Sağlık Memem aşırı ağrıyor neden yaa? başabelakız Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Sizdede oluyor mu kızlar daha da büyüdü acıyor fenaaa? Güncellemeler4 ay Böyle dokununca masaj yapınca geçiyor hissi var neden acaba Memem aşırı ağrıyor neden yaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 4 ay Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Genelde regl öncesi çok ağrı olur gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. doktora görünün 0 1 Yorumla başabelakız 4 ay İhtiyacı var memeninde başka şeylere ekskkd
Haknnn_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 4 ay Fantezilerin varsa haber var bana hayatına renk katacak emin olabilirsin 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 492 cevap paylaştı. komik değil dostum. 0 3 Yorumla başabelakız 4 ay Komik olan neydi ki dostum? Yorumla başabelakız 4 ay Siz kadın değilsiniz anlamazssınız Yorumla CptMac 4 ay amacın belli ilgi kasmak. anladım seni. git arveles iç. Yorumla
Mr_Brom Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Uc kısmı mi alt kismimi agri var 0 2 Yorumla başabelakız 4 ay Her yeri Yorumla Mr_Brom 4 ay Guzel masaj gerekli o zaman alttan ucuna dogru yagli masaj yapilsa agrin diner hemen Yorumla
Romeo34ist Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Bol bol masaj yap ağrısı dinsin ☺️ 0 3 Yorumla başabelakız 4 ay Yapacak yok kii Yorumla Romeo34ist 4 ay İsterseen 🤗🤗 Yorumla Romeo34ist 4 ay Kaç beden bu arada 🙂 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı. Reglsin işte ne zorluyon 0 6 Yorumla başabelakız 4 ay Hayır değilim henüzz Yorumla Ummuttt 4 ay Demek ki başındasın Yorumla başabelakız 4 ay Olabilir Yorumla Ummuttt 4 ay Olabilir diyor bir de.Ne zaman olacağını bilmiyor musub Yorumla başabelakız 4 ay Hayır düzensiz benim Yorumla Ummuttt 4 ay Anladım.Okşa geçsin o zaman çözümünü bulmuşsun Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 4 ay Sağlık konusunda 518 cevap paylaştı. Regl falanmı olacaksın 0 3 Yorumla başabelakız 4 ay Bilmiyorum ki galiba Yorumla Arifde38 4 ay Yakınca o sebep olabilir Yorumla Arifde38 4 ay Yakınsa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Bebekken çok emzik patlatırmışım be hey eski günler 0 2 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yorumumu siler misin kadeş Yorumla Cevap sahibi 4 ay Doktora git bence piskolpjikte olabilir Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 4 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dönem yakındır hasta olacaksindir 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 4 ay Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama bir sorun vardır 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 4 ay Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Regl Olcan ondandır 1 0 Yorumla
GösterBirBakayım Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 ay Napak kardeşim sağalım mı 0 10 Yorumla başabelakız 4 ay Olur sjskks valla Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Hayda süt mü var kardeş Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Hayıydıy kadeş Yorumla başabelakız 4 ay Niye meme süt değil mi suısos rahatlar hemm😨😣 Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Bi bitmediniz aq Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Git evlen benimle karım olcak kişiden başkasına şifa olmam kızım hadi by Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Aq klavyesi Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Benimle olan banane * Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Aq klavyesi senide skm yanlış yazıyo dal yaprsk Yorumla GösterBirBakayım 4 ay Geçmiş olsun kardeş uçlarından çek biberonla doldur Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 4 ay Sebep ne sence 0 1 Yorumla başabelakız 4 ay Dokununca geçiyor gibi Yorumla
SİNELİ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 4 ay Kız olmak çok zor değil mi nasıl yaşıyorsunuz 0 2 Yorumla başabelakız 4 ay Evet aşırı yaaa Yorumla SİNELİ 4 ay Bence kestir kurtul Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 4 ay İlk kez mi ağrıyor? 0 10 Yorumla başabelakız 4 ay Ara sıra Yorumla Güntan_Göktan 4 ay Büyüyordur. Ölçüsü kaç? Yorumla başabelakız 4 ay 80 beden Yorumla Güntan_Göktan 4 ay A, b, c, d? Yorumla Güntan_Göktan 4 ay Biraz dokunup madaj yapsın o zaman biri hatta biraz da emsin iyi gelir 🤣🤣 Yorumla başabelakız 4 ay Evet ya offf Yorumla Güntan_Göktan 4 ay Hiç emen oldu mu? Yorumla başabelakız 4 ay Hayır bakirim Yorumla Güntan_Göktan 4 ay Erkekler bakir oluyor 🤣 Yorumla Güntan_Göktan 4 ay Hangi şehirdesin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Biraz masaj lazim galiba avuclanarak 0 8 Yorumla başabelakız 4 ay Sus bee ejekpdpd Yorumla Cevap sahibi 4 ay Hdhdhd istiyorda cani Yorumla başabelakız 4 ay Yokk be ucu acıyor Yorumla başabelakız 4 ay Hahahqhaha Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bi bakmissin gecmis sonra Yorumla başabelakız 4 ay İstek değil ihtiyaç nsjso Yorumla Cevap sahibi 4 ay Hdhdhhd haklisin bee iki taraf icindeee Yorumla Cevap sahibi 4 ay Daha cok konusabilirizde simdi sirilsiklam ma hfhdhd Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 4 ay Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Adetin yaklasmistir 0 1 Yorumla Mirtaza67 4 ay Oksanip masaj yapmak istiyor demekki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Genelde regl öncesi çok ağrı olur gadası
doktora görünün
İhtiyacı var memeninde başka şeylere ekskkd
Fantezilerin varsa haber var bana hayatına renk katacak emin olabilirsin
komik değil dostum.
Komik olan neydi ki dostum?
Siz kadın değilsiniz anlamazssınız
amacın belli ilgi kasmak. anladım seni. git arveles iç.
Uc kısmı mi alt kismimi agri var
Her yeri
Guzel masaj gerekli o zaman alttan ucuna dogru yagli masaj yapilsa agrin diner hemen
Bol bol masaj yap ağrısı dinsin ☺️
Yapacak yok kii
İsterseen 🤗🤗
Kaç beden bu arada 🙂
Reglsin işte ne zorluyon
Hayır değilim henüzz
Demek ki başındasın
Olabilir
Olabilir diyor bir de.
Ne zaman olacağını bilmiyor musub
Hayır düzensiz benim
Anladım.