Hafta başından beri hıv testi yapmak için uğraşıyorum hıv testi istedim sende hıv yoktur dedi sonra tekrar istedim kan testi verdim hepatit b bakılmış sadece tekrar kan verdim bu sefer de sifiliz bakılmış çıkmayan testim var diye hastaneyi aradım araştırmada daha sonuç çıkmadı pazartesi sisteme yüklenir dendi sabah 8:30 da verdiğim kan sifiliz çıkmış diğeri daha çıkmamış ikidir bu sorunla uğraşıyorum doktor bilinçli olarak mı test yapmıyor artık diye düşünüyorum e nabızdan baktığımda işlemler kısmında muayene kontrol yazıyor kan testi vs herhangi bir yazı yok böyle olması normal mi
Güncellemeler
6 ay
Sonuçlar çıktı temiz çok şükür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
maalesef bir süre önce çok büyük bir hata yapıp biriyle birlikte oldum ama çok pişmanım neyse ailem bu durumdan şüpheleniyor (çok baskıcı ve şiddet gösterebilirler) benden bazı testler olmamı istediler ama korktugum için yapamadım ve şimdi sonucunu görmek istiyorlar acil bir şekilde internette örnek bulamadım nolur bana yardım edin daha 18 yaşındayım. İçinizde hiv/hepatit/hpv testi olmuş biri varsa kişisel bilgilerini sansürleyerek atsa bende üstüne yazsam olur mu lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var şimdiden zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim herkese
İstanbul Laboratuvarları'Na git hangi testi istiyorsan onu söyle yaparlar direkt fiyatta öyle pahalı değil uygun hatta arayıp sor. Devlet hep öyle asıl istediğin teste bakmıyorlar asla
Belirtilerin neler ve sikayetin
Hıv belirtim yok sadece hpv kaynaklı siğilim var onları da aldırıyorum ben hıv testi de yaptırmak istediğimi söyledim sadece istediğim halde neden bir türlü antı hıv yazısı göremiyorum artık kuruntu yapıyorum kendime
Hic belirtin yoksa niye yapsın
Hiv*
Kontrol amaçlı istiyorum ne demek niye yapsın niye yapınca cebinden para mı çıkıyor da ben istediğim şeyi yaptıramıyorum
O zmn doktor degis
Yav bu doktor bana neden hıv testi yapmıyor ben onu anlamış değilim vallahi odasında doktor dövenlere önceden kin tutuyordum doktor dövülür mü diye şimd yemin ediyorum bazıları hak ediyor
Ateş döküntü yara vs yoksa gerek görmemiş demmekkii
Ya ben yaptırmak istiyorum bu a*q testini belirti olmasın sürüntü olmasın zıkkım olmasın bu amg testini bana neden yapmıyor hepatit b testi yapıyor kan veriyorum hocam eksik kan vermişim diyorum tekrar kana gönderiyor bu sefer sifiliz testi yapıyor hepatit c de ekleyelim ona da baksınlar dedi o test daha ortada yok