görseldeki karaladığım yerde iki gün önce birden açken batmayla başladı, şimdi de yemek yedikten sonra oluyo ve özellikle sol tarafıma yatınca veya sola doğru otururken baskı artıyo ayağa kalkıncq geçiyo ve derin nefes alınca buralarda gerilme baskı batma hissi oluyo, yaşayan var mı? iki gündür sinirden napcağımı şaşırdım
Evet hemde 2-3 hafta bunu yaşadım kardeşim çok kötü yatınca nefesi alınca falan biraz sebze türü şeyler tüket gaz ve ayrıca stres ve sinirli olursan karaciğerin de etkileniyormuş dikkatli ol
0
9 Yorumla
Soran
5 ay
karaciğer ne alaka? bi de senin başka belirtilerin nelerdi batma nasıldı tam olarak
Evet sağ tarafındaydı ve inan 2-3 hafta çektim sonra bir ara kesiliyor sonra yine başlıyor sebze tüketmeye başladım stresten biraz uzak durdum şu an yok çok şükür ama stres karacigerede vuruyormuş onuda ogrendim
ay benim sol tarafta o yüzden mide yüzünden mi diye düşünüyorum sağ olsaydı safra derdim korkuyorum panik atak hastasıyım zaten iki gündür daha da strese girdim aklıma kimsenin düşünemeyeceği kötü şeyler geliyo çok kötü hissediyorum