bi kaç hocaya baktırmistim musallat olduğunu söylemisti sebebini neden olduğunu sorduğumda bunun sebebi çok kızım tuvalette olmuş olabilir banyoda olmuş olabilir demişti bide en son bi hocaya baktırildiginda hoca tuvalette çok zaman geçiriyor demiş benim için ama ben sürekli idrar yapma sıkıntım olduğu için girip duruyorum onun dışında kimseye karşı bi sıcaklık hissedemiyorum görücü gelen kisileride hep reddettim hiç konuşmadan görüşmeden bazen evlilik gecmitor aklımdan hemde hiç bi kere içimden bi ses uyurken yakında evleniceksin gelinliğini hazırlicam demişti ben uzun süre karşı çıkmaya çalıştım bi süre sonra sustu bi kere uyurken dudağımdan öpüldügumu hissettim bi iki kere uykumda erkek sesi falan duydum onun dışında sağ yattığımda garip bir şekilde karabasan gibi bişey yaşıyorum
Güncellemeler
5 ay
Bunun dışında rüyalarımda acayip cinsel şeyler gördüğüm oluyor bazen cok pis sekillerde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dikkat et hoca dediğin yakında cin diye düşündüğünü çıkarmaya çalışmasın.
Terbiyesizlesme yav kimseye gittiğim ettiğim yok ailem baktırıyor benim için ya da uzaktan baktırdık öyle şeylerden Allah korusun kendimde gitmem zaten
Dikkat et demek terbiyesizleşme oluyor sa özür dilerim
Detaylı baktırdın mı olmaz değil ama o dediklerin sanki cin le alakalı değil gibi
Neyle ilgili olucakki bi aralar karaltı falan oluyordu hissediyordum yani o yüzden o zamanlarda musallat dedi baktirdigimiz hocalar
Tarif edeyim gelde
Evet genellikle olur böyle bunun fark ediyorsan sınıra yaklaşmışsın demektir
Nasıl yani
Yani rüyalarında ya da uyandığın anda genellikle cinsel şeyleri oluyorsa üzerinde böyle bir şey var demektir
Umarım yoktur ama kına yakilma durumu oluyor diyorlar o bende hiç olmadı sadece rüyamda bi keresinde tanımadığım bir erkekle yakınlasmistim ve aynı rüya içinde sol avcumda kına vardı sonra geçiyordu
Kına her seferinde olacak diye bir şey yok. Bir de kaç yaşındasın ne zamandan beri var normal bir ilişkin var mı
25 yani emin değilim böyle bi durummu psikolojikmi ama 4 yıl önce başladı yok 4 yıldır da en sonki ilişkim bitti bidaha kimse olmadı
Şimdi anlaşıldı eğitim durumu nedir çalışıyor musun
Hayır neden lise mezunuyum birde sınava giriyorum ama bi türlü iki yıllık bişey bile kazanamadim kaç yıldır
Şimdi hem yorumda olduğu için bir de geç yazdığın için durumu anlamaya çalışıyoruz sadece bir etkin değil bir sürü etken var burada ikincisi ailen bu duruma müdahale edemez başkalarıyla görüştüğünde sorunu çözemez senin çözmen gerekiyor
Heee cin kaçmış sana gel çıkarıyım.
Defol
Denedim olamıyorum. Def nasıl olunuyor?
Yav cinin işi yok sana mı şey edecek
Böyle şeyler oluyor inan dünde musallat filmini izleyince aklıma geldi
Psikolojin bozulmuş geçmiş olsun sağlık diliyorum
Bırakın şu boş işleri...
Dm gel sana kurtulacağın yöntemleri söyliyecem
Bana söyler misin
Nerdesin ki