Devlet memuruyum işe metro ile gidip geliyorum. Üzerimdeki üniforma açık açık bu sağlık personeli ve Hastanesi'ne gidiyor veya işten çıkmış yorgun argın evine gidiyor. Abi sen emeklisin sabahın köründe evden çıkmana gerek yok, yarım saat geç çık trafiğe kalma bomboş metro ile git gideceğin yere ama tüm çalışanların öğrencilerin bindiği saatte bineceğim diye inat ediyorsun ayakta kalınca da düşman muamelesi yapıyorsun. Törekent metrodan biniyorum Tarım Bakanlığında iniyorum bu benim rutinim her gün yaptığım bir şey ve bilenler bilir yol ortalama 1 saat 10 dakika sürüyor. Belki bin kez ayakta duramayacak insanlara zaten yer vermişim ama benden dinç teyze Yenimahalle'de sabahın köründe üç patates almak için yer istiyor. Kardeşim sen 5-10 dakika sonra ineceksin ben bir saat ayakta gideceğim onu geçtim sen evinden ayda yılda bir çıkıyorsun patates almaya ben her gün işe gidiyorum her gün bir teyzeye amcaya yer versem naneyi yedik. Menisküs yırtığım var zaten tedavi olmak için tonla para saçıyorum bir iğne olmuş 5-6 bin TL, her gün evinden salt patates almak için çıkan senin gibi teyzelere yer versem ayakta git-gelden bu bacak 30 sene iyileşmez kötüye gider ameliyat olurum bu yaşımda. Hanımlar beyler emekli anne babanız varsa lütfen ama lütfen onlara anlatın zorunlu olmadıkça sabah mesai saatlerinde akşam iş çıkışlarında toplu taşıma kullanmasınlar.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Toplu taşımada bu durum gerçekten insanı tüketiyor 😔 Hele hem sağlık personeli olup hem menisküs problemi yaşarken senden daha dinç teyzelere yer vermen beklendiğinde iyice yorucu oluyor.
Kimse kimsenin sağlığından daha kıymetli değil 💔 Yer vermek zorunluluk değil gönüllülük. Özellikle senin gibi ayakta durmakta zorlanan biri için bedenini koruman çok normal. Empati beklemek en doğal hakkın 🧡🚇