Tahlil sonucu çıkmış yarın doktora gideceğim de sizin de düşük mü B12?

Tahlil sonucu çıkmış yarın doktora gideceğim de sizin de düşük mü B12?

crp değerin aşırı yüksek çıkmış bu vücudunda çok enfeksiyon veya iltihap olduğuna delâlet eder b12 vitamininde çok düşük seviyede unutkanlık ve halsizlik yapması normal kreatinin sonucunda hatalı görünüyor zirâ kreatinin değeri böbrek fonksiyonlarını ölçer ve normal şartlarda sıfıra bu kadar yakın olması tıbben mümkün değil bu ya cihaz hatası ya da numuneyle ilgili bir teknik sorundan kaynaklı sanırım doktoruna söylersin
Son 1 haftadır nefesim yarıya indi. Daha kısa daha hızlı alıyorum şimdi. 2 saniye tutabiliyorum nefesimi. Yarın bi gideyim. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun
Cevap
3Cevap
takviye alın
Homosisteini artırıp, emboli yaşatacak kadar düşük. Yakında damarların tıkanır derdim ama diğer değerlerin de rezil durumda, acile git
Teşekkür ederim
B12 kolay da, o CRP değeri de ne öyle? Keratinin çökmüş dibe? Sıkıntı mı var bilinmeyen?
Ciğerim daraldı. Çok küçük ve çok hızlı nefes alabiliyorum. Küçüldü gibi. Yarın bi gideyim hemen
Vakit kaybetmemek iyi olur, gariplik var. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağol
bu kreatinin değeri nasıl mümkün oldu asıl testleri nereye yaptırdınız
Benim testler yanlış yapılmış. Doktorun söylediği her şey yanlışmış beni korkuttular. Sadece b12 ve crp doğru çıktı. Onlrı da tedaviye aldım
evet lab hatası olmuş belli ki. geçmiş olsun
Tekeşşür ederim
Crp çok fazla yüksek değil mi?
B12 d viTamini kan benimde çok düşük kan yüklemesi falan da alıyorum zaten B12 iğnesi vurunmam gerekiyor bu ara biraz uzak duruyorum kaçıyorum 😂
Ben sana cevap verecektim unuttum şimdi aklıma geldi 😂😂
Sıkıntı yok yaa bekleriz 😂😂
İğne mi daha iyi oluyor hap mı? Benexol verir muhtemelen diye tahmin ediyorum. Crp de yüksek evet. Ciğerim küçüldü. O yüzden
İğne yeni çıkan bı iğne var ismi hatrimda değil benexol çok etkili değil iğne öneriyorlar genellikle crp baya yüksek benim bı kez 148i gördü vücut ağrısından 2 ay sürekli yattım çok yoruyor crp dikkat et , ek vitamin ve meyve takviyesiyle destekle bu arada yatış da verebilir bilgin olsun benim iki minik beyimi bırakma şansim olmadığı için yatmadım ama sen hazırlıklı git
Teşekkür ederim tavsiyen için. Öğleden sonra gidicem yatcak bişey yok ya pet şişe gibi düşün. Büzülüyo çiğer. bi hortumla üfleyecek açılacak gibi duruyo 😂 bu arada teşekkür ederim tavsiyen için. Sanada geçmiş olsun
Rica ederim umarım iyilesirsin teşekkür ederim ☺️
🌹
✨
Takviye iyi gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?