Yaa kafayı yiyeceğim hiç ama hiç odaklanamıyorum, ilaca karşı olduğum için onu da istemiyorum ama ders çalışmam lazım. Pomodora tekniği de işe yaramıyor 🥺🥺🥺🥺 ne yapmam lazım gerçekten bir çözüm var mi kafein çok tüketirsem işe yarar mı ben 1 bardak kahve tüketiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dehb varsa ilaç şart
Yaaa başka çözüm yok mu yani çok garip bir şey 1 saat telefona girebiliyorum ama 1 saat masada oturamıyorum çok saçma ama telefonumda beynimin içi gibi 100 sekme
Gerçekten bu teşhis konulduysa neden ilaç içmiyorsn
Çünkü bu tarz ilaçların belli bir süre ne kadar işe yarasa da sonraki süreçte maalesef iyi olduğunu düşünmüyorum ayrıca bilmiyorum ilaç kullanımı pek sağlıklı gelmiyor, bir arkadaşım da kullanmıştı ve pekte iyi değildi
Ne bileyim dehb konusunda baya araştırma yaptım. Hatta Altay Cem Meriç diye bi doktor var ona da teşhis konulmuş ve ilaç geceyle gündüz gibi fark ettiriyor diyor
Evet izledim kendisi biliyorum ilacıda ama bakayım en son radde de yapacak bir şey yok mecbur:(
Sosyal hayatın nasıl. İş arkadaş sosyal çevrede sorun yaşamıyorsan içme. Bnde şüphe ediyorum ama kanıtlayamiyorum
şu an sadece telefon üzerinden sosyal hayatım var aslında, ünideyken sosyal çevrem genişti ben ılıman biriydim zaten çok şükür sorun illaki olurda ama iyidi , sadece çok konuşurum ve daldan dala atlarım ve insanları sıktığımı, yorduğumu hissederdim bu beni yoruyordu ama elimde değildi. Psikoloji destek bir kaç defa aldım ama hepsi aynı şunu yap bunu yap bunları ben zaten YouTube'dan yeterince araştırdım biliyorum ve ayrıca psikoloji dersinde de gördüm sadece zaman yönetimde sıfırım bu hayatımı çok ama çok kötü etkiliyor
Eğer işe girince sorun olmuyorsa ilaca bulaşma. Sence en önemli belirtileri nedir. Sen anlayabilir msn bi insanda dehb olup olmadığını
Yani ben anlayamam birebir , hekim veya psikolog desteği en önemlisi
Doktora şüphe ediyorum dedim. Çalışıyor msn dedi. Evet dedim. Bişey demeden antidepresan yazıp gönderdi
Maalesef ülkemizde mesleğini iyi icra eden az kişiler var , biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursanız çok iyi olur
Ben eminim ya hafif otizm ya da dehb var. Çocukluktan beri farklıyım. Zaten 4 5 yaşlarında konuşmuşum ve geç yürümüşm. Burdan belli bişey olduğu
Ayy ayni sorunu ceken kardasim benim
:((
İlac sakin alma bu arada denedim daha berbat ediyo ben su hayata pskoloji konusunda bir insana iyi sonuc veren kosulsuz tek ilac gormedim dkdkkd
Ahahah maalesef bende biliyorum zaten ilaç tüketimine karşıyım hiç masum değil ama sorunu nasıl çözerim onu bilmiyorum:/
Ben biliyorum ama zor ckxkxk
İstek at bana anlatayim
Sağ ol yaaa hahaha
Bacimsin bil ona göre yaz yazicaksan aga
Ablacım zaten benden küçüksün niye sana yan gözle bakayım niye bu hissiyata kapıldın ahhahaay
Kimin elli kimin cebinde belli degil napayim xmxmmx
Ayrica yasimi bilmiyorsun
Yani profilde 22 gördüm ne bileyim ahahhaha, tövbe estağfurullah ayrıca benim hoşlandığım var
Tamam amla istediginde anlatirim olayi
Soru sormak için mesaj atmayı dedim olmadı ki