sekundenkleber (Süper yapıştırıcı) elime bulaştu parmaklarımı ayırabildimm çok şükür jhajahjaha ama parmakları da kaldı öyle
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buzluktan buz al yapıştırıcı olan yerlerde tut çıkacaktır
Yaptım olmadı elim dondu , sonra aklıma aseton geldi pek sağlıklı değil ama ada olsa işe yaradı
Asetonda yarar da cilde birazcık zarar verir ona dikkat et eğer geçtiyse eline mutlaka krem sür tahriş olmasın
Evet bende hemen elimi bol bol yıkadım, aynısını yaptım, aseton oje zaten pek sevmiyorum hem kötü kokuyor hemde çok zararlı. Bu arada çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim Umarım elin tahriş olmaz ama bol suyla yıkayıp krem Sürmen Çok iyi olmuş. Eğer evde vazelin varsa o da çok iyi olur kurutuyor ya cilde vazelin daha fazla nemlendirir.
İnşallah olmaz, çok zarifsiniz, sağ olun 🙂 evet dikkat edeceğim🙂
Teşekkür ederim Siz de öyle değer verip de görüşüme saygı duyup cevap verdiniz burada gerçekten çok büyük bir incelik 🙂 ama bir daha da yapıştırıcı işi olduğu zaman lütfen daha dikkatli olun 🙂
Ayyy ben akıllanmam 😅😅
Şaka şaka tâbi tövbe bir daha😅
😂 bence akıllanmak değil de önlem almak için uğraşmak istemiyorsunuz genelde akıllı insanlar daha çok hata yaparlar kendilerini çok güvendikleri için 😉
Vayyy çok iyi bunu kabul edebilirim , teveccühünüz 😅
Rica ederim, konuşma tarzımızdan üslubunuzdan ve inceliğinizden zaten zeki zarif bir kadın olduğunuz çok belli 🙏
Aynı şekilde sizde öylesiniz🙏🏻
Çok çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bu sitenin en güzel yanı bu arada da olsa sizin gibi bir böyle kendini bilen bir güzel insanlara denk gelmek 🙏
Kesinlikle katılıyorum, bazen bu siteyi pek sevmesem de , arada iyilere denk gelmek mutlu ediyor. Hayatta tam böyle değil mi tam umudumuzu kaybediyoruz, herkes kötü, şöyle böyle diyoruz ama bir arkadaş, bir eş dost , aile bir bakıyorsun ne güzellikler varmış dedirtir bu yüzden hayatı seviyorum ne kadar zorlayıcıda olsa... Biraz uzatmış olabilirim👉🏻👈🏻🙂😅
Yok bence uzatmak değil de hem kendi içinizdekileri hem de benim söylemek istediklerimi çok güzel dile getirdiniz. Biliyor musunuz en ilginci bazen bu tür yerlerde daha yeni tanıdığınız insanlar sizi yanınızdakilerden daha çok anlayabiliyor. Sanırım burada doğal davranmak içten davranmak ve karşıdaki insana saygı duymak en önemli şey. Bazı insanlar gerçekten çok pozitif oluyor sizde de o pozitiflik var 🙂🙏
Tuz ya da karnonat ve su işe yarıyormuş denemedim
Aseton en iyi çözüm
Evet dün aklıma ilk o geldi yaptım işe yaradı, teşekkür ederim yine de🙏🏻
Tiner
Tineri nereden bulayım abi hem ben hiç tiner görmedim veya gördüysem de bilmiyorum hahahaah
Aseton aklıma geldi ağdayı dökmüştüm çıkarmıştı jahhaha yapıştırıcıda hepsi değil ama şaka maka %80 işe yaradı
Adetin tirner aynı şey sayılır
Evet o şekilde öyle duydum ama tiner daha ağır gibi hatırlıyorum ve tiner boya çıkarıcı diye biliyorum yanlış olabilirim ama
Doğru ama işte yaptiriciyifa çıkarıyor
Valla asteğmen çoğunlukla işe yaradı ama az biraz kaldı elim acıkınca bıraktım bir şey olmaz dedim
Geçer 2 güne cikar
asteğmen ne acaba ahhahaha klavye yazım yanlışı olmuş
Ben anladım aseton olduğunu🤣 bu arad teğmenin astegmen degil
Yaaa ben onu yazmadım ki, yani o anlamda klavye yanlış yazmış onu yazdım bu ne diye😅 ayrıca arad değil arada😅
Çok takmasanmi böyle seyelri🤣
Hahahaha abi biraz eğleniyoruz bir şey olmaz
Eğlen eğlen
Teşekkür etmeyi unuttum, teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻
Eyvallah çiçek
🙏🏻🙏🏻