Canım bugün hiç hastaneye gitmek istemiyor, üstüne bir de grip oldum. Ama mecbur gitmek zorundayım 🥹 helppp 

Her insanoglunun bir amacı vardır. Kimse keyfinden soğuklarda yollara düşmez. Madem bir toplum içinde yaşiyoruz geçinmeye çalişiyoruz bu dediklerinizide yapmak durumundayiz. Size özel bir şey degil yani.
Cevap
29Cevap
Evet ama mecbur gideriz.
Her zaman işe gidiyorum alıştım ama 1 ay şimdi evdeyim ameliyatlı oldugum için
Geçmiş olsun, iş olsa güzel ben giderim ben böyle tek tadımlık hastane vb erken gitmeyi sevmiyorum. Erken gitmeyince de sonra birsyler oluyor geç kalıyorum.
Hastane sadece geceleri güzel ya onun dışında değil, eskiden hep gece giderdim şu an taksiler bile 1000,1200 TL olmuş 😂
Dün sabah hastaneye gıttım bıtik olarak gerı geldım berbattı haba soğuk buz.
Nasıl olsa bir gün gideceksin. Haftanın her günü gidenler ne yapsın? Bu arada çok geçmiş olsun. Tatlı uykudan kalkmak çok zor.
Zulüm hele ki bu haftasonu da erkenden uyanıp dışarıya çıkacağını hesap edersen daha da güzel bir işkence oluyor sjdkd
Sabah erken kalkmayı seviyorum bana zulüm gelmiyor (erken derken 7bucuk falan yeterli)
Erken kalkan yol alır. Zulüm değil severek kalkıyorum
Beterin beteri vardır diyip ekmeğimize bakacaz...
Kaçta kalktığına göre değişir :D 5'de uyandım, yarım saate çıkarım sfdhg
Sabah erkenden bir yere gitmek hayat düzenimiz 😂 10 yıl sonra işlerin değişeceğini düşünüyorum
Günaydın ben sabahları işlerimi halletmeyi daha çok seviyorum
Her sabah 6.30'da kalkıyorum 7'de iş başı. Gece vardiyasında olduğum da sabah yatıyorum tabii.
sen yine gider gelirsin, bir de sabahtan akşama kadar bu soğukta çalışanlar var
gecmis olsun
Resmen tiksiniyorum, bir de Ankara trafiği var ki ölüm ölüm
Atabayla değil ama bir kere uykusuzluktan halüsilasyon görmüştüm 15 dk
evet bana da çok zor geliyo ama sabah kalktıktan bi 15 dk sonra açılıyo uykun, zor gelmiyo çok
mesleğimin en kötü tarafı ya gece gündüzü yok lanet olsun
Geçmiş olsun. 🥲
Hele bu havada
yoo zülüm değil uykum açılıyor
Al benden de o kadar 😃
Erken kalkan yol alır
Anam birde hastahane iyyy intiharda bir seçenek
Bazen yataktan çıkmak istemiyorum
Sorumluluktur. Bir şeylerin bilincinde olmaktır.
Ben şu anda yatıyorum geçmiş olsun
Biz işe gidenler ne yapsın :)
Mecburiyetler silsilesi
Görsele bittim ya o ne tatlı durmuş öyle ❤️
Tam göbüsünü ısırmalık değil mii , sarmanlar öyledir bir tane bize nasip olmadı 🥲
Yok evimde var ama sarman yok , benim ki siyah beyaz smokin , önceden gri kedim vardi dumanim , tekirim falan 🥹
Bu kafada olan biri iş hayatına girmesin
Allah başka dert vermesin ablam
Değil
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Günaydın gecmiş olsun
Ben götürürüm seni
Bence de zulüm
Evet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?