Cok uyuyorum bıktım artık... Napıcam?

4 aydır çok uyuyorum aslında yazında vardı 7 aydır çok uyuyorum öyle böyle değil ama 4 aydır daha çok arttı bir insan kafasını koyduğu 1 dk da rüya görebilir mi? Ben goruyorum tuhaf olan kahve icsem enerji icecegi denesem bile uyuyorum en az 10 saat uyusam bile gun icinde yorgun oluyorum 3-4 saat uyusamda aynı ne kadar uyursam uyuyayım uykulu hissediyorum öyle böyle değil napıcam bilmiyorum kan değerlerimdede birsey çıkmadı vitamin mineral b12 demir ekdikliği tiroit hiçbir şey yok sizce neden? Doktora tekrar gideyim mi? Yks yede çalışamıyorum bu uyku yüzünden en sonunda kafayı yiyeceğim artık
Güncellemeler
5 ay
Birde söylemeyi unuttum dehb ihtimali var gerçi küçüklüğümden berri yüksek hiperaktive ve sürekli kavgaya karışma olduğundan öğretmenlerim her zaman aileme çok hiperaktif psikologa götürün derdi en son gittiğimde sevgili doktor concerta yazmıştı ama kullanmıyorum 2 sene oluyor kullanmayalı zaten tek 1 ay kullanmistim oda depresyon dobemine denk geldiginden dogru duzgun ders calisamamistim suandada gidersem concerta yazar diye dusunuyorum ama kullanmak istemiyorum vucuda zararlari cok diyorlar
Cok uyuyorum bıktım artık... Napıcam?