Sağlık Gece yemek yemek gaz yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 hassas bağırsak sendromu var doktorum gece yemek yeme dedi gerçekten gaz yaparmı Güncellemeler+1 yıl şu an çok açım yemek yememek için zor tutuyorum kendimi😅 bu ne berbat alışkanlık ya Gece yemek yemek gaz yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
xerossx Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Dinlenmesi gereken saatte mideyi bağırsakları yorarsan sindirim sisteminde aksamalar vs. çıkacağı kesin. Doktor demisse vardır bı bildiği 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yesen de yapar yemesen de yapar fark etmez ki onun zamanı mı var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gece bağırsaklar daha az calisiyomuş gastroentoroloji doktoru öyle dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be bizim yurtta mübarek gaz yapan yapanaydi😂 uykumdan uyanrdim ta Yorumla Soran +1 yıl Tövbe ya😅 kişiden kişiye değişiyor demekki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki 😂 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Doktor kandiriyor seni ye. Ye de gör.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kolonoskopi yapıldı mı teşhis öyle mi kondu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kan ronatgen ultrason ve gaite testi yapıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şikayetlerin neydi peki bende de var sanırım Yorumla Soran +1 yıl 4 aydır gaz sıkışması var ağrı yapıyor sende ne belirtiler var ve nezamandir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3-4 senedir var ara ara sağ taraf karın ağrısı ve sırt ağrısı bazen dışkı da mukus aşırı hareketli bağırsaklar sürekli bi guruldama ve aç da olsam tok da olsam oluyor bu guruldama bide sürekli acıkıp kilo da alamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Stres yapiyomusun çok irretabl bağırsak sendromu var duymussundur belki ondandır benim bağırsakları anksiyete hastasıyım streste etkiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet özellikle stres yaptığım zamanlar oluyor zaten senin şikayetlerin de aynı mı benimkiyle Yorumla Soran +1 yıl Evet evet doktora gittinmi hiç Yorumla Soran +1 yıl Yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyomus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acilden girmiştim o doktor huzursuz bağırsak sendromu demişti dahiliye baktı bişey yok hazımsızlık dedi genel cerrah bişey yok dedi anlamadım bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ye yicekmişiz nelerden uzak duracakmişiz Yorumla Soran +1 yıl Yağlı şeyler karbonhidrat felan hatta bı diyetisyen mümkünse hiç ekmek yeme dedi Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yapar aşırı hemde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende de oluyor mu Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Evet kesinlikle😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler:) Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dinlenmesi gereken saatte mideyi bağırsakları yorarsan sindirim sisteminde aksamalar vs. çıkacağı kesin. Doktor demisse vardır bı bildiği
Yesen de yapar yemesen de yapar fark etmez ki onun zamanı mı var
Gece bağırsaklar daha az calisiyomuş gastroentoroloji doktoru öyle dedi
Yok be bizim yurtta mübarek gaz yapan yapanaydi
😂 uykumdan uyanrdim ta
Tövbe ya😅 kişiden kişiye değişiyor demekki
Demek ki
😂
Doktor kandiriyor seni ye. Ye de gör..
Nasıl yani
bi önemi var mı patlat gitsin
Kolonoskopi yapıldı mı teşhis öyle mi kondu
Hayır kan ronatgen ultrason ve gaite testi yapıldı
Şikayetlerin neydi peki bende de var sanırım
4 aydır gaz sıkışması var ağrı yapıyor sende ne belirtiler var ve nezamandir?
3-4 senedir var ara ara sağ taraf karın ağrısı ve sırt ağrısı bazen dışkı da mukus aşırı hareketli bağırsaklar sürekli bi guruldama ve aç da olsam tok da olsam oluyor bu guruldama bide sürekli acıkıp kilo da alamıyorum
Stres yapiyomusun çok irretabl bağırsak sendromu var duymussundur belki ondandır benim bağırsakları anksiyete hastasıyım streste etkiliyor
Evet özellikle stres yaptığım zamanlar oluyor zaten senin şikayetlerin de aynı mı benimkiyle
Evet evet doktora gittinmi hiç
Yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyomus
Acilden girmiştim o doktor huzursuz bağırsak sendromu demişti dahiliye baktı bişey yok hazımsızlık dedi genel cerrah bişey yok dedi anlamadım bende
Ye yicekmişiz nelerden uzak duracakmişiz
Yağlı şeyler karbonhidrat felan hatta bı diyetisyen mümkünse hiç ekmek yeme dedi
Yapar
Yapar aşırı hemde
Sende de oluyor mu
Evet kesinlikle😊
Teşekkürler:)
Rica ederim
evett tabi ki yemek çok kötü oluo sindiremio vücut