Babamın damacana su dükkanı var 1.5 yildir çalişiyodum, rahattım. Lisede ve üni de aşçılık okudum. Daha önce de restoranlarda ve paket servis mutfağında çalıştım ve orası en mutlu çalıştığım iş yeriydi.
Şimdi evime motorla 15dk uzakta bir dükkan tuttum içini döşedim bir mutfak yaptım. Ama içimde bir stres, yapmam gereken bi ton iş. Gitmem gereken bi ton yer. Stres içimi yiyor. Ya tutmazsa, ya başarmaz batarsam gibi gibi...
Konfor alanımdan çıktım. Sizce doğru yolda mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konfor alanindan cikmak kesinlikle birseylerin baslangicidir. 24 yasindayim daha once buyuk mebla batirdim. Şu an eksiden toparlanmaya calisiyorum calisirkende cok sey ogreniyorum en son basariyi yakalayacagiz emin ol dostum ve korkmadan cabala
Bende 24 yaşindayim. İlk işim. Umarım tutar
Ben 21 yasinda giristim ilk isime. Korkma dostum ilk isini yapip cok buyuyende var benim gibi batanda. Ama ne kadar kotu olursa olsun cabalarsan eninde sonunda guzelligi yakalarsin merak etme. Cok calis birseyleri rayina oturtur ondan sonra rahatlarsin zaten merak etme. Ve fuzulu harcamalardan kacin. 1 liranin kiymetini bil mutlaka
maalesef şu ana kadar cok fuzuli harcama yaptim. Daha başlamadan. Senin hangi sektördü?
Senin yabanci oldugun bir meslek degil icme suyu toptancisiydim kanka. Tecrubelerime dayanarak "musteriye kaliteli hizmet sun-fiyatlari rekabetci tut ne piyasa alti ne üstü- herzaman elinden gelenin en iyisini yap- 1 tl dahi olsa bi kumbara yap icine at bazen kira gelince 100 tl cikismadigi bile oluyor zamanla goreceksin
Ben ayni zamanda sabahlari damacana su işine devam etcem. Günde 7 su bile satsam günlük kira parası çikiyor. Piyasaya gıre ayarliycaz bişeyler
2 isi sakin ayni anda yapma. Tek is yap saglam yap butun dikkatini ona ver. Kendini gelistirmeye bak. Verdigim tavsiyelerin ne kadar altin degerinde oldugunu zaman gectikce anlar bana tesekkur edersin
Peki teşekkürler
Off bugün ben de stresliyim yarın istifa vermem gerekiyor ama ekibin bi kısmıyla çok iyiyim diğer kısmı ııhh ama kafaya koydum kesin bırakıcam ya yürumez
Kolay gelsin gönlünce sonuçlansın hangi şehirdeki firma ki
Neden birakmak istiyorsun
Ya berbat bir koordinatör sistemi var herşeyi yanlıs mailliyorlar doğrusunu hep ben kendim söyleyip buluyorum yeni başlayan sanki ben değilim onlar leş
O zaman daha iyi bir firmada yeni başlangıç zamanin gelmiş
Büyükşehir de mi firma
Aynen kesin bırakcam müdürle aram iyi diyorum ama o da pasif ya bakma
Ya pasif falan olsun ne kadar aran iyi olsa da önemli olan iş. Seni geliştirecegini düşünmuyosan başka bir işte de iyi anlaşabileceğin insanlar çıkar karşina
Pasiflikten kastım adam idarede fazla yumuşak kalıyor ve maalesef tek başına söz sahibi değil kısacası olmaz ya orada
İşime işte zaten bakıyorum ama işte hep bi yanlış yönlendirme var. Yanlış yönlendirdikleri yerden doğru bekliyorlar
Mesela bir kadın geliyo baska dosya atıyor model bu buna göre yap diyo öteki diyor aaa bu böyle olmicaktı şöyle olcaktı dalga geçer gibi s. lk. saçma yer işte valla değmez
Berbat ya nefret ederim öyle karmaşikliktan. Bende eski iş yerimde çok dikkatliydim. Ben çalışırken 1 tane yanliş sipariş gitmedi. Benden sonra yerime 4 kişi değiştirmişler sürekli eksik ve yanliş gitmiş siparişler. Eğer dikkatsiz olurlarsa böyle olur. Biraz detaycılık lazım onu da tek başina yapinca bunaliyosun
Aynı konumda ben şu an 8 ay içinde 6. kişiyim inanır mısın🙂
O kadar durum vahim baksan çok da kurumsal ama 😃
Neresi dedim şehir olarak bir şey demedin 😅
Bende de açılış stresi var bi ton iş. Her şey belirsiz uyuyamiuorum stresten. Senin işte diğerleri düzgün olmadigindan çıkıyolardır sende çıkıcan diğerleri duzelmeden duzelmez orasi
Katılıyorum
Ben de bu saat oldu daha da uyumadım çay içip duruyorum burada stresimi atıyorum çalısmak birine valla kölelik sosyal medya yönetmeye başladım şu an iyi gidiyor gibi işimi artik büyütmek için enerjimi harcayacam
Evet kendi işini yapmazsan rahat edemiyosun, ama kendi işinde bütün sorumluluk sende oluyor. Bakalım sonunda ne olcak. Bide yalnizlik var bu kadar çalişirken nasıl sosyalleşicem bilemiyorum. Hic degilse sen tek çalişmiuosun
Bu gidişle artık tek düsünüyorum
Bi yandan daha iyi karışan eden yok. Çalıştığın kadar kazaniyosun
ne üzerine
Pilav ve dünya mutfağı