Alışveriş & Hediyeler Koltuğa yapışan sakızı nasıl çıkarabilirim? busegmss Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yapışmış, siliyorum geçmiyor almaya çalışıyorum elime gelmiyor. Temizlik ipucu fenomenlerini davet ediyorum 😬 Koltuğa yapışan sakızı nasıl çıkarabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. :D bence iyice sil çıkar umarım aseton ya da buz dene 1 2 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim hallettim 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Ha iyi sevindim :D
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim kız kardeşim küçükken bunu çok yapardı buz yöntemiyle halletmiştik üzerine buz koyabilirsin 1 2 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim buz işe yarıyormuş Yorumla MrKuzey +1 yıl sevindim Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yapıştıran kişiyi koltuğa sürterek çıkartman gerekli bence :D 2 1 Yorumla busegmss +1 yıl Ağzına tükürdüm onun 😄 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Buz koy üzerine bir süre sonra sakız orada katılaşır, rahatlıkla temizlersiniz 1 1 Yorumla busegmss +1 yıl Teşekkür ederim sakızla hallettim. Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Sicak buhar uygula ütüyle iyice yumusasin sonra cikar 1 2 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim teşekkür ederim. Yorumla MrBroo +1 yıl Rica ederim Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Buzla iyice sertleştir cımbızla köşelerden kıra kıra çek ama kumaşında mutlaka hasar bırakır 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim ya. Ama dediğin gibi biraz hasar kaldı gibi yine de bir beyazlık var, gözüme çarpıp duruyor. Yorumla vesvesex +1 yıl Nasıl yaptın? Yorumla busegmss +1 yıl Buzu üstünde beklettim sonra tırnağımla kazıdım. Sonra da bezle tekrar sildim. Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Dolaptan bi kaç parça buz alıyorsun biraz ovalayınca kendiliğinden çıkıyorr 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim yavrum Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Eline sağlıkkkkkk 💜 Yorumla busegmss +1 yıl 💋 Yorumla
Igetis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Makasla hafif sakızı kesmeye çalışın koltuğa değdirmeden 1 2 Yorumla busegmss +1 yıl Ya o kadar büyük değil koltukta bütünleşmiş gibi ince bir katman Yorumla Igetis +1 yıl Hee zımparala o zaman Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Soğuk pansuman yapıp sivri bir şeyle hafiften kazı.. Biraz da sirke dök istersen.. 1 10 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim, teşekkürler. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl İşe yarayacağını biliyordum, rica ederim.. Yorumla busegmss +1 yıl Sirkeye gerek kalmıyor aklınızda bulunsun 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Biliyorum, laf olsun diye demiştim.. Yorumla busegmss +1 yıl Biraz daha ciddi ol, burası bir siyaset programı neticede 🙄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tekrar yapıştır sakızı, benim yöntemimle dene.. Çıkmazsa bir sakız borcum olsun sana.. Yorumla busegmss +1 yıl Sakız için koltuktan olmayalım şimdi gece gece Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Mantıklı mantıklı konuşma gece gece.. Yorumla busegmss +1 yıl Gidiyorum o zaman kitap okumaya. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl İyi yolculuklar.. Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Google amcaya sor; O herşeyin üstesinden gelir.. 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Rossman da bi leke çıkarıcı var sakız için yazıyo üzerinde dene istersen 😅 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl 😂😂😂 buz ile çıkarabilirsin. Üzerinde 3 - 5 dakika buz gezdir. 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl 1. Buz2. Plastik bir kart veya bıçak3. Sirke veya yağ çözücü. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sakız çiğne tekrar sonra yapışan yerlere koy çek en iyi yöntem işe yarar 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buz tutmayı denedin mi? 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettimm DorothyBabe +1 yıl Süperr busegmss +1 yıl ♥️
