Sade olan sıkıntı😭
Hiç kefir içtiniz mi? sever misinizz?
Sade olan sıkıntı😭
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmiyorum ama içiyorum

Ulkede kefir bile kefir gibi degil ecro, 2 ayri ulkede yasadim. Ve orada ki kefirle bizim kefir arasinda oyle buyuk tat ve wtki farki var ki sasarsin.
Hmm
Ne tat farkı vardı
Mesela Rusya da kefirin kokusu bile biraz daha ahirda ki hayvan kokusu gibi, kuzu eti gibi dusun. Oyle herkesi etkileyecek bir koku degil. Tadi ise daha cok sut ve yogurt karisimi gubi. Ve afedersin wc ye cikarken o etkiyi hissediyorsun. Gurcistanda daha akiskan bir kivami var tat olarak Rusya dakine benzer ama yine wc cikarken etkisini hissediyorsun. Hem kolaylik hem diski renginden. Bak yemin ediyorum 20 senedir Turkiye de insanlari zehirliyorlar. Dunyanin baska hic bir ulkesinde insanlarina bu kadar zehir yedirten bir yasam alani yok. Ekmege dahi konan maddeler, bakkaldan aldigimiz abur cuburlar sozde saglikli icecekler yiyecekler. Bunlarin iciine bir ton zehir konuyor. Mesela metro cikolatasini dusun, bak sitede bir suru Almanya da yasayan var sana ordan ulkerin metro cikolatasinin icerigini atsin bi de burdakine bak, sok olursun. Ayni firma ayni cikolata Turkiyedekinde bir suri yapay ve kanserojen madde varken Almanya ya hem daha ucuxa satiyor. hem de cok daha saglikli malzemeler ile verilir... Bu sebze meyve de bile ayni...
Okumadim
Bak aklima geldi yine Rus arkadadim coktur benim. Buraya ziyarete gelen cok var. Bana hep sey derler sizin domateslerin tadi neden bu kadar kotu? Caylariniz neden bu kadar kotu? Bizimkiler hem sulu hem lezzetli hem dis gorunusu kusursuz. Bu lafi 7-8 kisiden duydum. Halbuki Rusya, domates ve cay ihtiyacinin %90 nindan fazlasini Turkiyeden aliyor. Ne demek istedigimi anladin mi 😅
Cevap
21Cevap
Evet ara öğün olarak tüketiyorum ve sade olarak
Evet içtim severim
Bir ara içiyordum, ayran kadar güzel tadı olmasa da fena değil. Arada meyveli olanını al 😀
Sade kefirin tadı yok, meyveli tüketiyorum.
Özellikle kayısılı olana bayılırım.
Nam nam nam 😋
Sade kefirin tadı yok doğrudur
Ama sağlık için sade icmeliyim🤧
Evet içtim favorim çileklisi ama mecbur sade içiyorum😒
Bende ya
Kefir arada içiyorum tadı kötü ama yapacak bir şey yok
Tadını ayrana benzemiyor muu
Evett
Dün akşaam kocaman bir bardak ve bu sabah normal su bardağı ile içtim şifa olsun
Bir defasında içmiştim çok sevdiğimi söyleyemem
Marketten alma içmiyorum evde kendim yaparsam muz ya da çilekle tatlandirip iciyorum 🙂
Orman Meyvelisini az içmedik.
Yaw ben hala anlamadım bu içeceği
Nefret ediyorum iğrenç bi şey bence
İçerim, market alışverişi yaptığım zaman alıyorum
İçtim de sevmedim.
Arada içerim, sağlıklı
Evet bir kaç kere içtim pek sevmem
Bolca içtim, kefiri severim
İçmiştim, ama çok sevmiyorum tadını.
Hayır içmedim
Çilekli ve orman meyveli severim.
İçiyorum arads