Aynı durumu yaşayan var mıdır?

ben lise üç zamanında okul degistim sınıfa girdim insanlarla konuşacağım kalbim pır pır atmaya başladı kekeledim vücudum yanmaya başladı işte o gün başladı her şey. O günden sonra böyle birisine dönüştüm öncesinde böyle biri değildim. O günden sonra okulda evde hep her yerim yanıyor hissini yaşadım ve hala da devam ediyor.. sınıfta hiç arkadaşım olmadı hep dışlandım (o dönem) kötü kötü şeyler düşündüm anksiyete problemleri yaşadım insanlarla konuşamadım rahat olamadım sınıfta yemek dahi yiyemiyordum bu aynı şekilde 12 sınıfta devam etti daha sonra ben mezun oldum zaten üniversiteye de gidemedim.. arkadaşlar mesela masaya ders çalışmaya oturuyorum aklıma saçma sapan düşünceler geliyo işte annem çok çalıştı ama bi bok olamadı diyecek falan ya da ne kadar kas kafalı kaç saattir çalışıyor falan bunları düşünüyordum ve kalbim açıyordu ve vücüdüm yanıyordu sonra annemin baskısıyla ise girdim gene aynı şeyleri yaşadım aptal yerine kondum çok üzülüyorum çözümü yok mudur arkadaşlar en küçük bir saniyem bile zehir oluyor bakın mesela sürekli biri beni izliyor gibi hissediyorum balkona çıkıyorum hava alıcam işte yola bakıyorum içimden şöyle bir düşünce geçiyor ruh hastası mı bir yere bakışı kalmış böyle düşünürler diye düşünüyorum ya da işte mesela fırına giriyorum karar veremiyorum ne alıcagıma bu hissi yaşıyorum hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum her şeyi sonra kıyafet dükkanlarına girmeye korkuyorum bakmaktan kaçınıyorum nedenmiş çünkü ben gidip kıyafet deneyecekmişim ve kbinde uzun süre kalacakmışım sonra arkadasşık iliskileri mesela şey düşünüyorum ben gündelik hayatımda yaşarken ona mesaj atmıyorum arkadaslığımız bozuluyor falan nolur yardım edin bana bu mübarek ayda hiç iyi değilim dışarı çıkamıyorum evdeyim hiç arkadaşım yok yani normal bir insan hayatı yaşamıyorum bakın her şeyin farkındayım ama bisey yapamıyorum ve cok güzel bir kızım herkes imrenerek bakar ve anlatsam kimse inanmaz bana

Güncellemeler
6 ay
Arkadaşlar yazıyı kardeşim yazmış kendisi psikoloğa da gidiyo yanıtları silebilir misiniz rica etsem.
Aynı durumu yaşayan var mıdır?