30 yaşındayım devletlerin 30 yaşını geçenlere isterse ötenazi hakkını vermesi gerekiyor.
Sadece kanser hastaları değil kanser hastaları zaten yeterince ağlaklık ve şovmenlik yapıyor
modern tıp olmasa 30 alırınyaşlı bşr yaş indanları modern tıp adı altında 70 80 yıl yaratıyorlar isteyeni de 30 yaşında hayatını sonlandırmalı. kimse 80 80 yaşına kadar yani 40 50 yıl uzatılmış yaşılığa maruz kalmak zorunda değil
30 yaşta her insanın eklem tendon ağrısı başlıyor modern tıbbın uzatması yüzünden kimse çekmek zorunda değil.
Sadece kanser hastaları değil kanser hastaları zaten yeterince ağlaklık ve şovmenlik yapıyor
modern tıp olmasa 30 alırınyaşlı bşr yaş indanları modern tıp adı altında 70 80 yıl yaratıyorlar isteyeni de 30 yaşında hayatını sonlandırmalı. kimse 80 80 yaşına kadar yani 40 50 yıl uzatılmış yaşılığa maruz kalmak zorunda değil
30 yaşta her insanın eklem tendon ağrısı başlıyor modern tıbbın uzatması yüzünden kimse çekmek zorunda değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir derdim tasam yok. Param var, bekarım evlenmedim. Düzenli spor yapıyorum çakı gibiyim. Herhangi bir hastalığım da yok. 80 e kadar yaşarsam yaşarım. Niye öleyim.
Ötenazi dediğimiz şey bilerek ölme isteği. Sende yoksa sorgulama kral...
İsteyen yaşasın ben istemiyorum. Yapacağım sporlar bile hep bireysel rekabetten uzak sıkıcı sporlar. Dağcılık, fitness koşu nedir 20 li yaşlardaki mücadeleci kıran kırana sporlar varken
Organ bağışı şartıyla kesinlikle yapılmalı bence de
Yok ben kimseye organda vermek istemiyorum.
Ya da sen öldükten sonra kesinlikle alınmalı
Çocuklara kullanılacaktır organlar olur. 30 yaşında birinin hayatını kurtarmak istemem organımla
ağlaklık ve şovmenlik olarak gördüğünüz hayatı bir gün yaşamazsınız umarım, hastalığın kime geleceği belli olmaz çünkü
kanser hastaları için de ötenazi yok bu arada
hasta hakları yönetmeliği m.13
Yurtdışında var ileri seviye olanlara bazı türlere
Bu arada 30 olmuşum yaşlanmışım kanserden mi korkucam
ne olduğunu bir gün öğrenirseniz anlarsınız ama dilerim hiç öğrenmezsiniz. gripten ötesini görmeyen insanların atıp tutması beni hep güldürüyor.
30 yaş kanserden daha korkunç. Modern tıp denilen işkence sektörü yüzünden 70 80 ysşına kadar bedensel olarak kısıtlı şekilde yaşıyoruz. 30nywşında beden zaten yaşlanıyor kanser olsam ne yazar inşallah olurum hem de en agresif türünü olurum her yerime metastaz yapar inşallah ve asla tedavi olmam
30 değil 60 yaş ve üzerine getirilmeli
İsteyem 100 yaşına kadar yaşasın. Doktor denilen kitaplarda deccal olarak geçen ifrit tür yüzünden insan ömrü 75 80 yaşına çıktı. İnsan eklem ve tendon yapısı 30 yıllık evrimleşmiş. Eklemleri tendonları 30 yaşında biten canlıyı 80 yıl yaşatmak nasış canilik
O zaman kanka 30 da ötenaziye başvur
Hiçbir ülkede 30 yaşında yaşa bağlı ötenazi yok maalesef.
Intih*r et bu kadar basit
İsrail askerinden bile kötü meslek grubu doktorlar buna zorunlu olmalı. Madem insanları 30 dan 80 yaşıma kadar yaratıyorlar yeri gelince canımı da almalı doktor denilen şeytan. Bana bırakmamalı bunu doktor yapmalı.