Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
değiller, sadece ezberleri kuvvetli, yetenekli olanlar genelde cerrah falan oluyor.
zeka istiyorsan (matematiksel) Arthur Scherbius araştır.
Gerçekten zeki misin anlarsın.
Çok zeki oldukları için mi kazanıyorlar diyorsun yoksa çalışma koşullarından ötürü mü böyle düşünüyorsun yoksa gördükleri muamele sebebi ile mi
Şöyle diyim ben tıp fakültesi öğrencisiyim normalde tıp istemiyordum tercihte sonlardaydi ama tıp geldi işte. Fakültedekilerin neredeyse hepsi kendini üstün görüyorlar bende uyuz oluyorum zaten onlara özellikle kızlara. Ben iyi bir lisede okudum imam hatipti ama fen lisesi mufredatina goreydi, sayısal dersler mesela fen lisesi konularını da içeriyordu kitapları fen lisesi kitabıydi diğer liselerle farklı yani. Neyse iyi bir liseydi hazırlık sınıfı falan vardı ingilizce biliyorum o yüzden 13 yaşından beri tıp okuyanların %90i bilmez, benim lisedeki sınıf arkadaşlarımin neredeyse hepsi mühendislik yazdı bende tıpa gittim böyle leş insanlarla muhatap oluyorum kadınlar hele hiç sohbet edilmez bunlarla.
Sen tıpı istemediğin için tıpla ilgili şeyleri kendine kötülüyor olanilir misin öğrencisinden tut, dersine dersinden tut öğretmenine
Üstün insan demek kişisel bişey, doktor olmuş ama adam olamamış kişiler çok. Üstün insanlık adı üstünde insanlık ile ölçülür diploma ile değil
Değil hatta bi kısmı doktorlukla alakası yok, bazı tanıdıkları sayesinde doktor olmuşlar.
Üstün insan, Nietzsche'nin Zerdüşt kitabında tanımını yaptığı tiplemedir.
Eskiden öyle düşünürdüm ama değiller en azından hepsi değil
Tamam faydaları var ama değiller hatta bazısı iğrenç
Neye göre üstün? Statü bir insanı üstün falan yapmaz.
Sosyal zeka konusunda sıkıntılu oluyorlar genelde
Aynen kanka içeriye girerken kapıyı kapatmaya çalışırken neyin var diye pat diye sorup suratsız işe yaramayan doktorlar çok üstün
Onlar da senin benim gibi insan bakshd
Tıp fakültesi öğrenciyim ⭐
E yani sen şimdi benden üstün mü oluyon
zeka olarak ustunler evet
Biz olmasak onlarda olmaz ki
Değil
Ne alaka şimdi
ne gibi