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kolonya ile çıkmıyor mu 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Buz ile çıkarttım, kolonya belki kumaşa zarar verebilir. Yorumla Papagandukkani +1 yıl Buz çıkarttı mı Yorumla busegmss +1 yıl Evet Yorumla
NdHarum Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapıştıran kişiyi bul o çıkartsın 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Çocuk olmasa böyle bir tepki verirdim bende. Yorumla NdHarum +1 yıl Doğru çocuksa yapıcak bir şey yok, tedbir alarak koltuğunu kibrit ile ufak çaplı sadece o bölgesini yakarsan sakız izi geçicektir 👍🏻 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim, teşekkür ediyorum yine de. Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Selsil kullanabilirsin 1 2 Yorumla busegmss +1 yıl Hallettim sayın panda. Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Kacmazdı zaten Yorumla
Faraziharnici Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Buz koyun üzerine bir süre bekledikten sonra tırnakla kazıyın çıkıyor 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sıcak suyla yumuşayınca çıkar sanırım da küçük cocuk mu var evde 0 0 Yorumla
verstappen33 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sakızın üstüne buz boy buz eriyene kadar bastır sakız donup kopar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu bile soruyorsun ya 🤦Senden hiç bir şey olmaz 0 1 Yorumla busegmss +1 yıl İkimizden de olmaz 🤦🏼♀️
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çocuklar mı yapmış 1 6 Yorumla busegmss +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü olmuş sen neredeydin o anda Yorumla busegmss +1 yıl Mutfaktaydım büyük ihtimalle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koltuk fena olmuş gerçektenKaç çocuk yaptı bunu Yorumla busegmss +1 yıl 3 tane vardı biri yapmış işte, çok da fena değil geçti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurtardın mı koltuğu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buzla dondur kurur çıkar 1 4 Yorumla busegmss +1 yıl Üstüne mi koyacağım buzu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sakızın üstüne koy donsun sakız bir dene Yorumla busegmss +1 yıl Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim sakız buzla donar dökülür Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Buz koy üzerine sertleşsin sonra çıkar 2 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buz gezdir üzerinde soğut sonra daha kolay çıkar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Buz koyup ufalaniyor 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buzla sakızı taş gibi sertleşmesini sağla 1 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Petrol 1 1 Yorumla busegmss +1 yıl Ondan olsa koltuğu değiştirirdim. Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu sadece sakız değil ama neyse sldkfsdf 0 1 Yorumla busegmss +1 yıl Çocuklar yapıştırdı. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buz veya yağ kullan 1 3 Yorumla busegmss +1 yıl Yağ mı? Onu nasıl yapacağız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tereyağ üstüne koy erit otomatik çıkar. 5 dk da ıkar Yorumla busegmss +1 yıl Sakızlı kalsın daha iyi 🙄 Yorumla
Ve-saire Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Konum alayım koltuğu kaybetmeden yetişmek lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
:D bence iyice sil çıkar umarım aseton ya da buz dene
Hallettim hallettim 😄
Ha iyi sevindim :D
Benim kız kardeşim küçükken bunu çok yapardı buz yöntemiyle halletmiştik üzerine buz koyabilirsin
Hallettim buz işe yarıyormuş
sevindim
Yapıştıran kişiyi koltuğa sürterek çıkartman gerekli bence :D
Ağzına tükürdüm onun 😄
Buz koy üzerine bir süre sonra sakız orada katılaşır, rahatlıkla temizlersiniz
Teşekkür ederim sakızla hallettim.
Sicak buhar uygula ütüyle iyice yumusasin sonra cikar
Hallettim teşekkür ederim.
Rica ederim
Buzla iyice sertleştir cımbızla köşelerden kıra kıra çek ama kumaşında mutlaka hasar bırakır
Hallettim ya. Ama dediğin gibi biraz hasar kaldı gibi yine de bir beyazlık var, gözüme çarpıp duruyor.
Nasıl yaptın?
Buzu üstünde beklettim sonra tırnağımla kazıdım. Sonra da bezle tekrar sildim.
