Acile gittim. İlk önce baktılar bir şey yok dedi kanama durmuş dedi sen yinede genel cerraha git dedi. Genel cerraha gittim endişelenecek bir şey yok dedi kanamada yok dedi pek ilgilenmedi sorun olur mu acaba
3 gü
Acile gittim. İlk önce baktılar bir şey yok dedi kanama durmuş dedi sen yinede genel cerraha git dedi. Genel cerraha gittim endişelenecek bir şey yok dedi kanamada yok dedi pek ilgilenmedi sorun olur mu acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
2 doktor sana bir şey yok demiş ne yapalım daha hipokratı mezardan çıkartıp görüş mü alalım? KS den beklentin ne
Kendimi rahatlatmam lazım
Et beni gibi bir şey varmıs kopartmışsın olur öyle
Aynen öyle kırmızı renkli bir şeydi bi kopartım peçeteyle. Bi sildim kan doldu hemen acile gittim. Doktor kanama durmuş bşr şey yok dedi
Ne denebilir ki daha bir şey olmaz
Cekip atabilirsen bakayim oba gore birsey derim
Basurunu mu söktün 🤣
Çok uğraşmış olman lazım kolayca kopacak bi şey değil
Hayır ya et parçası gibi bir şeydi kırmızı renkli.
Basur öyle olur zaten
Peçeteyle Bi sildim kan doldu Peçete. Hani o ölüm hissi gelir ya tutuşma hissi Elim ayağım dolaştı doğru acile gittim baktı kanama yok dedi hiç bir şey yok dedi. Sen yinede genel cerraha git dedi ona gittim oda. Baktı bir şey yokmuş hemorit olabilirmi dedim hayır değil dedi
Önemli bir şey olsa bilgi verirlerdi içini rahat tut sorun yok
Iç kanama olabilir dedi acildeki. Bende gittim genel cerraha dalga geçti ilgilenmedi bile
Acildekiler öyle sen bakma onlara
Çok kötüydü ya
Estetik olarak kötü görünür o kadar
2 tane doktora gittim bir şey yok dedi
Bişey olmaz sadece bi süre popon kötü görğnür
Baaaaak sorunn yoksa devam et
Ay basur mu yoksa 😬
Basur yok dedi
Basür olmuşsun
Bir şey yok dedi basurda yok dedi genel cerrah
Kanama oldu ve et var diyorsun başka ne olacak
Peçeteyle Bi sildim kan doldu Peçete. Hani o ölüm hissi gelir ya tutuşma hissi Elim ayağım dolaştı doğru acile gittim baktı kanama yok dedi hiç bir şey yok dedi. Sen yinede genel cerraha git dedi ona gittim oda. Baktı bir şey yokmuş hemorit olabilirmi dedim hayır değil dedi
Kurcalama
Fazla merak iyi değil kopardım ya yanlışlıkla kanadı baya
Çok içinde miydi
O kadar değildi elimi sokunca geliyodu
Olmaz umariz
İç tarafta mı
Evet
Görünür durumdaysa bakabilirim doktorundan çekinmeyeceksen
Niye öyle oldu peki
Hemoroid olabilir
Genel cerrah yok dedi hemorois
Zorlama olabilir
Acilemi gittin
Evet
Kim bakti
Hem genel cerrah hem acil doktoru