ıslatıp streç filmle bacaklarına sarıp bikaç saat bekliyordu öyle. Pilatesle de destekledi, bikaç ayda baya bi azalma oldu. Ben üşendim gerçi denemedim :)
google da '' urine therapy '' diye araştır.aklına yatarsa dene.dışardan sürülerek tedavi mümkün olabilir.herkesin midesi kaldırmaz o ayrı konu.en azından bilgin olsun.
hım...ok..kız nişanlın seni seviyorsa öylede kabul eder seni..selülit olsa ne olur..tamam etrafa rezil olma durumu var..seni kimse beğenmesin sadece sevdiğin nişanlın beğensin dimi ya
eder tabi , zaten kimsenin begenmesine gerekte yok çünkü ben hiç bacakalrimi açmam zaten :) kapali giyniyorum bas açik sadece yani rezil olma durumum da yok açik olsaydimda olmazdi çunku fazla yok
bende yeni ayrıldım..kıskançtı çok fena hemde..faceteki kız arkadaşlarım ile konuşmayı bile yasakladı..ondan sonra film koptu..kısaca senaryosu çabul yazıldı çabuk bitti...yaa ben ne şansızım yaaa...acaba büyü mü yaptılar bana ne diyorsun :D
En İyi Cevaplar