Sağlık Kolay hasta olan mı yoksa kendine hasta eden misin? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Arveles gibiyim herkese dermanım var kendime yok 😿Hastayım sana dermansızım başkayım sana 🤧🤧🤧 Kolay hasta olan mı yoksa kendine hasta eden misin? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. kolay hasta olmam. geçmiş olsun 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun Kolay kolay hasta olmuyorum hasta olsam bile ayakta geçiriyorum 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 5 ay Bi geldi mi tam geliyor ühü ühü Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Gelince top yekün geliyor zaten Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 5 ay Sağlık konusunda 456 cevap paylaştı. Kolay hasta olmam sadece şu klimalardan dolayı hasta oluyorum bir de gece camı açıp uyuyorum 1 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Bende hastayım. Bazen çabuk hasta olabiliyorum. 3 4 gündür boğaz ağrısı, yanması ve şişliği ile evde yatıyorum. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hafif olurum ama ağır hasta kolay kolay olmam 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 891 cevap paylaştı. Kolay hasta olmam ama ederim 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı. Kolay hasta olmam şükür 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 618 cevap paylaştı. Hasta olmam kolay kolay 1 0 Yorumla
aşk_şişesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay çok şükür kolay hasta olan biri değilim 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 5 ay Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kolay hasta olmam ama olursam da... 1 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Kime yürüyorsun canım? Ortada isimsiz birakma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kolay hasta olmam. geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Kolay kolay hasta olmuyorum hasta olsam bile ayakta geçiriyorum
Bi geldi mi tam geliyor ühü ühü
Gelince top yekün geliyor zaten
Kolay hasta olmam sadece şu klimalardan dolayı hasta oluyorum bir de gece camı açıp uyuyorum
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Bende hastayım. Bazen çabuk hasta olabiliyorum. 3 4 gündür boğaz ağrısı, yanması ve şişliği ile evde yatıyorum.
Hafif olurum ama ağır hasta kolay kolay olmam
Kolay hasta olmam ama ederim
Hasta olduğumu hastam ederim 🤣
Kolay hasta olmam şükür
Kendime hasta ederim :D
Kolay hasta olurum
Hasta olmam kolay kolay
kolay kolay hasta olmam
Başkalarını hasta eden biriyim
çok şükür kolay hasta olan biri değilim
Kolay hasta olmam ama olursam da...
Hasta olanda değilim hasta edende