İntihar etmekle aynı benim için. Ve bununla ilgili bir video izledim gerçekten yakınları için çok daha kötü bir durum. Yaşlı ve hastalıkları nedeniyle şiddetli ağrıları olan bir adam ailes, sevdiği bazı insanlar ve bi doktor eşliğinde bi ilaç içti ve 3 dk içinde bütün kanı pıhtılaşarak vefat etti. Yakınlarının hali çok kötüydü. Beyin ölümü gerçekleşen birinin fişini çekmek olabilir ama beyin fonksiyonları aktif olan birinden umut kesilmez. Bana göre değil yani
Katılmıyorum kesinlikle! Allah bütün canlıların kaderini yazandır, sağlık sorunları yüzünden cana kıymak haram. Gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememiş atalarımız... Sabretmeyi reddeden ve kadere iman etmeyenlerin uydurduğu bir çözüm bence ötenazi
Bu can bu ruh bize emanet veren de O alan da ancak O olur. Ayeti kerime de mealen siz benimsiniz benden geldiniz ve yine bana geleceksiniz buyuruyor yüce Rabbimiz Teala c. c
Ötenazi uygulanması için şartların oluşması gerekir yani çok ağır şartlar. Diyelim keyfi ölmek istiyor kişi bu çok yanlış bir şey Bunun adında özgürlük diyemem