hepatit b çıktı ultrason filmi çektirdi onda da normal aksi bir durum yok ama coj korkuyorum annemin sonuclari çok moralim bozuk

buda karaciğer filmi siroz faln olsa yazardı dimi

anneni sonuç ları normal aynı evde yaşıyor sanınız dikkat etmelisin sanda geçeme ihmali var Hepatit b aşın yok sa yatptır
hepatit b bu yollarla bulaşır
· Kan ve kan ürünleri
Cinsel yolla bulaş
Doğum sırasında anneden bebeğe
Aile içi geçiş
hataneler okular yurtlar bulaşma yüksek
Kronik hepatit B hastası ile aynı evde yaşayanlar buaşma yüksek,
Hepatit B yiyecekler, su, yemek kapları, anne sütü, kucaklaşma, öpme, öksürme ile bulaşmaz. hijyene dikkat etmelisin tabak çatal kaşık kapçak ayırın diş firçaları ayırın wc banyo temizligi çamşırı suyu temizligi yaplımalı
Hepatit B yaygın enfeksiyon herkezini dikkat etmeli yeni dogan çoçuklara aşı yapılımalı çoçuklara yetişkinlere aşi yapılı malı aşı ile Hepatit b karşı koruma bağşıklık kazandır malı
Bizde aşı var zaten sadece karaciğer ultrasonunda sıkıntı var mı merak ettim
geçmiş olsun allah şifa versin
karaciğer biyopsisi yapıldımı numune alındı mı
Biyopsi istemedi sadece karaciğer ultrasonu birde hepatit b dna testi istedi ultrasonu ptesi gostercez ptesi kan test için kan verecek 15 günde cikacakmis
anlıyorsunuz bu durumdan
dna testi ile doğrulma yapılacak keskin kararı doktor vercek tekrar geçmiş olsun
aynen bakalım
elisa testleri yalancı pozitiflik oluyor dna testi ile doğrulma yapılir
dgrudur ya keşke yalan olsa keske ama doğru çıkarsa ilaç mi alacak
inşalah temiz çikar kardeşim
ins
Ben de hepatit b'yim ama doktor hastalığın sana zararı yok şimdilik demişti. zararı var mı ki bu hastalığın?
Bende bilmiyorum anneme çıktı sana gerek görmediysen sorun yoktur
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar