Eşim Esra…r kullanıyor?

Arkadaşlar 1.5 yıldır esra r kullanıyor çocuğum yok ve sırf sevdıgım için katlanıyorum. Ve o illeti bıraktırmak için şu zamana kadar sadece çıkıp gittim boşanmakla tehdit ettim bagırdım çağırdım işe yaramadı yine kullandı. Evde nasıl içiyor bilmiyorum nereye sakladığını anlamıyorum normal sigarayı tuvalete götürüp içiyor çıkıp elini yıkamaya giderken hareketleri yavaşlayıp gözleri kızarıyor koltuğa oturttum direkt uyuyor. Bu içtiği şey enerji vermiyor direkt uyutuyor napıcagımı bilemedim ve onun adına üzülüyorum. İçmemesi için aileler konuştu boşanma raddesine geldim ama dayanamayıp kullanıyor yine. Bana şiddeti yok bagırp çağırmıyor uyuya kalıyor ama hep tedirginim. Çünkğ her sigara içtiğinde böyle uyuşuyor. Sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım , sorduğumda içme sebebim yok diyor keyfiye diyor ama ben çocuk meselesini kafaya taktığını düşünüyorum. Arkadaş ortamı çok kötü onlar bulaştırdı ve onlardan kopamıyor, 3 yıldır evliyim son senem bu şekilde geçiyor yıpranıyorum. Eşim kurye arabamızla kargo dağıtıyor yalnız başına, ve hafta sonu akşam bunu içiyor. Sizce Hergün işe giderken yanında bende mi gitsem akşamları direkt eve getirtirim onu almasına izin vermem belki yanında olmam iyi gelir. Başka çözüm düşünemiyorum napmam lazım. Bagırıp çağırmakla olmuyor artık.

Eşim Esra…r kullanıyor?