Foto ici. Oncellikle ozur dilerim ama cok stres oldum implantim oyuk gibi duruyor ama asla oyuk degil kurdan falan asla girmiyor chate sordugumda implant dolgumun düştüğünü söylüyor ve dusunce bu sekilde de olurmuş icine bakteri hersey girermis 🦠. Ya doktora gidicem haftaya randevu aldim ama akil veren bilen var mi
Arkadaslar disten anlayan var mi disciler ses verin?
Ya sabir anlaman yok mu senin? İylik ne durum? İmpalnt bu ya bir uza. Sana diyorum ki orada delik yoooooooookkkk varmis gibi duruyor amaa yooooooookkkkkkkk disci varsa ona soruyorum bi git allah icin
Bir bilgim yok maalesef bende düşünüyordum yaptırmayı ama 3 yıl iyi bir süre temiz tutarsan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum diş acile de uğrarsan ne yapacağını söylerler
Oyuk degilse neden mi soruyorum? Daha once boyle degildi? Notmal Mi diye soruyorum sence oyuk degil diye normal mi olmuş oluyor ya bu konularda bilginiz yoksa rica ediyorum bosa oyalamayin ben belki disciye denk gelirim diye paylasmisim.
Sahqhqhq sacmalamak? Doktor degilsin bir tecruben yok dis hakkinda ben mi sacmalamis oluyorum? 14 yildir disler konusunda hakimim surekli doktor gittigim icin. Bence sacmalayan bariz sensin
Sen kimsin bana aptal diyorsun hayirdir bilmedigin konu hakkinda ne konusuyorsun birde sus diyorsun instagram gelsene sen cesaretin varsa ayrıca Şahsıma hakaret ediyorsun. Mesajların delil olarak saklanıyor. Bir daha bu üslupla yazarsan doğrudan hukuki süreç başlatırım.”
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakteriler girmesin dişçiye gidene kadar gazete kağıdı tıka
Okudugunu anlamiyorsun ustune birde espri yapiyorsun :D sana orada delik olmadigini, kurdan girmedigini soyledim. Nereye tikayim kagidi simdi sen söyle :)) sacma sacma sorularinizi kendinize saklayin sabir
Kocaman delik gibi gözüküyor uzaktan ıyy
Ya sabir anlaman yok mu senin? İylik ne durum? İmpalnt bu ya bir uza. Sana diyorum ki orada delik yoooooooookkkk varmis gibi duruyor amaa yooooooookkkkkkkk disci varsa ona soruyorum bi git allah icin
Ayy ne kadar olmuştu yaptıralı
3 yil
Bilginiz varsa beni bilgilendirirsen sevinirm
Bir bilgim yok maalesef bende düşünüyordum yaptırmayı ama 3 yıl iyi bir süre temiz tutarsan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum diş acile de uğrarsan ne yapacağını söylerler
Of of dolgusu dusmus diyot chat ama bakalim
Evet oyuk gibi duruyor yapan doktora git
Ama oyuk yok demistim sorumu okumadiniz galiba. Goz yanilmasi gibi birsey !
Oyuk değilse neden soruyorsun o zaman problem yok
Oyuk degilse neden mi soruyorum? Daha once boyle degildi? Notmal
Mi diye soruyorum sence oyuk degil diye normal mi olmuş oluyor ya bu konularda bilginiz yoksa rica ediyorum bosa oyalamayin ben belki disciye denk gelirim diye paylasmisim.
Neyse ya şu an saçmalıyorsun naparsan yap
Sahqhqhq sacmalamak? Doktor degilsin bir tecruben yok dis hakkinda ben mi sacmalamis oluyorum? 14 yildir disler konusunda hakimim surekli doktor gittigim icin. Bence sacmalayan bariz sensin
İmplant nedir onu bilmezsin gelip ne diyon ya uff
Ay bir sus aptal
Sen kimsin bana aptal diyorsun hayirdir bilmedigin konu hakkinda ne konusuyorsun birde sus diyorsun instagram gelsene sen cesaretin varsa ayrıca Şahsıma hakaret ediyorsun. Mesajların delil olarak saklanıyor. Bir daha bu üslupla yazarsan doğrudan hukuki süreç başlatırım.”
Sizin sayenizde paraya para demiyorum devam edin :)
Bir sus
Sen gine baktir
Kerem baktirmicam nerde dedim? Kardes bak gerginim sacma sacma cevaplar yazmayin. Bilen bilgilendirsin haftaya kadar diyorum
Gergin olman benim s.. kimde Bile değil banane a.. mk
O zaman ne bos yapiyon kardsss baktir diyerek biz bilmiyoruz sanki alla alla