Dolaptan bi kaç parça buz alıyorsun biraz ovalayınca kendiliğinden çıkıyorr
Hallettim yavrum
Eline sağlıkkkkkk 💜
💋
Makasla hafif sakızı kesmeye çalışın koltuğa değdirmeden
Ya o kadar büyük değil koltukta bütünleşmiş gibi ince bir katman
Hee zımparala o zaman
Soğuk pansuman yapıp sivri bir şeyle hafiften kazı.. Biraz da sirke dök istersen..
Hallettim, teşekkürler.
İşe yarayacağını biliyordum, rica ederim..
Sirkeye gerek kalmıyor aklınızda bulunsun 😄
Biliyorum, laf olsun diye demiştim..
Biraz daha ciddi ol, burası bir siyaset programı neticede 🙄
Tekrar yapıştır sakızı, benim yöntemimle dene.. Çıkmazsa bir sakız borcum olsun sana..
Sakız için koltuktan olmayalım şimdi gece gece
Mantıklı mantıklı konuşma gece gece..
Gidiyorum o zaman kitap okumaya.
İyi yolculuklar..
Google amcaya sor; O herşeyin üstesinden gelir..
Rossman da bi leke çıkarıcı var sakız için yazıyo üzerinde dene istersen 😅
😂😂😂 buz ile çıkarabilirsin. Üzerinde 3 - 5 dakika buz gezdir.
1. Buz
2. Plastik bir kart veya bıçak
3. Sirke veya yağ çözücü.
Sakız çiğne tekrar sonra yapışan yerlere koy çek en iyi yöntem işe yarar
Buz tutmayı denedin mi?
Hallettimm
Süperr
♥️
Kolonya ile çıkmıyor mu
Buz ile çıkarttım, kolonya belki kumaşa zarar verebilir.
Buz çıkarttı mı
Evet
Yapıştıran kişiyi bul o çıkartsın
Çocuk olmasa böyle bir tepki verirdim bende.
Doğru çocuksa yapıcak bir şey yok, tedbir alarak koltuğunu kibrit ile ufak çaplı sadece o bölgesini yakarsan sakız izi geçicektir 👍🏻
Hallettim, teşekkür ediyorum yine de.
Selsil kullanabilirsin
Hallettim sayın panda.
Kacmazdı zaten
Buz koyun üzerine bir süre bekledikten sonra tırnakla kazıyın çıkıyor
Sıcak suyla yumuşayınca çıkar sanırım da küçük cocuk mu var evde
Sakızın üstüne buz boy buz eriyene kadar bastır sakız donup kopar
Bunu bile soruyorsun ya 🤦
Senden hiç bir şey olmaz
İkimizden de olmaz 🤦🏼♀️
Çocuklar mı yapmış
Evet
Kötü olmuş sen neredeydin o anda
Mutfaktaydım büyük ihtimalle
Koltuk fena olmuş gerçekten
Kaç çocuk yaptı bunu
3 tane vardı biri yapmış işte, çok da fena değil geçti.
Kurtardın mı koltuğu
Buzla dondur kurur çıkar
Üstüne mi koyacağım buzu
Evet sakızın üstüne koy donsun sakız bir dene
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim sakız buzla donar dökülür
Buz koy üzerine sertleşsin sonra çıkar
Buz gezdir üzerinde soğut sonra daha kolay çıkar
Buzla çıkartmayı dene
Buz koyup ufalaniyor
Üstüne buz koy atar o
Buzla sakızı taş gibi sertleşmesini sağla
Fön makinesiyle ısıtarak çıkarmaya çalış.
Petrol
Ondan olsa koltuğu değiştirirdim.
Buz ile kompress yap, sertleşen sakızı kazı
Bu sadece sakız değil ama neyse sldkfsdf
Çocuklar yapıştırdı.
Buz veya yağ kullan
Yağ mı? Onu nasıl yapacağız?
Tereyağ üstüne koy erit otomatik çıkar. 5 dk da ıkar
Sakızlı kalsın daha iyi 🙄
Konum alayım koltuğu kaybetmeden yetişmek lazım
Buzla mutlak çözüm
Buz ile döndür kabuk gibi kavlar çıkar