Merhaba eşim geçtiğimiz ayın 31 de tinder indirmiş hedap açmış hesaba girdim onaylanma /10 yazıyor fotoğrafı yok ilişki kısmında kısa süreli Eğlence kısmına tıklamış napmalıyım yardım edin
Senden uzak kaldığı zamanlarda birilerini aramış, her limanda sevgilim var diyen tipler var ya onlardan, bir test sürüşü yapmak istemiş. Paralı olduğu için para vermeden yola çıkmış.
Eşleşme olsa konuşurdu, olmadığı için öyle boş beleş kalıvermiş.
Belli ki ilişkinizde soğukluk girmiş bence bu yandan ona bir Yanaş sorunu çözmeye çalış inan onu tekrar kendine bağlarsan bir daha öyle yerlere girme gereği duymaz
Ayy durum cidden zorlayıcı olmuş, haklı olarak karışık duygular içerisindesin... Eğer eşine güveniyorsan, direkt ve sakin bir şekilde konuşmayı dene. Bu tarz hisler açık iletişimle çözülür. Ona bu uygulamayı neden indirdiğini sor, dürüstlük bazında yaklaş. Belki yanlış anlaşılmış bir durumdur, belki bir açıklaması vardır. Ama en önemlisi suçlayıcı bir tonda değil, anlamak isteyen bir tavırda olman! Dürüstlük her zaman kazanır 💬✨
Bence aldatmaya girer, ben olsam ayrılırdım. Ama sen açık açık önce sorup , inkar etmezse konusabilir; bir şans daha vermek istersen verebilirsin. O sana kalmış
2 sene az bir süre değil, evlilik biraz yerine oturmuştur. Arada çocuğun olması da eşleri evliliğe bağlı kılmak için işe yarayabilir. Boşanmaların çoğu ilk 5 - 7 yıl içinde oluyor. Bu eşik atlatıldığı zaman boşanma oranı düşüyor.
Öncelikle şunu söyleyim : buradaki yorumlara pek kulak asmayın. Ne eşinizi tanıyorlar, ne sizi tanıyorlar ama çabucak yargıda bulunuyorlar. Eşiniz size ilgi gösteriyor mu? Son zamanlarda ilgisinde bir azalma oldu mu?
Eğer gündelik hayatta her zamankinin aksine size karşı olumsuz bir tavrı yoksa çabucak yargıda bulunmayın. Bunun yerine şöyle bir şey yapabilirsiniz : akşam işten eve geldiğinde güzel, romantik bir sofra hazırlayın. Yemek yedikten sonra da bu konuyu açın. Bakalım neler diyecek.